.
French German RussianEnglish

петък, 31 август 2018 г.

Вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят

писма с Новини от Одвъдния свят, послание след смъртта, духовен свят
НОВИНИ ОТ ОТВЪДНОТО

Американски и Московски вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят
Източник: Известия

Под това заглавие бе публикувана статия в Московския вестник "Известия" през 2002 година - "Американски и Московски вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят". В него бяха публикувани послания на Ленин и Сталин, вярвате или не, директно от Ада. Това идва като отклик на по-ранното публикуване на тези послания в цяла серия от вестници в Съединените Щати. Ню-Йорк Дейли Нюз, Бостън Хералд, Филаделфия Инкуайарър, Лос Андджеляс Таймс са само началото на списъка.

Комунистическите лидери въобще не звучат вдъхновени от там, както са звучали в земния си живот. Ленин например говори за, "неочаквани мъчения и агония", които е изпитал в духовния свят в резултат от земните му грехове.

Мосвковския вестник уточнява, че не само комунистическите лидери, но и всички известни религиозни лидери са се събрали на конференция в духовния свят и след слушането на божието послание са провъзгласили лидерът на Обединителната Църква, преп. Сан Мьон Мун, като новия Месия. Исус Христос специално е дал встъпитено обръщение на темата, което е било горещо приветствано от всички участници.

Мохамед, Конфуции, Буда, Мартин Лутер са всред имената които "Известия" споменава.
"Може да се чудите дали тази конференция въобще се е състояла," заключава статията. "Най-вероятно това наистина е станало, защото според правилата на Американските вестници, те печатат само правилно представени факти, които могат да бъдат потвърдени."

Публициста на Ню Йорк Дейли Нюз заявява, че вестникът не е имал резерви към статията. Ричард Ривес, директор на рекламния департамент на "Сейнт Питърсбърг Нюз" във Флорида, изяви изключителното си възхищение от статията. Той увери, че ако статията с нещо им се е сторила извратена те не биха я отпечатали. От НюЙорк Таймс пък заявиха, че фактите в статията изглеждат достоверни, но в също0то време тя ще нарани мнозина поради което тене са я отпечатали. Те уточниха, че имат в предвид Ислямистки Фундаменталисти, които биха се засегнали, че не Мохамед, а Исус е дал встъпителното обръщение на конференцията в отвъдното. "Навярно", статията продължава, "дори демократичните Американци биха се обидили, че Мун е избран за Месия просто с три възгласа "Ура", вместо със свободно и тайно гласуване."

Мислим, че за Западните хора не е лесно да вярват в тези събития, "но изглежда, че не е така", според автора. Дори Роналд Рейган, който страда от болестта алхаймър, след прочитането на статията си възвърнал паметта и възкликнал, както в миналото, "Вярвай, но потвърди!"

Свържете се с нас:
Посолство на Мира:  worldofheart@gmail.com
Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. Отдадена на образование на характера, семейните ценности, проекти за диалог и помирение между културите, расите, и религиите. писма с Новини от Одвъдния свят, послание след смъртта, духовен свят

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger