.
French German RussianEnglish

сряда, 5 март 2014 г.

Ванга: Огнената Библия - Съвети и пророчества

Ванга: Огнената Библия
Съвети и пророчества на Българската пророчица Ванга
Баба Ванга огнената библия а.марианис Ванга пророчества предсказания
Всички имаме 5 духовни сетива съответстващи на петте ни физически сетива, но малцина са тези които ги използват. Ванга отваря сетивата си на 13 годишна възраст, след като насън й се явява изумително красив Конник с ореол на божествено сияние и й казва:

"Скоро светът ще се обърка и много народ ще се изгуби. Ти ще предсказваш за живи и мъртви. Не се бой, аз ще съм до теб и ще ти казвам какво да препредаваш..."

Баба Ванга предсказва съдбите на конкретните хора, които идват при нея за помощ, но и дава пророчества за съдбите на цели нации и на целия свят. Тя многократно обяснява, че освен видимия веществен свят съществува и невидим, духовен свят, който е също толкова реален и субстанциален за духовните й сетива. (прочети: Кога преживяваме духовния свят) Според думите й:

"Написани са какви ли не книги, но никой не ще стигне категорично до верния отговор, ако не разбере и не приеме, че има духовен свят (небето) и физически свят (земята) и една върховна сила, наричайте я, както искате, която ни е създала..."

Ограничените в своето духовно виждане погрешно смятат, че астралното тяло е духовна материя. Но то е от тежка енергия, близка до физическата. Както Франциско обяснява в книгата "Скитникът в духовните земи", изпратена като послание от духовния свят, нисшите духове често влизат в оставената астрална енергия от хора, опитвайки се да я използват, за да станат по-осезаеми за земните хора.

Нелсън Мандела говори от Духовния свят
Знаци за съществуването на Бог: Документален филм
Медиен интерес година след смъртта на Учителя Мун
"Кеше": Технологии, които ще променят човечеството
За съжаление, обяснява той, това ги прави зависими от физическите желания и слабост. Те остават заклещени в тази груба и тежка енергия и само много висш духовен свят може да ги освободи от нея. Но само тези с по-развити духовни сетива могат да усетят същинската, фина духовна материя - както и Ванга е способна.

Както в обясненията на Ванга, така и Принципа ясно обясняват съществуването на живот след смъртта. Физическото ни тяло е само обвивката в която духа ни може да израства и да се развива. Но още с раждането си ние имаме духовна душа и духовно тяло.

Духовната душа е мястото където Бог обитава, а Духовното тяло е идентично с Физическото ни тяло, само че е вечно и осезаемо само за петте ни духовни сетива. С други дими, макар и невидимо за физическите ни сетива, то е съвсем субстанциално и реално за духовните сетива. Според описанието на Ванга:

"Те светят, излъчват светлина". "Държат се като хора - седят, ходят, смеят се, плачат.. В последно време ми повтарят все едно и също: "Не се страхувай! Светът не отива към гибел"."

Хората в духовния свят не са просто някакво безформено съзнание, а реални хора, които могат да се радват на всички дейности и хобита, които са обичали приживе, че и на куп други неща, отвъд възможното в този ограничен материален свят. Тоест смъртта съвсем не е края на живота ни, а началото на вечния ни живот в един още по-красив и необятен свят. Растенията, животните и природните красоти там са далеч по-разнообразни и изпълващи ни с щастие. Така че, когато ние тук плачем поради смъртта на даден човек, там честват рождения му ден за вечността.

Както Баба Ванга казва, така и Божествения принцип обяснява, че основната ни цел във физическия живот е да развием сърцето и характера си, да създадем семейства изпълнени с истинска любов. Но материализма и аморалността днес убиват духа на младежта. Вместо подготовка за добри семейства и истинска любов, свободния секс омърсява любовта и сърцата на хората. Бог не може да има връзка с такива хора. Както Ванга казва:

"Ако можех да разкажа за всичко, което виждам, ще стане чудо.. Малко остава да се отприщи бентът, но... Тогава Бог да ни е на помощ."

Замислете се какво иска добрия духовен свят? Той иска нещата на земята да се оправят, потомците им да живеят добър живот. Затова със сигурност добрия духовен свят работи за светлото бъдеще на човечеството. Но то ще дойде, когато преодолеем егоизма, материализма и аморалността. Ако сами не осъзнаем това и се променим, то много бедствия и проблеми ще ни принудят да променим погрешния си курс.
Баба Ванга огнената библия а.марианис Ванга пророчества предсказания
Преживявания близки до смъртта: Изследвания на д-р Кублер-рос
Послания от духовния свят: Реалността на Бог
Духовно пробуждане: Изгрева на Новата епоха
ПИСМАТА ОТ ФАТИМА: Предсказанията на Девата
 Баба Ванга огнената библия а.марианис Ванга пророчества предсказания

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger