.
French German RussianEnglish

сряда, 13 октомври 2010 г.

ПИСМАТА ОТ ФАТИМА: Предсказанията на Девата

ПИСМАТА ОТ ФАТИМА: Предсказанията на Девата, Дева Мария, Второто пришествие

ПИСМАТА ОТ ФАТИМА

И в Стария завет и в Новия завет откриваме откровения и преживявания в духовния свят, както и послания от там. Но в последното столетие най-силно влияние и най-широко разпространение намират писмата от Фатима. Третото от тях разкрива кой е Второто пришествие.

Историята разказва, че в малкото португалско градче Фатима, Божията майка се явила пред три невръстни овчарчета, за да им разкрие важни пророчества, които светът трябва да чуе. Необичайното събитие се случва на 13 май 1917 г. и след това Светата майка се явява пред трите деца на тази дата всеки месец до 13 октомври.

Майката на Исус – Дева Мария се явява от духовния свят на малките дечица и им дава 3 писма с предсказания за събития които ще се случат и призив за отговорностите на човечеството в тази крайна епоха преди приемането на Второто пришествие. Всяко от писмата е трябвало да се отвори в конкретна година. Първите две за да докажат достоверността и значимостта им, а третото за да разкрие кой всъщност е Господаря на Второто пришествие.

Невидимия свят
Цел на Творението
Четири десетилетия по-късно явяванията на Дева Мария са признати от Ватикана като Чудесата от Фатима. При отварянето на първите две светът ахва пред точността на предсказаните в тях събития случили се през последните години докато те са били запечатани. Дева Мария разкрила на пастирчетата пророчества за ключови събития на ХХ век, сред които краят на Първата световна война, началото на Втората световна, възникването и падането на комунизма.

Но когато през 1991 г. Католическата църква отваря последното писмо тя внезапно млъква и не споделя неговото съдържание със света. Казват, че неразкритото писмо разбулва тайната около личността на Второто пришествие. След опита за покушение срещу папа Йоан-Павел Втори самият атентатор получава подобни видения в затвора, които бяха публикувани в Българската преса.

Не е трудно да си представим, че който и да е човекът когото поисмото определя като Второто пришествие – Месията, за Папата и Кардиналите едва ли ще е лесно да го приемат, а още по-малко известят пред света. След близо 10 години мълчание Католическата църква излиза пред обществеността с едно напълно фабрикувано и блудкаво писмо, само и само да запуши устата на общественото негодуване. (Второто пришествие)

Няма ПРЕРАЖДАНЕ
Дете рисува Небето
Кардинали от ватикана обаче разкриха пред медиите, че това не е истинското писмо. Едва ли е за учудване, че след броени години един от най-видните Ексърсисти в църквата, Архиепископ Милинго, също работещ във Ватикана, заявява, че Исус му е разкрил кой е Месията.

По думите му, Исус му се явил и го призовал да се откаже от безбрачния обет и да приеме съпруга от считания от милиони за Месия, противоречив религиозен лидер от Корея, Сан Мьон Мун. Той обаче не последвал призива на Исус веднага. Тогава Исус Христос му се явил отново и го порицал с думите, “Ти трябва да отидеш и трябва да направиш цялата Католическа църква да получат тази благословия”. Този път Архиепископът изпълнява обещанието си. Медийния интерес не стихна в продължение на месеци. Та това е най-уважавания спиритуалист на църквата. Човек за който се казва, че дори по телефона може да те изцели с молитвата си. Дори в присъствието му стотици вярващи се изцеляват.

Но какво всъщност знаят във Ватикана по въпроса за второто пришествие? Защо не разкриват истината? В интервю пред Италиански вестник, друг виден спиритуалист и екзърсист от Ватикана, за голямо наше изумление заяви: “Архиепископ Милинго знае много добре какво прави”. Това недвусмислено подсказва, че не само Милинго има много сериозна основа да последва противоречива личност като д-р Мун. Мистерията около случая има все още е забулена в дълбоки тайни.

Писма разкриват кой е Месията

Но разбира се Духовният свят не може да мълчи за дълго. През 2001-2002 г. в множество западни и източни вестници започнаха да се публикуват писма от оня свят. Десетки светци и основатели на основните религии и техни последователи описват кой е Месиянската личност на земята, важността на неговото учение за бъдещето на човечеството и отговорността ни да учим от него и го следваме.

Науката потвърждава съществуването на духовния свят
ЖИВОТЪТ НА ЗЕМЯТА ПОГЛЕДНАТ ОТ ДУХОВНИЯ СВЯТ
Дори и известни лидери от ада, като Ленин и Сталин, пишат за страданията в които се мъчат там и надеждата им, че ако последователите им следват Месията на земята, те ще могат да получат освобождение в духовния свят (Писмо от ада: Ленин и Сталин).

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger