.
French German RussianEnglish

събота, 1 декември 2018 г.

Духовно изцеление: Болести причинени от Луцифер



Духовно изцеление 

Болести причинени от Луцифер: 

Д-р Санг Хан Лий / Диктувано от Духовния Свят

Това е важно послание, получено от духовния свят. Откъси от книгата "Луцифер: Криминален престъпник срещу човечеството" 

"Всички имаме в себе си елементи, които позволяват на Луцифер да ги напада... Около 70 до 80% от всички заболявания са резултат от инвазията на Луцифер. Други 20-30% са резултат от прекомерна умора и други фактори на околната среда, но те не се развиват в трагични заболявания." 

"След падането на човека Луцифер и неговата клика разработиха начини да накарат хората да се разболеят и да ги тласкат по пътя на смъртта." Човешките същества се разболяват първо духовно и тогава физически в резултат на нашествието на Луцифер." 
 
ЖИВОТЪТ СВОБОДЕН ОТ БОЛЕСТИ

"В човешкото тяло всичко е свързано като компютър... Когато има дисбаланс на хранителните вещества в човешкото тяло, то става слабо и губи способността си да се защитава срещу духовни атаки и болести... Когато намерим основната причина, вече сме на половината път в лечението на болестта." Но както това духовно послание обяснява, в по-голямата си част, причините за различните болести са духовни.

"Хората се разболяват, защото Луцифер или друг, който действа от негово име, мъчи този човек". Има случай, обяснява д-р Лий. "Ако човекът продължава да бъде нахлуван от Луцифер, тогава тази инвазия ще зарази част от физическото му тяло и той ще се разболее". 

"Човешките същества трябваше да живеят в радост, като са получили елементите на любовта (елементи на духовния живот) от Бога". И все пак, д-р Лий обяснява, че човечеството е започнало по грешен начин (виж Корена на греха). 

Целта на Луцифер е да отклони човек от вярата му, да създаде проблеми за него и най-близките му. По този начин постепенно "той бута човекът в тъмнина, за да го накара да дойде на неговата страна". Както д-р Лий каза, "последователите на Луцифер продължават да работят широко, за да водят хората на своя страна, но Бог само ги чака да се върнат при Него". Прочетете ВИБРАЦИИТЕ НА СЪРЦЕТО НИ , за да видите как деструктивните вибрации ни смъкват в резонанс на болести и проблеми.

КОГАТО БОЛНИЦИТЕ НЕ ПОМАГАТ 

Когато "болестта идва от Луцифер, приема на лекарства или ходенето в болници няма да бъде от никаква полза, пациентът ще продължи да страда ден след ден". Така че д-р Лий предупреждава: "Ако нищо не е обяснимо медицински, това очевидно е духовно заболяване, така че трябва да се молим." Прочети, ДУМИТЕ ПРЕПРОГРАМИРАТ НАШЕТО ДНК 

"Ако се молим, тогава Бог може да работи." Бог може винаги да работи, когато Го питаме нещо в молитва, защото ние сме Божии деца. "Бог не може да работи, ако не се молим, защото Луцифер поддържа своята позиция като наш господар. Но когато извикаме към Бога, Луцифер е принуден да се отдалечи. Сега трябва да преследваме Луцифер и да търсим Божията изцелителна ръка. "Бог е любов, така че непременно ще ни даде подкрепа". 

Причините за тези атаки са дадени от нас или от нашите предци. Те идват, обяснява д-р Лий, "в зависимост от личната мисия или постиженията и заслугите на предците. Но когато човек бъде измъчван ... това се прави или от самия Луцифер, или от неговите пратеници, които обхващат даден орган и възпрепятстват функциите му, но така също засягат и сърцето. " 

Защо Бог не може да се намеси и Сатана може да ни измъчва по този начин? "На първо място, това е заради кръвната връзка. Второ, това е така, защото нашите предци са повечето на страната на Луцифер, отколкото на Божията страна", обяснява д-р Ли.

ОСВОБОДЕТЕ ПРЕДЦИТЕ СИ ЗА ДА НЯМАТЕ БОЛЕСТИ 

"Фактът, че нечие тялото е болно, е знак, че неговите предци не са на удобно място, затова се опитват да направят някакъв знак (молба) относно тяхното положение."

Ако болестта произтича от скръбта на някой от предците, тогава потомъкът трябва да води живот на искрена вяра. Само тогава предците му ще може да намерят удобно място в духовния свят". 

"По този начин болестите, които ни се стоварват, идват при нас от предци, които са на страната на Луцифер. Те ни дават много страдания, затова трябва да разберем причината и да се молим." Емоционалният код открива тези причини с мускулен тест и ги освобождава с магнит или Квантов стик.

Пасажите с Квантовата енергийна писалка премахват деструктивната енергия която е заклещила тези духове, причиняващи болеста. Тяхното освобождаване води до моментално изцеление на нашето тяло. Прочетете, ИЗЧИСТВАНЕ НА АУРАТА С КВАНТОВ СТИК

"Луцифер и неговите сътрудници винаги предизвикват притеснения в сърцата на хората, или им дават несигурност и страх. Водят ги в ненужни мисли, превръщат ги в алкохолици или просто им дават всякакви болки. По този начин те дават несигурност и дискомфорт на сърцето ." 

Каква е неговата цел? Да нарани Бог. "Най-скъпоценният дар, който Бог ни е дал, е любовта. Трябва да осъзнаем това, за да можем да се обичаме един друг и да се уважаваме взаимно. Трябва да се радваме, да се хармонизираме помежду си и да споделяме взаимно работата си във всички обстоятелства да се стремим да разрешаваме всички проблеми чрез вяра и любов. По този начин ние можем да бъдем освободени от състоянието на контрол от Луцифер и да приемем форма, в която сме изпълнени с надежда за Бог, нашия Отец, и да се излекуваме от всички болести."

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger