.
French German RussianEnglish

петък, 16 април 2010 г.

Трябва да познаваме Духовния свят

Трябва да познаваме Духовния свят
Необходимо е да развием духовните си сетива
Послание от духовния свят: Чон-пьонг

Резултата от нашето духовно невежество
Поради грехопадението цялото човечество изпада в духовно невежество. Ние сме безчувствени към ближните, към Бог и към духовния свят. Множество зли духовни хора, изпълнени с неприязън, също постоянно ни влияят, доминират, дават ни трудности и болести. Те убъркват нашите взаимоотношения и ни водят към неприязън и конфликти, но ние не виждаме всичко това. Всички тези зли духове не само, че живеят с нас, но са и много силни. А когато погледна хората на земята, те ни най-малко не осъзнават всичко това. Тази реалност прави наистина трудн живота на хората на земята, но също така им пречи да се подготвят за живота в духовния свят. Дори само за да можете да живеете живота си правилно на земята вие трябва да отворите духовните си сетива и да познавате духовния свят. Но повечето от вас не са отворили 5-те си духовни сетива. Ето защо, когато зли духове идват и ви казват неща които звучат приятно, вие им вярвате.

Странното е че дори и добър дух да ви каже, че някои неща са неправилни, човекът който приема това послание си мисли, че той не е включен в обвинението. Той тръгва наоколо и много активно започва да обвинява другите и да им казва как те трябвало да се разкаят и поправят (а не самия той). Това не е правилно.

Ние трябва да знаем разликата между работата на добрите и злите духове
От духовния свят аз виждам духовете които работят с вас и мога да разкрия тяхната идентичност, мотивите им и защо желаят да се инкарнират във вашето тяло. Когато такъв лош дух е отделен от вас проблемите които той е предизвиквал, независимо дали болести, лоши взаимоотношения (в семейството или работата) престават. Вие вече няма да сте обзети от силата на чувствата и влиянията на този дух.

СРЕЩИ В ДУХОВНИЯ СВЯТ I
Осъзнаване реалноста на духовния свят
Науката потвърждава съществуването на духовния свят
Какво става ако връзката с такъв лош дух продължи през живота ви и вие отидете в духовния свят? Този лош дух ще отведе човека със себе си. Предавайки ни много от своите притеснения и болки дори нашите предци ни вкарват в проблеми. Тяхното желание може да е да ни дадът сигнал, да разберем тяхната болезнена ситуация. Но поради нашата духовна слепота ние не осъзнаваме това. Така човекът на земята ще страда и под това вляние самия той ще приключи живота си в същия ад в който страдат неговите предци. Така проблемите се предават наследствено от поколение на поколение. Този безкраен цикъл трябва да бъде спрян.

Внимавайте с духовните влияния
Някои хора имат сънища и духовни преживявания с хора от духовния свят, които им казват че те са предишния им живот. Тези духове използват това като трик с който да могат да ви доминират, а вие да следвате всичко което ви полияят. Това също може да е много опасно. Колкото и огромно да е желанието на този дух да се възкресява и израства чрез вас, той трябва да се съобразява, че вие сте субекта, той не трябва да ви доминира и манипулира. Това би било обсебване, което отнема на човека личната свобода и отговорност. Така духът му вместо да се развива бива блокиран в израстването си на нивото на което е духът който му влияе.

"От сега нататъка, ако не разбирате духовния свят ще ви бъде трудно да живеете живот на вяра. Аз опознах живота в духовния свят в ранна възраст... Ако не разбирате духовния свят, от сега натам, пътя ви ще стане труден. Тъй като духовния свят съществува вие трябва да обедините духа и тялото си. Това е важното." - Сан Мьон Мун

Опознайте духовния свят, живота след смъртта, отвъдното

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger