.
French German RussianEnglish

петък, 19 март 2010 г.

Осъзнаване реалноста на духовния свят

Осъзнаване реалноста на духовния свят ще промени морала, съвестта и начина на живот на хората към добро
От Небесната Библия

"Ако хората знаеха за съществуването на Духовния свят, за една седмица светът ще се промени. Ако хората осъзнаваха, че духовния свят е абсолютно реален, а физическия свят е само миг от вечния ни живот, те не биха живяли по старому."


(Настоящето послание е дадено от духовния свят чрез медиум. То е част от поредица новини изпратенени от отвъдното, в които авторът диктува и описва срещите си с известни личности и тяхното състояние и начин на мислене в живота след смъртта.)

Важното в духовния свят не са парите, власта или знанията а способността да постигаме хармония и разбирателство с център любовта. Колкото повече инвестирате, дори да не ви се инвестриа, стойността ви стават по-голяма. Когато отидем в духовния свят нашето образование, парите и позицията които сме имали няма да имат никакво значение. Всичко коеото е от значенеи там, е как сме развили сърцето си, способността да живеем за другите, да служим и да се жертваме за да носим радост.


Живота в духовния свят
Какво си представяме при думите "Живот в отдвъдното, Живот след смъртта или просто казано Духовния свят"?

ДУХОВНИЯТ СВЯТ И ЖИВОТЪТ В НЕГО
Посланието е изпратено на 23 май 1997г. от д-р Сан Хан Ли"В Небето околната среда изобилства от много сияйни ценности. Поради обкръжаващата ярка светлина и блясък, вие не можете да скриете никакви трудности помежду си. Всичко се вижда и се знае с очите и с духа. ... това е мястото, където духът ти е винаги изпълнен с мир, спокойствие и ведрина, където трудностите, неудобството и гладът не съществуват. Небето е мястото, където нямате трудности да изразите или да обясните каквото и да било."

Духовният святКОЕ Е ЕДНОКВО И КОЕ РАЗЛИЧНО С ФИЗИЧЕСКИЯ СВЯТ?Въпреки че духовният свят на пръв поглед изглежда еднакъв с видимия, физически свят, големината на духовния свят не може да се сравнява с големината на физическия свят. Например, във физическия свят материята и пространството ограничават движението на колите, но в духовния свят колата може да бъде променяна в различни видове. Посоката на нейното движение може да бъде променена за миг. Според мисленето на шофьора, тя може да премине през планината за секунда. Тя може да се движи свободно, както това става във фантастичните филми или научно-фантастичните пътешествия, които децата много харесват. Макар, че движението на колите изглежда хаотично, тъй като ние спазваме внимателно Духовният закон, няма никакви катастрофи.

Животът в духовния свят
КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА ТАМ?
По същия начин, по който земните хора се събуждат сутрин и спят през нощта, духовните хора правят същото, но в духовния свят утрото и вечерта не са в същия ред, както във физическия. Утрото и нощта могат да бъдат променяни според мисленето. Не зная кой пръв е разграничил духовния свят съответно на Ад, Рай и Небесно царство, но това е наистина едно добро разделение, защото между тях съществуват огромни разлики в нивото на живота. За определени неща Адът наистина е странно място. Ние никога не можем да видим подобни ситуации във физическия свят.

Например, аз видях една жена да стои гола, без дрехи и до нея един мъж да докосва долните части на тялото й. До тях друга жена спореше, че долната част на мъжа й принадлежи. И въпреки това те не изпитваха никакъв срам.

Веднъж, когато една японка тичаше с дървени обувки и падна на земята, друга жена дойде и й скри обувките, като че ли те бяха нейна собственост. Жената, която изгуби обувките си, се опитваше да ги намери, а тази, която ги скри се преструваше, че не знае нищо. В същото време хората, които наблюдаваха всичко това, крещяха, че тази жена е зла, че е крадла, дойдоха при нея и започнаха да я удрят и ритат. Такива неща се случват много често.
Когато, например един възрастен мъж не може да се храни, защото пръстът му е наранен, при него идва млад мъж, взима храната му и я натъпква в устата му. Такива неща винаги се случват в Ада. Една жена, чиято коса е била отрязана насила, се чувства засрамена от това и крие главата си в кърпа. Тогава всички, които минават покрай нея, й взимат кърпата и си бършат ръцете и лицето с нея. Когато собственичката на кърпата я взима от хората и си покрива главата, хората отново я взимат насила, разрязват я наполовина с ножица и й връщат другата половина. И тъй като тя не може да скрие срама си, се опитва да се скрие на тъмно място.

Небесното царство,мястото, където мислите и действията стават едноКакво представлява Небето? Аз не съм сигурен как да ви обясня. Във всеки случай, това е мястото, където думите и делата са едно. Например, ако аз си помисля: “Какво месо ще ям днес или какво искам да ям?”, с тази мисъл автоматически пред мен ще се появи огромна трапеза. Също ако си помисля: “Къде искам да отида днес, кого искам да срещна?”, аз съм вече там. Дори ако си помисля: “Ами ако този човек не е облечен, когато пристигна там?”, и наистина се окаже, че той не е облечен, пада голям смях.

Наскоро си мислех: “Когато слепите хора дойдат на Небето, различават ли се от онези, които са имали добро зрение на Земята?” В този миг един дядо и едно джудже застанаха пред мен. Джуджето е бил сляп, а дядото е имал добро зрение. Аз ги попитах: “Има ли слепи хора на Небето?” Те казаха: “Ние дойдохме, защото ти зададе този въпрос. Когато живеех на земята, аз бях сляп, но тук изразът “слепота” не съществува. Аз мога да виждам всичко.” Тогава попитах дядото: “Ти си можел да виждаш, тогава защо дойде?” Той отговори: “Ти попита каква е разликата между човек, който е можел да вижда на Земята и човек, който е бил сляп. В духовния свят можеш да виждаш и с очите си, и със съзнанието си. С очите си можеш да виждаш даден обект, но нещата, които виждаш със съзнанието си, виждаш по-добре.”

В Небето околната среда изобилства от много сияйни ценности. Поради обкръжаващата ярка светлина и блясък, вие не можете да скриете никакви трудности помежду си. Всичко се вижда и се знае с очите и с духа. Ако съм изпълнен със светлина и косата ми блести като златиста, това се дължи на ярката, сияйна светлина. Това е мястото, където духът ти е винаги изпълнен с мир, спокойствие и ведрина, където трудностите, неудобството и гладът не съществуват. Небето е мястото, където нямате трудности да изразите или да обясните каквото и да било.

Адът,мястото, където дори не можеш да си представиш Небето
В Ада хората винаги чувстват глад и страдание. Там те са затънали в завист и неудобство. Поради това страдание, конфликтите са неизбежни. Всеки се чувства неудобно. В Небето имате свободата да следвате съзнанието си, но в Ада не можете да направите дори едно нещо според собствената си воля. Там отнемате нещата на другите със сила и се храните чрез кражба. Хората на земята не могат да си представят колко “истински ужасен” е Адът.

Това означава любов,
ако следвате любовта, конфликтите и страданията на земята ще бъдат прекратени
Ако на земята Истинският баща говори за любовта, той винаги дава пример за изпъкнали и вдлъбнати форми. Ако вие стигнете до точката на любовта, вие мислите за изпъкнали и вдлъбнати форми, но тези изрази са твърде технически.
Когато извикате “Санг Хън-а!”, този звук притежава такова чувство на любов, което разтапя всичко. Любовта притежава такава чувствителност, че може да прости дори ужасно престъпление и да се чувства удобно до човек, вмирисан като развалена риба. Дори в такъв момент любовта притежава пасивното чувство на удобство и комфорт. Думата “любов” не може изцяло да опише сърцето. Това е чувство, което не съдържа в себе си завист... Дори и в най-обикновените обстоятелства, когато вървите, говорите или се обличате, да използвате само думата любов, не е достатъчно. За Бог няма такава фраза, достатъчно дълбока и красива, която да може да изрази мисълта на любовта. Бог извиква “Сан Хaн-а! Това е любов”. Ако вие следвате правилно Волята на любовта, тогава конфликтите и страданията на земята ще бъдат прекратени. Няма друг по-подходящ начин, по който да обясните думата “любов”. Това е любовта.

Концепцията за Небето и Ада,
в Небето всичко е любов, а в Ада тя не съществува

На Небето вие никога не можете да чувствате притеснение или някакво страдание, тъй като там живеете и се движите като една съвършена цялостна маса от любов. Адът е мястото, където живеете на ръба на неудобството, дискомфорта, притеснението, страданието и конфликта, тъй като вие живеете в свят, в който не знаете нищо за любовта. Накратко, Адът е отдалечен от любовта, а Небето е святото, съвършено единство на любовта. Небето е мястото, където не съществува нищо, което не излъчва любов, а Адът е мястото, където любовта въобще не съществува. Така че, когато плодът на любовта узрее, освобождението на Ада ще стане възможно.

Прераждане, Реинкарнация или...
Изследвания за прераждането откриват, че това е Духовно коопериране

Послание на Буда от отвъдното
Будисти четът псолания на Буда от Духовния свят с изумителен призив.

6 коментара:

Анонимен каза...

Аз ще напиша нещо важно на друга тема [за Бог] , но ако някой от вас може да ми даде отговор [като коментар по-долу и то възможно най-скоро] ще съм му много благодарен. Аз бях вярващ християнин, но и аз почнах като всеки вярващ човек да си задавам въпроси за Бог, и веднъж преди време докато търсех в Интернет, прочетох една статия на английски език, и там [накратко] някой атеист [вероятно навсякъде по света винаги до днес 70-80% от хората са били атеисти или нещо подобно] казваше, че от гледна точка на разума, ако Бог съществува, то Той би направил така, че хората да знаят [откакто съществуват хора и т.н], че Той съществува [дори само с писмени факт/и и т.н - без да могат хората да говорят с Него; и така хората не биха вършили толкова зло [и като брой и като степен - и то към хора от женски пол] и така би било честно Бог да ги наказва справедливо [понеже хората знаят, че Бог съществува] на Земята и/или в Ада], а в противен случай [както реално е - откакто живеят хора по земята до сега] това означава, че Бог или не съществува или не е добър - вероятно тоест , че Той е зъл [което автоматично отрича най-важните Му качества в християнството и т.н] тоест качествата, че Бог е добър и справедлив.

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР каза...

Трябва да разберем, че Края на Света е началото на Новия Свят. Историята на егоизма замира, докато новата история на доброто изгрява. Малцина осъзнават, че това е сблъсък между старата и новата култури. С други думи, е време на бурни промени водещи до убъркване, сблъсъци и т.н. Но проблемите на старото излизат на яве, а новата Култура на Сърцето си пробива път.

Както квантовата физика откри, през 2012 стана квантов преход. Частиците съставящи този свят станаха по-малки и вибрират с по-висока честота. Това означава, че духовния и физическия свят вече са в директна връзка.

До 2020 е още процес на формиране и подготовка на новите неща, които идват. Но фундамента на Културата на Сърцето се разраства бързо и от култура на Егоистична любов и свободен секс, светът постепенно ще премине към свят на истински семейства, истинска любов и истински мир и благоденствие. Дори чрез науката, всички ще осъзнаят реалността на Бог и духовния свят, и ще разберат универсалните духовни закони.

Анонимен каза...

До 2 от ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР

Това не е отговор на въпроса на човека с първия коментар тук /това са безсмислени написани неща/. Той напълно ясно е попитал защо от гледна точка на християнството /а също и на хиндуизма, будизма и прочие - където добрите сили /примерно Бог и прочие/ са също напълно всемогъщи и единствени управляващи Вселената, Земята и всичко в материалния и духовния свят и прочие/ този добър Бог, който е добър, напълно всемогъщ и справедлив не е дал на хората /откакто живеят хора - а милиарди хора /от хилядолетия/ са живели и умрели на Земята, сега между впрочем населението на света реално е доста намаляло - спрямо преди 30-40 години/ да знаят със сигурност /дори само с писмени факт/и и т.н /откакто съществуват хора и т.н - защото дори и нещо в бъдеще да се появи /и докаже че съществува духовния свят/ не оправда това за милиардите хора /от хилядолетия - откакто живеят хора/ живели и умрели на Земята/, че Той съществува /дори само с писмени факт/и и т.н - без да могат хората да говорят с Него /и така хората не биха вършили толкова зло /и като брой и като степен - и то към хора от женски пол/ и така би било честно Бог да ги наказва справедливо /понеже хората знаят, че Бог съществува/ на Земята и/или в Ада/, а в противен случай /както реално е - откакто живеят хора по земята до сега/ това означава, че Бог или не съществува или не е добър или /според мен/ поне че може би повечето вярвания /като изброени от мен по-горе /като хиндуизма, будизма, християнството, юдаизма и прочие нямат истината от и за Бог и въобще - тоест че са неверни вярвания/ - тоест ако този Бог е добър, напълно всемогъщ и справедлив, то това /изброено до тук/ напълно отрича тези Негови качества /и за милиардите хора /от хилядолетия - откакто живеят хора/ живели и умрели на Земята/ за които да живеят и умрат без /дори частично и прочие/ да знаят дали Бог или Богова съществува/т, има ли истина в някое вярвание и т.н е напълно жестоко, лошо и несправедливо от гледна точка на всеки разсъждаващ логично човек /и въобще/!

Анонимен каза...

Аз също ще споделя моето мнение....Според мен, ако библейския Бог съществува, то по логиката на Библията {а мисля и въобще} не би допуснал от създаването на хората до всяко време след това, който и да е човек да живее и да умре без със сигурност да знае, че Бог съществува {защото наказанията след грехопадението са включвали други неща - но не и това хората да не знаят със сигурност че : Бог съществува, че Той иска те да са добри, че има Рай и Ад и т.н}; а също така единствения библейски Бог, който е пълновластен, добър и всевластен не би допуснал {освен това всеки човек {винаги} да живее и да умре като с пълна сигурност знае, че Бог съществува} някой човек {примерно от 5 годишен до края на живота си} да има сериозни колебания и съмнения {за Бог} и да му липсват познания за Бог - тоест също и библейския Бог не би допуснал да се появят и секти, деления, разкол и т.н в християнството, а още повече да се появят и съвсем други изповедания като примерно - шинтоизъм, будизъм, всякакви други езически изповедания {било изчезнали, още съществуващи и т.н} и т.н. А неотдавна в Интернет прочетох нещо, числя почти точно пишеше това - "Аз също ще споделя, че на едно място в youtube {което реално като видео и коментари под него може би е от 2017 година} прочетох коментар с текст "Само като чух първия “факт” и направо спрях видеото. “Пророчествата” в Библията се изпълняват понеже е създадена от хората които контролират света т.е Масоните. Те поставиха в Библията бъдещите си планове, които след това реализират с цел да убедят хората че Библията е божие слово." - но аз лично нямам мнение дали в този коментар има нещо {дори частично и т.н} - вярно. " - а някой от вас има ли мнение и за това.......Аз пиша това само на базата на логични изводи и разсъждения. Ако някой от вас е на друго мнение може да пишете по долу като коментар.....

Анонимен каза...

Аз също ще споделя моето мнение....Според мен, ако библейския Бог съществува, то по логиката на Библията {а мисля и въобще} не би допуснал от създаването на хората до всяко време след това, който и да е човек да живее и да умре без със сигурност да знае, че Бог съществува {защото наказанията след грехопадението са включвали други неща - но не и това хората да не знаят със сигурност че : Бог съществува, че Той иска те да са добри, че има Рай и Ад и т.н}; а също така единствения библейски Бог, който е пълновластен, добър и всевластен не би допуснал {освен това всеки човек {винаги} да живее и да умре като с пълна сигурност знае, че Бог съществува} някой човек {примерно от 5 годишен до края на живота си} да има сериозни колебания и съмнения {за Бог} и да му липсват познания за Бог - тоест също и библейския Бог не би допуснал да се появят и секти, деления, разкол и т.н в християнството, а още повече да се появят и съвсем други изповедания като примерно - шинтоизъм, будизъм, всякакви други езически изповедания {било изчезнали, още съществуващи и т.н} и т.н. А неотдавна в Интернет прочетох нещо, мисля почти точно пишеше това - "Аз също ще споделя, че на едно място в youtube {което реално като видео и коментари под него може би е от 2017 година} прочетох коментар с текст "Само като чух първия “факт” и направо спрях видеото. “Пророчествата” в Библията се изпълняват понеже е създадена от хората които контролират света т.е Масоните. Те поставиха в Библията бъдещите си планове, които след това реализират с цел да убедят хората че Библията е божие слово." - но аз лично нямам мнение дали в този коментар има нещо {дори частично и т.н} - вярно. " - а някой от вас има ли мнение и за това.......Аз пиша това само на базата на логични изводи и разсъждения. Ако някой от вас е на друго мнение може да пишете по долу като коментар.....

Анонимен каза...

за последно допълвам и -А също статии като : Наследството на Зороастър от istorianasveta.eu и http://www.sciforums.com/threads/the-one-true-religion-zoroastrianism.96190/ и неща от рода на това, че Исус Христос (и други персонажи от Библията)— може би реално тези хора не са съществували и други подобни (аз не знам дали в някоя от тях има нещо дори частично вярно) също твърдят (мисля, че днес (за миналото не знам) повечето историци, археолози и т.н (изучаващи теологиите) са също на мнение, че юдаизма и християнството и т.н Авраамически вярвания- са взаимствали своята същтност (с някои изменения като това, че в Авраамическите вярвания Дявола е много по-слаб от Бог (и е паднал ангел - създаден от Бог), а не равен на Него (и съществувал винаги като Бог)) и т.н от Зороастризмът) - но аз не знам дали в това има нещо дори частично вярно. Ако вие имате мнение с доказателства или нещо друго - ако искате пишете също своя коментар....

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger