.
French German RussianEnglish

петък, 30 септември 2011 г.

Художник медиум: Луиз Гаспарето

Луиз Гаспарето
Художници от миналото рисуват чрез него
луис гаспарето, художник медиум, духовни картини, медиатор за художници
Какво би направил художник, който е вече в духовния свят, ако желае да се свърже с хората на земята за да им покаже, че Духовния свят съществува? Той би могъл да се свърже с медиум на земята и рисувайки чрез него да убеди хората на земята в достоверността на своит послания. Такъв е случая с Луиз Антонио Гаспарето от Бразилия.

ЛЮБОВТА

МОЛИТВАТА
На 13 годишна възраст Гаспарето открива своите способности на медиум. 44 от най-известните художници от миналото, като Леонардо Да Винчи, Моне, Ван Гоген, Пикасо, Меделиани и много други се явяват и рисуват чрез него. Гаспарето разкрива невероятни неща за духовния свят по време на сесиите и дори изцелява хора от аудиторията.

Как Гаспарето общува с художниците от миналото? Той ги вижда, говори с тях. Те дори споделят шеги и вицове. Ръката му отвръща на техните мисли. Така със затворени очи той рисува за три минути шедьоври на видните художници от миналото с невероятни и разнообразни техники. Те дори слагат своя подпис. Понякога дори двама художници рисуват чрез него с двете му ръце.


Обикновенно Гаспарето работи на тъмно и с затворени очи. Той не рисува по всяко време, а само при предварително уговорени срещи с духовния свят. Той обяснява, че картините са вече нарисувани в духовния свят и той е просто воден по създадения модел.

"Не е лесно да се обясни", споделя Луис Гаспарето. "Моята чувствителност става много силна. Аз ги виждам, разговарям с тях. Дори ми казват вицове." Художниците дори изпращат послание. Те заявяват, че живота там е прекрасен, и всички трябва да се събудим за реалността на духовния свят. Творческите способности които сме развили тук остават. В духовния свят ясно осъзнаваме съществуването на една абсолютна реалност - Бог.луис гаспарето, художник медиум, духовни картини, медиатор за художници
Духовни послания

По думите на Гаспарето, ние живеем в свят който не ни подготвя за живота в отвъдното. Много хора отивайки там се нуждаят от болнични грижи доато свикнат с промяната, която концепциите им не са подготвени да приемат. Други така и не осъзнават, че са в духовния свят и влияят земните хора към зло. Ето защо с тези послания художниците желаят да ни помогнат да разберем за да можем да се подготвим.

Живота ни в отвъдното зависи изцяло от качеството на живота ни тук. Правенето на добро и служенето на другите са най-ценното което можем да развием тук, а егоизма е нещо което ще ни доведе много страдание там.

Гаспарето предупреждава, че не всички комуникации с духовния свят са полезни. Ако човек умре и отиде в отвъдния свят, това не го прави автоматически мъдър и добър. Много духовни връзки могат да доведът до лоши влияния и болести. Много медиатори, по думите му, могат да прихванат вредни влияния от духовния свят, които да се изразят в тях. Много духовни хора са заклещени между двата свята, те дори не осъзнават, че вече са умряли физически и причиняват доста проблеми като се свързват с телата на хора и им влияят. Такива случаи са основата за появата на теорията за прераждането - реинкарнация.луис гаспарето, художник медиум, духовни картини, медиатор за художници
Няма ли прераждане-реинкарнация
Бог е Родител на човечеството
Срещи в Духовния Свят

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger