.
French German RussianEnglish

неделя, 23 март 2014 г.

Франчезо: Скитник в Духовните земи - книга диктувана от духовния свят описва Ада

СКИТНИК В ДУХОВНИТЕ ЗЕМИ

от Франчезо (A. Фернезе)

[1896]

Книга диктувана от дух: "Скитник в Духовните земи" - Франчезо, Ада, Духовния свят, Книги, Франчезо

Подобно на "Живота в невидимия свят" от Антони Борджа и духовните послания на д-р Сан Хан Ли, книгата "Скитник в духовните земи" е диктувана от дух, който нарича себе си Франчезо. Той е живял възможно най-аморалния и арогантен земен живот. Само истинската му любов към много духовна и свята млада жена, която също го обича, в съчетание с абсолютната му решителност, дават възможност той бързо да израсне, за да достигне небесните сфери, където той е сигурен, че тя ще дойде след смъртта си, така че те да могат да бъдат заедно завинаги.

Той е приет от Братството на Надежда, група от духове, която се специализира в привеждане на някои от най-безнадеждните и увредени души във светлината, изцелявайки ги, така че те също да могат да помогнат на другите и да достигнат до небесните сфери.

Картините на по-низшите сфери на Ада са смразяващи, както и разбирането на това, защо някои души страдат там. Проникваща и красива е гледка на изкачването им от тъмнината, когато са в състояние да достигне до по-висшите реалности и помагат на другите, или най-малкото да престанат в желанието да нараняват другите. Това е първият плач за помощ на безсмъртните в духовния свят, от ямата в която са попаднали и изкопали за себе си, както и за другите.

Описанието на по-висшите реалности на духа, само ни карат да се чудим защо някой, някога би искал да ги напусне, но напредъкът е вечен, както е помощта, която получаваме от духове от по-висшите реалности.

(Едно от най-насърчаващите нещата бе да открия, че най-ярките ангели на светлината, който победиха силите на Ада, така безкръвно, са бивши обитатели на Ада, които са се покаяли и станали истински закрилници на Светлината, вместо да пречат за нейното постигане.)

Ако прочетете само една книга тази година, прочетете тази.

Неофициален превод от Английски: Виж оригинала
Книга диктувана от дух: "Скитник в Духовните земи" - Франчезо, Ада, Духовния свят, Книги, Франчезо
Книга диктувана от дух: "Скитник в Духовните земи" - Франчезо, Ада, Духовния свят, Книги, Франчезо
Послания от духовния свят:
Реалността на Бог
Емануел Сведенборг:
Живота в духовния свят
ПИСМАТА ОТ ФАТИМА:
Предсказанията на Девата
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger