.
French German RussianEnglish

сряда, 14 май 2014 г.

Оказа се че ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА същестува

живот след смъртта в отвъдното, оня свят, духовния свят, съществува
Колкото и да не ви се вярва духовния свят съществува!


Интересно как при толкото много факти за съществуването на живот след смъртта много хора предпочитат да не вярват? Хем не искаме да умрем, хем не искаме да живеем!!! Но нарастващия брой послания от духовния свят може би ще промени това. Според предвиждания на специалисти, в съвсем скоро време може би всеки един на четири човека ще е имал дълбоки духовни преживявания са отвъдното!

Наскоро посланията на д-р Ли от духовния свят растърсиха Щатите с шокираща информация за живота на известни личности в духовния свят. Според посланието духовния свят на пръв поглед изглежда еднакъв с физическия, но бил много по-необятен.
Както и в утробата ние не можем да си представим, че когато излезнем ни очаква един много по голям и прекрасен свят, така и във Физическия живот ние не осъзнаваме, че след смъртта ни ние се раждаме в един още по-обширен, светъл и красив свят - Духовния свят!
Невероятното послание изразяваше призива на много от жителите там да се осъзнаем и да не повторим някои от техните грешки. Буда например се разкайва за това, че макар Бог да е бил толкова близко до него във земния му живот, той никога не е осъзнал това. Той много страда за това, че е наранил Бог и подвел милионите си последователи в същото неразбиране. Също той директно се обръща към последователите си с думите, "вярата в прераждането само ще ви отдалечи от достигането на просветление."
От изпратените послания ставя ясно, че след смъртта всеки отива в област където нивото на сърцето му съответства на това на другите обитатели. Поради това съвсем естествено, че добрите хора там водят прекрасен и радостен живот, в пълно отсъствие на корупция, злонамереност и омраза. Но представете си когато един егоист се окаже заобиколен само от такива като него, или ситуацията на един крадец. Тези хора са обречени на живот на мъчение, не защто Бог или някой друг ги е наказал, а поради собстения си начин на живот и това коеот са изградили от себе си, като характер и личност. Посланието продължава и описва как поради тези абсолютни закони духовния свят е разделен на различни нива които сме свикнали да наричаме, Ад, Рай, Небе и т.н.
Посланието описва следните разграничаващи разлики:
В Небето нямало трудности, всичко се вижда и се знае. Там духът ти е винаги изпълнен с мир, спокойствие, а трудности, неудобство и гладът не съществуват. В Ада обаче хората винаги чувстватли глад и страдание. Там те са затънали в завист и неудобство, затова страданието и конфликтите са неизбежни. Но имало и секс и семейства, а прераждане не съществувало, само са ни влияели къде към добро, къде към лошо." Всъщност д-р Ли уточнява, че ние самите може да се превърнем в зли духове за потомците си ако не развием духа и сърцето си.

Друг шокиращ факт в посланията е, че основателите на големите религии като Исус, Буда, Конфуции, Мохамед, работят съвместно от духовния свят за да може техните последователи тук на земята да стигнат до помирение и осъзнаят, че Бог е един, и е Родител на цялото човечество, а не на една отделна религия или раса.
Хиляди са доказателствата за съществуването на духовния свят и за неговото влияние над нас. Като започнем от случаите на описания след клинична смърт, минем през документирани изяви на духове и стигнем до физически свидетелства, като снимки, магнетофонни записи на послания, и достигнем до откритията на физиката и техниката за паралелната реалност. Все повече са и хората които преживяват реалността на духовния свят директно.
живот след смъртта в отвъдното, оня свят, духовния свят, съществува

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger