.
French German RussianEnglish

вторник, 1 март 2022 г.

Нелсън Мандела говори от Духовния свят

Нелсън Мандела говори от Духовния свят, духовно послание от Нелсън Мандела
Нелсън Мандела говори от Духовния свят
Нелсън Мандела говори от Духовния свят, духовно послание от Нелсън Мандела
Предаване на Пастор Бети Таталиски, основателка на Храма на универсалността в програмата "Стъпка отвъд времето".

Това се случва в петък вечерта, деня преди Нелсън Мандела да бъде погребан. Една от най-добрите спиритуалистки в САЩ е посетена от духа на Нелсън Мандела. Той имал чувство за хумор.

Мандела заявил на спиритуалистката, "Първия човек, който дойде да ме посрещне в духовния свят бе преподобния Мун. Той ме заведе да видя директно Синак Кумара."

"Ние бяхме приятели толкова дълго с д-р Сан Мьон Мун. Имаме толкова много общи неща. Бяхме и двамата в затвора за това, че се опитвахме да помогнем на хората. Д-р Мун полага невероятни усилия за Мира и междурелигиозното помирение.

Много хуманитиристи и морални лидери тук в духовния свят работят с преп. Мун", заявява Мандела и започва да изброява; ... Махатма Ганди, Майка Тереза, Джон Кенеди, и много лидери на ООН, които са вече в духовния свят. "И ще много идват и се присъединяват всеки ден". Мандела говори за редица исторически фигури, които сега подкрепят усилията на Преподобния Мун за световен мир продължаващи в духовния свят.

"Президент Линкълн води групата на Американските президенти. 2014 година е годината на Духа. Като събереш 2014 прави 7 - числото на духа. Възможност за хората на земята да работят в единство с нас, които сме от другата страна. За мен е благословия да работя с този велик човек, д-р Мун, който е изживял живота си за другите," завършва посланието на Мандела.

Посланието е направено чрез дарената Кристин Фасети, Пол Реди е спиритуалиста. Нелсън Мандела почина на 5 декември на 95-годишна възраст. Мандела прекарва в затвора 27 години. След освобождаването си през 1990 г., Нелсън Мандела води преговорите с правителството, довели до установяването на многорасова демокрация в страната през 1994 г. Като президент Мандела поставя акцент върху помирението на нацията и води политика на борба с бедността и неравенството в страната.

Учителя Сан Мьон Мун е посланикът на Небето, изпратен с откровение за цялото човечество в настоящата епоха. За да разпространи това ново откровение Учителя Мун дава хиляди речи през целия си живот. Той говори на лидерите на религиите, пред учени и политици. Той надхвърля бариерите на религия, раса и националност. Неговите думи са докоснали и променили живота на милиони. Те предизвикват вътрешна, духовна революция; Революция на съвестта, сърцето и любовта и имат силата да променят целия свят. Чрез него Бог ни разкрива, че семейството е градивния блок на обществото и в него се развива любовта, а целият свят трябва да се обедини, като едно всеобщо семейство с център Бог, като наш Родител.
Нелсън Мандела говори от Духовния свят, духовно послание от Нелсън Мандела 

Ето някои части от Автобиографията на Учителя Мун:



0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger