.
French German RussianEnglish

събота, 21 март 2015 г.

Квантово обяснение: Заблудата на Прераждането (Реинкарнацията)

Как квантовата физика обяснява Прераждането (Реинкарнацията)

Квантовата физика показва, че физическият свят – това е океан от енергия; нищо не е твърдо, а мисълта ни въздейства на това постоянно изменящо се поле от енергия; а това което са сметнали за реинкарнация е всъщност квантов информационен обмен.

Мозъкът не е управляващият център, както се е смятало, а просто един радиоприемник настроен да приема тези честоти и вибрации. От тук учените достигат до извода, че интелекта, емоциите и волята на човека, не са свързани с тялото ни, а с енергийните информационни полета около нас - с духа ни. Както Обединителния Принцип обяснява, те са част от духовната душа на човека.

Но тук изниква цяла една нова област за изследване; Какво представлява духът на човека? Какво прави той след физическата смърт? Ако хората продължават да съществуват духовно, то какво е влиянието им върху нас? Ако наши предци страдат в отвъдното, то можем ли да направим нещо, за да им помогнем?


Принципът ясно обяснява, че всички ние имаме и духовно тяло и духовна душа, като нейн център. Както имаме 5 физически сетива, които правят физическия свят реално осезаем, така имаме и пет духовни сетива, за които духовния свят е съвсем реален и субстанциален.

След напускането на физическото тяло ние отиваме и живеем вечно във субтанциалния духовен свят - много по-необятен и красив от земния. За съжаление много от духовните хора, дори не отиват в духовния свят. Те остават като блуждаещи духове, които влияят хората на земята. Наричаме ги лош духовен свят, въпреки че повечето от тях са наши собствени предци или духове с неприязън, на които предците ни са направили нещо непростимо.

Квантова връзка с физическото ни съзнание

Сега учените осъзнават, че нервните сигнали и химическите реакции са твърде бавни за да обяснят невероятните спортни и технически постижения на човека. Те откриват, че тези изключителни способности са свързани с квантовия информационен обмен, който е твърде бърз, за да е зависим от времето и разстоянията. 

Неразвитите духовно духове се свързват с материалната енергия на квантово ниво, за да могат да въздействат на информационните полета на физическото ни съзнание (подсъзнанието ни и клетъчната памет). Така те постигат влияние над мислите, чувствата ни и дори могат да манипулират нашите действия. Това има лош ефект и за нас и за тях:

За хората на земята, това означава, че нашата воля и първоначална душа не са свободни. Поради това, след Грехопадението ние сме ограничени да израстваме духовно. Контрола над физическото ни съзнание постоянно опонира желанията и логиката на собствената ни духовна душа.

Тези заклещени духове, от своя страна, също са обречени на мизерия. Свързвайки се с тази материална енергия те остават в плен на материалното и не могат сами да се освободят. Само много висш духовен свят би могъл да им помогне да се освободят от този плен на материалното – който ги прави подвластни на физическите болки и страдания. Това е описано много добре в „Скитника в духовните земи”.

За да освободим себе си, трябва да освободим и тях, защото в своите страдания и страхове, те измъчват и нас. Освен че чувстваме техните психически и духовни терзания, техните страхове и фобии блокират правилното функциониране на имунната ни система и причиняват болести. Макар тези процеси да протичат в подсъзнанието ни, техники, като Емоционалния Код могат да ги изкарат на яве и да ги освободят. Ефекта се оказва поразителен - хора страдали с години от тежки заболявания и недъзи изведнъж оздравяват.

Като имаме в предвид, че болшенството от хората, след смъртта си не отиват директно в духовния свят, а остават заклещени по този начин във физическия, какво се получава? Блуждаещият духовен свят около нас не познава духовния свят. Те живеят паразитен живот, черпейки енергия от хората на земята. Как точно става това?

Реинкарнация или паразитно прехвърляне от тяло в тяло

Като се включват в информационните полета на тялото ни, тези духове могат да им влияят. Затова се превръщат в лоши демони, „хранещи се от прахта”, както казва Библията. Те живеят един илюзорен, нереален живот, чрез подсъзнанието на хората, влияейки техните мисли, чувства и действия; добивайки само заблудена илюзия за реален живот.

Това е паразитен начин на съществувание, изцяло извън Принципите на Творението. Но те не знаят Принципа, нито че духовния свят съществува. За тях телата на хората са единствения начин да продължат да живеят. В техните очи, те са се прераждали от тяло в тяло, в продължение на хилядолетия. Те дори вярват, че физическото тяло на човека, е духовния свят, където вечно съществуваме; без да осъзнават, че в телата ни те живеят в Ад, създавайки Ад дори и за нас; без да имат и най-малката представа, колко красив би бил живота им ако излязат и отидат в действителния духовен свят, при своите любими, близки и познати. 

Сега разбирате ли от къде се е появила теорията за прераждането? Чрез медитация и гладуване хората отварят чувствителността си за квантово ниво информация. Така те се свързват с нивото на тези блуждаещи духове. Те нямат връзка с истинския духовен свят, а само с духовете в материалния свят и затова приемат тяхната гледна точка за нещата – теорията за прераждането и многото вселени; защото за тях всеки жив чове е една друга вселена в която могат да се прехвърлят.

В действителност, вярата в прераждането допълнително дава власт и контрол на духовете над хората. Приемайки, че тези паразитни духове нашето предишно прераждане, ние им позволяваме свободно да ни манипулират и използват. Колко лесно за тях е да ни покажат подсъзнателна визуализация на моменти от живота си, за да ни подлъжат, че това е бил предишният ни живот. В духовния свят винаги, когато някой ви обясни нещо, вие ще чувствате така, все едно вие самите го преживявате. За хората, които са на земята е лесно да се заблудят, че в такъв случай това трябва да е било тяхно лично преживяване. Но истината е, че около хората вярващи в прераждането виждам много духове, които ги използват.

Духове манипулатори: Погрешно разбиране за духовното израстване

Духове, които са живели такъв паразитен живот от хилядолетия, прикачени към човешките тела, са развили много добри познаия за процесите в тялото и начините по които да ги контролират. Те стават нещо като гурута на останалите духове. За разлика от по-неразвитите, те имат огромна ментална сила и способност; дори да изключват човека и напълно да го контролират. Това в техните очи показва, колко много са израстнали ‘духовно’, чрез милионите си 'прераждания'. Но в действителност точно те са най-опасните демони – сатани.

Дори тези духове да търсят спасение и да ни водят към религиозни практики, те го правят по-непринципен начин и затова резултатите ще са противопоказателни. Според Принципа, никой няма право да нахлува в човешката лична свобода и отговорност, дори Бог. Добрия духовен свят никога не прави това. А заклещените в телата ни духове живеят и се мислят за израстнали, точно поради тази си сатаниснка – паразитна природа. От тук идват и погрешните вярвания, че егоистичното себевглъбяване е духовно израстване. Истината е, че така само повече се отдалечаваме от Божия идеал, който е истинската любов, изразена във взаимоотношенията с другите, способността да живеем за другите (а не за себе си).

Сега разбираме защо Истинския Баща казва, че с медитация единствено можем да се свържем с някой дух, но не и с Бог. А имайте в предвид, че точно тези най-силни, най-дълго живяли в талата на хората духове, са най-добрите майстори на измамата. Те са най-добрите манипулатори с милиони години практичен опит. Най-старите от тях са от времето на пряката връзка с падналите ангели; изчезналата високо развита цивилизация (Атлантида), в която ангелите са господствали, представяйки се фалшиво за наши богове и развръщавайки хората в егоизъм, сексуални оргии и аморалност (сравнима с аморалността на Содома и Гомора). Войните, насилието и духовния им упадък са ги довели до тяхното самоунищожение.

Въпреки хилядогодишните усилия на Бог за развитие на доброто и духовността на хората, виждаме как същите тенденции, на егоизъм и сексуален разврат, водят света стремглаво към същата участ. Зад всичко това, можем ясно да видим борбата между Бог и Сатана.

Кръвната линия и Матрицата на Сатана

След Грехопадението падналите ангели са манипупулирали хората, правейки се на реални – физически; създавайки илюзията, че са извънземна, уж 'по-развита от нас цивилизация'. Но това също е илюзия; Просто намеса в информационните полета – на квантово ниво. Те са се правели на извънземни ‘богове’, докато в действителност те са просто духовни същества - паднали, грешни ангели – превърнали се в паразити; използващи манипулации за да функционират от ‘прахта’ (квантови илюзорни образи в съзнанието на хората).

Исполините’: На кратко, Бог създава хората, като свой храм. Паналите ангели искат те да живеят и доминират чрез човека, представяйки себе си за наши богове. Но за да контролират човешкото общество им трябват тела. Едни от първите им човекоподони генетични разработки са т.н. в Библията, "Исполини": „След като Божиите синове (ангелите) влизаха при човежките дъщери, и те им раждаха синове, които бяха онези силни и прочути старовременни мъже.” Така падналите ангели искали да се сдобият с тела, които не им се съпротивляват, както съвестта на хората. Проблема с този генетичен хибрид бил животинските инстинкти - страстите са секс, храна, установяване на лидерство с насилие. Те довеждат цивилизацията им до самоунищожение. Затова след потопа, те търсят друг модел.

Кралската кръвна линия – е развита в Сатанинските цивилизациите от последните 6000 години. Освен началната директна генетична намеса, тя е водена и внимателно подбирана от самата човешка раса – с генетичен подбор. Затова тя се предава наследствено, но те я смесвават с тази на избрани жени, от време на време, за да предизвикат конкретни, полезни подобрения.

Защо ангелите првят това? С времето, част от падналите ангели осъзнават, че единствения им изход от собственото им страдание е хората да достигнат съвършенство, и създадат свят на мир. За съжаление, те отново правят това чрез контрол, не разбирайки, че контрола и липсата на свобода не водят към съвършенство, а точно обратното – те блокират развитието на човешкия дух. Затова всички опити за изграждане на един мирен свят, като Нацизма, Комунизма и Социализма, са обречени на пълен провал. Те представляват Божиите принципи обърнати с главата надолу и вместо обечания идеал, създават реален Ад за хората.

Възстановяване кръвната линия на Бог

Докато Сатана и падналия ангелски свят са развивали своята кръвна линия и влияние всред хората, Бог бавно и с много усилия е водел изчистването на човешката кръвна линия от това сатанинско влияние. Единствено пълното изчистване на линията; генетично и духовно, би довела до раждането на безгрешни хора. Разбира се, за Бог е било най-важно да се роди първото безгрешно дете – което да възстанови загубената позиция на безгрешен Адам.

Но как един безгрешен човек може да възобнови Божията кръвна линия? Може ли сам да го направи? Не! За да има потомствена линия, трябва да бъде възстановена и Съпруга. Погледнете Библията, всичко опира до генетичната линия и условията на изплащане, направени за нейното изчистване; Всичко опира до раждането на Месията (новия безгрешен ‘Адам); Всички притчи за Небесното царство в новия завет опират до Неговата ‘Сватба’ и ‘подготвената за Него съпруга.’ Защо?

Семето на Месията

Божият свят може да  започне единствено от една пречистена, безгрешна потомствена линия – отделена от Сатанинското влияние. Как ще започне Божия нов свят – Небесното царство на земята? Исус ясно го казва, ‘от едно семенце’.

Потосмствената линия се предава чрез семенната течност. Исус ясно обяснява идването на Божието царство. То не идва така щото да се забелязва (тук или там), а като едно дърво, което от малко семенце започва да израства и един ден ще развие огромна корона и Небесните птици ще дойдат и кацнат на него. Точно така; от едно безгрешно семейство ще се появи род, нация и свят на доброто.

Присаждане и Новорождение

Затова Месията е ‘истинската лоза’ а ние сме ‘дивите пръчки’, които трябва да се присадят към нея. Не е ли достатъчно ясно; Грешното човечество трябва да се присъди към кръвната линия на Месията, за да бъде отделено от Сатанинския си корен – идващ генетично от Адам и Ева. Само чрез новите, безгрешни Адам и Ева, в позицията на Истински безгрешни родители, ние можем да се новородим.

Сега разбираме защо бе необходимо Второ Пришествие. Исус не създаде семейство. Създаде ли? Не! Той бе убит, преди да успее. Божията кръвна линия бе загубена поради провала на избрания народ. Отнема още 2000 години, докато Бог отново пречисти кръвната линия, за да се родят Истинските Родители.

Представяте ли си радостта и освобождението в сърцето на Исус и Бог, когато това се случва? Споделиха ли християните тази радост или се обърнага срещу волята на Исус? Как тогава да не им каже, „Махнете се от мене вие злодейци, не ви познавам!” Толкова тежък е греха на всички християни провалили се да разпознаят и приемат най-дългоочакваното – Второто пришествие (надеждата на човечеството).

Защо е трудно да приемем Второто Пришествие

Нима Исус не ги предупреди да внимават за това, „Бдете и молете се за да предстоите пред него, когато дойде”. Нима не им каза, че на мнозина от тях, „няма да им достигне маслото в светилника”, за да разпознаят Христос при завръщането му? Той ги предупреждаваше, колко е важно да се молят, „за да им бъде разкрито ‘Новото име’” на Месията при Второто пришествие.

Исус им каза, че завръщането на Господа ще стане, „като крадец в ноща”, без никой да знае. Но те не разбраха, че идването в слава, и приемането са едва след жестоко преследване и неразбиране. Вместо това те самите се превърнаха в преследвачите - също като Фарисеите.

Исус ясно им каза в Лука, че Гозпода на Второто пришествие ще изгрее в славата си, като звезда от Изток до Запад, но преди това ще трябва да пострада и бъде отхвърлен от това поколение? Вместо да чуят, те лековерно приеха, че това страдание се отнася за първото пришествие. А можеха да прочетат в Откровение 19 глава, че когато дойде с 'ново име, което никой не знае'.. 'царете и управниците на този свят ще се надигнат да воюват срещу него.' Следователно, Библията ни казва, че правителства и общества ще преследват, хулят и хвърлят в затвора Господа на Второто пришествие, но въпреки това той ще победи.

Новото име и появата на новия свят

Когато Исус говори за Второто пришествие, казвайки, „Той ще страда” – той подсказва, че това ще бъде друга личност. Затова Исус каза, ‘Ще дам мисията си на друг, както аз я получих от Отца си”. Затова в Откровение се казва, че ‘Новото име’ на Христа е ‘Божието слово’ – на Корейски „Мун”! Казва се че то ще бъде скрито и разкривано само на подготвените, а другите ще са в тъмнина.

Точно както Библияата предсказва, Сан Мьон Мун е роден от Изток; движението му за мир изгрява над целия свят, от изток до запад, с помоща на Исус от духовния свят. Затова Сан Мьон Мун прави ‘Големите сватби’ на които всички религии и раси са поканени, както Библията обеща. Затова той съчетава и благославя милиони брачни партньори от враждуващи религии, раси и култури - за да се прекрати историята на войни и омраза. Затова той създаде семейство с 12 деца, род от над 70 внуци и чрез тези милиони Благословени семейства (възстановени в Божията потомствена линия) подготви основата за появата на възстановени Нации и Свят.

Прочетете: Нострадамус: Седемте знака за Месията

Нима не можем да отворим очите си и да видим в това изпълнението на всички пророчества от Библията. Нима не можем да видим, че така се изпълнява обещанието и очакването на всички религии и на цялото човечество. Нима не разбираме, че така идва и освобождението на падналия духовен свят, който също ще бъде възстановен, като Божии деца. Защото Бог няма да остави нито един да погине. Само преподобния Мун успя да разбере това разбито и всеобичащо сърце на Бог. Само той разбра, че не е целта да създаваме нови религии и да воюваме помежду си, а да обединим всички и да се върнем заедно при нашия Небесен Родител – Бог, който страда и отчаяно чака този щастлив момент, когато всички ще застанем обединени, като ‘Едно световно семейство’. Ние всички сме отговорни и само заедно можем да освободим сърцето на Бог и постигнем това.

Това ще бъде денят, в който Небесното Царство ще се установи на Земята. Денят за който всички сме копнеели и чакали – но самите сме блокирали да дойде, защото сме го искали само за себе си и подобните нам, очаквайки другите да отидат в Ада. Сега разбираме ли защо това отношение е егоистично и създава само стени и конфликти - буквално Ад, но не и Небесното Царство. Надявам се!

Духовно откровение: Падналите Ангели
Лечебния код и изцелението на сърцето
Квантово лечение - нулева енергия
Семейството: Идеология на Центъра
Холивуд Гей Мафия - Изобличена

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger