.
French German RussianEnglish

сряда, 10 март 2010 г.

СЕМЕЙНА ФЕДЕРАЦИЯ

Дейността на учителя Сан Мьон Мун - Организации

СЕМЕЙНА ФЕДЕРАЦИЯ
ЗА СВЕТОВЕН МИР И ОБЕДИНЕНИЕ



Семейството е училището на истинската любовта
Семейството е мястото където се научаваме да обичаме като деца, братя и сестри, съпрузи, и с родителска любов. Семейството е крайъгълния камък на обществото - училището на истинската любов.

Спорта и изкуствата: Основа за мира
Основателят на Семейната Федерация за Мир, активно използва спорта и изкуствата като средство за установяване културата на мира

С подкрепата на Пеле, д-р Мун основа Купата за Мир с цел преодоляване на различия между нациите, и мост между расите и религиите.


Искуството вдъхновява човешките сърца. За да установи култура на мира д-р Мун основава един от най-реномираните училища по изкуствата на истока.



Д-р Сан Мьонг Мун
Какво може да постигне човек като инструмент на Бог

Модел на Истинско семейство и Истински родители
Често наричани Истински Родители, със съпругата му, Хак Ча Хан Мун, те има 14 деца . Всички те са посветени на същата цел и визия за мир.

Семейството
Третото поколение от семейството на д-р и г-жа Мун вече наброява повече от 40 внука. През 2006 вниците на д-р Мун направиха световна обиколка с прокламация за мир.

Плодовете на неговия живот; фундамент за единен свят на мира
За да обнови ООН и предствави ново лидерство към изграждането на мирен свят, Д-р Мун основа Федерацията за вселенски мир през 2005 г, обединявайки усилията на световните лидери, учени и специалисти.

Преп. Мун за изграждане на Световна Магистрала
За премахване на икономическите, политически и културни разделения между хората. Всички столици ще бъдат свързани с високо скоростни влакове и магистрали.


ООН: д-р Мун - шампион на Междурелигиозния диалог
Мирът между религиите е ключ към разрешаване на световните комфликти. Д-р Мун е лидер и шампион на Междурелигиозния диалог. Над 90% от разходите на организациите му отиват в тази насока.

Сената на САЩ връчва награда за Мир на Д-р Мун


Усилията на Д-р и Г-жа Мун за установяване на Световен Мир бяха официално признати от Американския сенат - през 2004 г., им беше връчена почетната награда Корона на Мира. С работата си Д-р Мун е повлиал значително на съвременната епоха...


ООН за изграждане на Космическата нация на мир
Д-р Мун изгражда световен фундамент за промяната на този свят. До 2013 година ...да установи началото на Божия идеал на земята - Космическата нация на мир и единство ... ще донесе Революция на сърцето, любовта и съвестта.

Явлението Мун: ТЕПЪРВА ИЗГРЯВА

Три поколения от семейството на д-р Мун обиколиха света с прокламация за мир и обявиха фундаменталната роля на семейството в установяването на стабилни общности, здрави нации и мирен свят.

„Миротворците... ще се нарекат Божии синове

Международните бракове премахват бареиерите
Целта на Международните сватби на д-р Мун се разкрива ясно от надслова "Световен Мир чрез Идеални Семейства" и "Един Бог - едно Човечество - едно Семейство". Днес сме безсилни да дадем морално водене на младите. Преп. Мун единствен дава реално разрешение.


Прокламация за Мир
Божието идеално семейство и царството на мирния, идеален свят

Преп. Сан Мьон Мун
това е обобщение на Божественото учение, което предадох за значимостта на епохата, в която живеем.

Появата на Федерацията за вселенски мир
движенията за мир неизбежно са приключвали неуспешно... сега е напълно възможно Федерацията за вселенски мир да изпълни мисията си да обедини Небето и Земята и да създаде царството на мирния, идеален свят. Тя ще подсигури нужното лидерство за нов суверенитет на универсален мир, известен като Нацията на космическия мир и единство - Чон Ил Гук... идеалът, замислен от Бог по време на сътворението.

ТУНЕЛ НА МИРА и СВЕТОВНА МАГИСТРАЛА
Най-успешната нова религия на миналия век
Доброволци заразиха с примера си: Служба за Мир
Глобалния фестивал на мира!
Международните бракове премахват бареиерите

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger