.
French German RussianEnglish

събота, 21 март 2015 г.

Квантово обяснение: Заблудата на Прераждането (Реинкарнацията)

Как квантовата физика обяснява Прераждането (Реинкарнацията)

Квантовата физика показва, че физическият свят – това е океан от енергия; нищо не е твърдо, а мисълта ни въздейства на това постоянно изменящо се поле от енергия; а това което са сметнали за реинкарнация е всъщност квантов информационен обмен.

Мозъкът не е управляващият център, както се е смятало, а просто един радиоприемник настроен да приема тези честоти и вибрации. От тук учените достигат до извода, че интелекта, емоциите и волята на човека, не са свързани с тялото ни, а с енергийните информационни полета около нас - с духа ни. Както Обединителния Принцип обяснява, те са част от духовната душа на човека.

Но тук изниква цяла една нова област за изследване; Какво представлява духът на човека? Какво прави той след физическата смърт? Ако хората продължават да съществуват духовно, то какво е влиянието им върху нас? Ако наши предци страдат в отвъдното, то можем ли да направим нещо, за да им помогнем?


Принципът ясно обяснява, че всички ние имаме и духовно тяло и духовна душа, като нейн център. Както имаме 5 физически сетива, които правят физическия свят реално осезаем, така имаме и пет духовни сетива, за които духовния свят е съвсем реален и субстанциален.

След напускането на физическото тяло ние отиваме и живеем вечно във субтанциалния духовен свят - много по-необятен и красив от земния. За съжаление много от духовните хора, дори не отиват в духовния свят. Те остават като блуждаещи духове, които влияят хората на земята. Наричаме ги лош духовен свят, въпреки че повечето от тях са наши собствени предци или духове с неприязън, на които предците ни са направили нещо непростимо.

Квантова връзка с физическото ни съзнание

Сега учените осъзнават, че нервните сигнали и химическите реакции са твърде бавни за да обяснят невероятните спортни и технически постижения на човека. Те откриват, че тези изключителни способности са свързани с квантовия информационен обмен, който е твърде бърз, за да е зависим от времето и разстоянията. 

Неразвитите духовно духове се свързват с материалната енергия на квантово ниво, за да могат да въздействат на информационните полета на физическото ни съзнание (подсъзнанието ни и клетъчната памет). Така те постигат влияние над мислите, чувствата ни и дори могат да манипулират нашите действия. Това има лош ефект и за нас и за тях:

За хората на земята, това означава, че нашата воля и първоначална душа не са свободни. Поради това, след Грехопадението ние сме ограничени да израстваме духовно. Контрола над физическото ни съзнание постоянно опонира желанията и логиката на собствената ни духовна душа.

Тези заклещени духове, от своя страна, също са обречени на мизерия. Свързвайки се с тази материална енергия те остават в плен на материалното и не могат сами да се освободят. Само много висш духовен свят би могъл да им помогне да се освободят от този плен на материалното – който ги прави подвластни на физическите болки и страдания. Това е описано много добре в „Скитника в духовните земи”.

За да освободим себе си, трябва да освободим и тях, защото в своите страдания и страхове, те измъчват и нас. Освен че чувстваме техните психически и духовни терзания, техните страхове и фобии блокират правилното функциониране на имунната ни система и причиняват болести. Макар тези процеси да протичат в подсъзнанието ни, техники, като Емоционалния Код могат да ги изкарат на яве и да ги освободят. Ефекта се оказва поразителен - хора страдали с години от тежки заболявания и недъзи изведнъж оздравяват.

Като имаме в предвид, че болшенството от хората, след смъртта си не отиват директно в духовния свят, а остават заклещени по този начин във физическия, какво се получава? Блуждаещият духовен свят около нас не познава духовния свят. Те живеят паразитен живот, черпейки енергия от хората на земята. Как точно става това?

Реинкарнация или паразитно прехвърляне от тяло в тяло

Като се включват в информационните полета на тялото ни, тези духове могат да им влияят. Затова се превръщат в лоши демони, „хранещи се от прахта”, както казва Библията. Те живеят един илюзорен, нереален живот, чрез подсъзнанието на хората, влияейки техните мисли, чувства и действия; добивайки само заблудена илюзия за реален живот.

Това е паразитен начин на съществувание, изцяло извън Принципите на Творението. Но те не знаят Принципа, нито че духовния свят съществува. За тях телата на хората са единствения начин да продължат да живеят. В техните очи, те са се прераждали от тяло в тяло, в продължение на хилядолетия. Те дори вярват, че физическото тяло на човека, е духовния свят, където вечно съществуваме; без да осъзнават, че в телата ни те живеят в Ад, създавайки Ад дори и за нас; без да имат и най-малката представа, колко красив би бил живота им ако излязат и отидат в действителния духовен свят, при своите любими, близки и познати. 

Сега разбирате ли от къде се е появила теорията за прераждането? Чрез медитация и гладуване хората отварят чувствителността си за квантово ниво информация. Така те се свързват с нивото на тези блуждаещи духове. Те нямат връзка с истинския духовен свят, а само с духовете в материалния свят и затова приемат тяхната гледна точка за нещата – теорията за прераждането и многото вселени; защото за тях всеки жив чове е една друга вселена в която могат да се прехвърлят.

В действителност, вярата в прераждането допълнително дава власт и контрол на духовете над хората. Приемайки, че тези паразитни духове нашето предишно прераждане, ние им позволяваме свободно да ни манипулират и използват. Колко лесно за тях е да ни покажат подсъзнателна визуализация на моменти от живота си, за да ни подлъжат, че това е бил предишният ни живот. В духовния свят винаги, когато някой ви обясни нещо, вие ще чувствате така, все едно вие самите го преживявате. За хората, които са на земята е лесно да се заблудят, че в такъв случай това трябва да е било тяхно лично преживяване. Но истината е, че около хората вярващи в прераждането виждам много духове, които ги използват.

Духове манипулатори: Погрешно разбиране за духовното израстване

Духове, които са живели такъв паразитен живот от хилядолетия, прикачени към човешките тела, са развили много добри познаия за процесите в тялото и начините по които да ги контролират. Те стават нещо като гурута на останалите духове. За разлика от по-неразвитите, те имат огромна ментална сила и способност; дори да изключват човека и напълно да го контролират. Това в техните очи показва, колко много са израстнали ‘духовно’, чрез милионите си 'прераждания'. Но в действителност точно те са най-опасните демони – сатани.

Дори тези духове да търсят спасение и да ни водят към религиозни практики, те го правят по-непринципен начин и затова резултатите ще са противопоказателни. Според Принципа, никой няма право да нахлува в човешката лична свобода и отговорност, дори Бог. Добрия духовен свят никога не прави това. А заклещените в телата ни духове живеят и се мислят за израстнали, точно поради тази си сатаниснка – паразитна природа. От тук идват и погрешните вярвания, че егоистичното себевглъбяване е духовно израстване. Истината е, че така само повече се отдалечаваме от Божия идеал, който е истинската любов, изразена във взаимоотношенията с другите, способността да живеем за другите (а не за себе си).

Сега разбираме защо Истинския Баща казва, че с медитация единствено можем да се свържем с някой дух, но не и с Бог. А имайте в предвид, че точно тези най-силни, най-дълго живяли в талата на хората духове, са най-добрите майстори на измамата. Те са най-добрите манипулатори с милиони години практичен опит. Най-старите от тях са от времето на пряката връзка с падналите ангели; изчезналата високо развита цивилизация (Атлантида), в която ангелите са господствали, представяйки се фалшиво за наши богове и развръщавайки хората в егоизъм, сексуални оргии и аморалност (сравнима с аморалността на Содома и Гомора). Войните, насилието и духовния им упадък са ги довели до тяхното самоунищожение.

Въпреки хилядогодишните усилия на Бог за развитие на доброто и духовността на хората, виждаме как същите тенденции, на егоизъм и сексуален разврат, водят света стремглаво към същата участ. Зад всичко това, можем ясно да видим борбата между Бог и Сатана.

Кръвната линия и Матрицата на Сатана

След Грехопадението падналите ангели са манипупулирали хората, правейки се на реални – физически; създавайки илюзията, че са извънземна, уж 'по-развита от нас цивилизация'. Но това също е илюзия; Просто намеса в информационните полета – на квантово ниво. Те са се правели на извънземни ‘богове’, докато в действителност те са просто духовни същества - паднали, грешни ангели – превърнали се в паразити; използващи манипулации за да функционират от ‘прахта’ (квантови илюзорни образи в съзнанието на хората).

Исполините’: На кратко, Бог създава хората, като свой храм. Паналите ангели искат те да живеят и доминират чрез човека, представяйки себе си за наши богове. Но за да контролират човешкото общество им трябват тела. Едни от първите им човекоподони генетични разработки са т.н. в Библията, "Исполини": „След като Божиите синове (ангелите) влизаха при човежките дъщери, и те им раждаха синове, които бяха онези силни и прочути старовременни мъже.” Така падналите ангели искали да се сдобият с тела, които не им се съпротивляват, както съвестта на хората. Проблема с този генетичен хибрид бил животинските инстинкти - страстите са секс, храна, установяване на лидерство с насилие. Те довеждат цивилизацията им до самоунищожение. Затова след потопа, те търсят друг модел.

Кралската кръвна линия – е развита в Сатанинските цивилизациите от последните 6000 години. Освен началната директна генетична намеса, тя е водена и внимателно подбирана от самата човешка раса – с генетичен подбор. Затова тя се предава наследствено, но те я смесвават с тази на избрани жени, от време на време, за да предизвикат конкретни, полезни подобрения.

Защо ангелите првят това? С времето, част от падналите ангели осъзнават, че единствения им изход от собственото им страдание е хората да достигнат съвършенство, и създадат свят на мир. За съжаление, те отново правят това чрез контрол, не разбирайки, че контрола и липсата на свобода не водят към съвършенство, а точно обратното – те блокират развитието на човешкия дух. Затова всички опити за изграждане на един мирен свят, като Нацизма, Комунизма и Социализма, са обречени на пълен провал. Те представляват Божиите принципи обърнати с главата надолу и вместо обечания идеал, създават реален Ад за хората.

Възстановяване кръвната линия на Бог

Докато Сатана и падналия ангелски свят са развивали своята кръвна линия и влияние всред хората, Бог бавно и с много усилия е водел изчистването на човешката кръвна линия от това сатанинско влияние. Единствено пълното изчистване на линията; генетично и духовно, би довела до раждането на безгрешни хора. Разбира се, за Бог е било най-важно да се роди първото безгрешно дете – което да възстанови загубената позиция на безгрешен Адам.

Но как един безгрешен човек може да възобнови Божията кръвна линия? Може ли сам да го направи? Не! За да има потомствена линия, трябва да бъде възстановена и Съпруга. Погледнете Библията, всичко опира до генетичната линия и условията на изплащане, направени за нейното изчистване; Всичко опира до раждането на Месията (новия безгрешен ‘Адам); Всички притчи за Небесното царство в новия завет опират до Неговата ‘Сватба’ и ‘подготвената за Него съпруга.’ Защо?

Семето на Месията

Божият свят може да  започне единствено от една пречистена, безгрешна потомствена линия – отделена от Сатанинското влияние. Как ще започне Божия нов свят – Небесното царство на земята? Исус ясно го казва, ‘от едно семенце’.

Потосмствената линия се предава чрез семенната течност. Исус ясно обяснява идването на Божието царство. То не идва така щото да се забелязва (тук или там), а като едно дърво, което от малко семенце започва да израства и един ден ще развие огромна корона и Небесните птици ще дойдат и кацнат на него. Точно така; от едно безгрешно семейство ще се появи род, нация и свят на доброто.

Присаждане и Новорождение

Затова Месията е ‘истинската лоза’ а ние сме ‘дивите пръчки’, които трябва да се присадят към нея. Не е ли достатъчно ясно; Грешното човечество трябва да се присъди към кръвната линия на Месията, за да бъде отделено от Сатанинския си корен – идващ генетично от Адам и Ева. Само чрез новите, безгрешни Адам и Ева, в позицията на Истински безгрешни родители, ние можем да се новородим.

Сега разбираме защо бе необходимо Второ Пришествие. Исус не създаде семейство. Създаде ли? Не! Той бе убит, преди да успее. Божията кръвна линия бе загубена поради провала на избрания народ. Отнема още 2000 години, докато Бог отново пречисти кръвната линия, за да се родят Истинските Родители.

Представяте ли си радостта и освобождението в сърцето на Исус и Бог, когато това се случва? Споделиха ли християните тази радост или се обърнага срещу волята на Исус? Как тогава да не им каже, „Махнете се от мене вие злодейци, не ви познавам!” Толкова тежък е греха на всички християни провалили се да разпознаят и приемат най-дългоочакваното – Второто пришествие (надеждата на човечеството).

Защо е трудно да приемем Второто Пришествие

Нима Исус не ги предупреди да внимават за това, „Бдете и молете се за да предстоите пред него, когато дойде”. Нима не им каза, че на мнозина от тях, „няма да им достигне маслото в светилника”, за да разпознаят Христос при завръщането му? Той ги предупреждаваше, колко е важно да се молят, „за да им бъде разкрито ‘Новото име’” на Месията при Второто пришествие.

Исус им каза, че завръщането на Господа ще стане, „като крадец в ноща”, без никой да знае. Но те не разбраха, че идването в слава, и приемането са едва след жестоко преследване и неразбиране. Вместо това те самите се превърнаха в преследвачите - също като Фарисеите.

Исус ясно им каза в Лука, че Гозпода на Второто пришествие ще изгрее в славата си, като звезда от Изток до Запад, но преди това ще трябва да пострада и бъде отхвърлен от това поколение? Вместо да чуят, те лековерно приеха, че това страдание се отнася за първото пришествие. А можеха да прочетат в Откровение 19 глава, че когато дойде с 'ново име, което никой не знае'.. 'царете и управниците на този свят ще се надигнат да воюват срещу него.' Следователно, Библията ни казва, че правителства и общества ще преследват, хулят и хвърлят в затвора Господа на Второто пришествие, но въпреки това той ще победи.

Новото име и появата на новия свят

Когато Исус говори за Второто пришествие, казвайки, „Той ще страда” – той подсказва, че това ще бъде друга личност. Затова Исус каза, ‘Ще дам мисията си на друг, както аз я получих от Отца си”. Затова в Откровение се казва, че ‘Новото име’ на Христа е ‘Божието слово’ – на Корейски „Мун”! Казва се че то ще бъде скрито и разкривано само на подготвените, а другите ще са в тъмнина.

Точно както Библияата предсказва, Сан Мьон Мун е роден от Изток; движението му за мир изгрява над целия свят, от изток до запад, с помоща на Исус от духовния свят. Затова Сан Мьон Мун прави ‘Големите сватби’ на които всички религии и раси са поканени, както Библията обеща. Затова той съчетава и благославя милиони брачни партньори от враждуващи религии, раси и култури - за да се прекрати историята на войни и омраза. Затова той създаде семейство с 12 деца, род от над 70 внуци и чрез тези милиони Благословени семейства (възстановени в Божията потомствена линия) подготви основата за появата на възстановени Нации и Свят.

Прочетете: Нострадамус: Седемте знака за Месията

Нима не можем да отворим очите си и да видим в това изпълнението на всички пророчества от Библията. Нима не можем да видим, че така се изпълнява обещанието и очакването на всички религии и на цялото човечество. Нима не разбираме, че така идва и освобождението на падналия духовен свят, който също ще бъде възстановен, като Божии деца. Защото Бог няма да остави нито един да погине. Само преподобния Мун успя да разбере това разбито и всеобичащо сърце на Бог. Само той разбра, че не е целта да създаваме нови религии и да воюваме помежду си, а да обединим всички и да се върнем заедно при нашия Небесен Родител – Бог, който страда и отчаяно чака този щастлив момент, когато всички ще застанем обединени, като ‘Едно световно семейство’. Ние всички сме отговорни и само заедно можем да освободим сърцето на Бог и постигнем това.

Това ще бъде денят, в който Небесното Царство ще се установи на Земята. Денят за който всички сме копнеели и чакали – но самите сме блокирали да дойде, защото сме го искали само за себе си и подобните нам, очаквайки другите да отидат в Ада. Сега разбираме ли защо това отношение е егоистично и създава само стени и конфликти - буквално Ад, но не и Небесното Царство. Надявам се!

Духовно откровение: Падналите Ангели
Лечебния код и изцелението на сърцето
Квантово лечение - нулева енергия
Семейството: Идеология на Центъра
Холивуд Гей Мафия - Изобличена

206 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 206   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

Ще напиша нещо интересно на друга тема - Аз се чудя как точно помагат и лекуват лекарствата в психиатрията- понеже не съм чувал и не знам да има лекарство (химични съединения от които е направено и т.н), което да влияе върху мислите и/или чувствата на човек, страховете, тревогите му и т.н- и се чудя, да не би лекарствата в психиатрията- да действат на приспивна основа- тоест да държат хората дълго време в сън и с повишен глад и т.н- и така да разчитат да оздравее с времето??

Анонимен каза...

Един християнин и всеки добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/.Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, смях и т.н- с психично болни и т.н, смях и т.н- с заекващи хора и т.н, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безразборен секс, неуважение и/или обиди и т.н - към родител/и и т.н, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и - било психиатри и т.н) ....На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). ...И аз мисля, че трябва винаги любовта и смирението да бъдат нашия пътеводител и цел, а не безсмислените критики и неприязънта....

Анонимен каза...

I write from abroad

And I think need: peace on Earth and good among people

Анонимен каза...

На много места в Интернет и т.н има призиви и т.н (да бъде извършено от мъже, в затвори, полиция и т.н) за жестоки изтезания, отрязване на ръце и крака, пенис кастрация, анални изнасилвания - и с предмети, евтаназия и т.н - за тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди)- аз не мисля, че е уместно (макар и аз да мисля тъмнокожите хора за много лоши и нередовни (може би гейовете от другите раси, са подобни на тях)- това да се пише и т.н в Интернет и т.н (дори и ако реално, това е било извършвано)- особено, ако се прочете и от деца.

Анонимен каза...

Аз мисля, че това хората в България (а може би и в други държави) да имат масово ток в домовете си е започвало през 50-те години на 20 век (в селата може би към 60-70-те години на 20 век). Аз мисля, че това хората в България (а може би и в други държави) да имат масово телевизори, телефони и т.н в домовете си е започвало към края на 60-те години на 20 век и началото на 70-те години на 20 век (в селата може би малко по-късно). Аз мисля, че това хората в България (а може би и в други държави) да имат по-често Интернет в домовете си е започвало след 2000 година. Мисля, че това хората в България да имат коли по-масово е започвало в края на 70-те години на 20 век и началото на 80-те години на 20 век. Може би през 50-те години на 20 век в България (и в други държави) около половината от женените млади хора са имали деца- може би предимно по едно дете (а може би от 1965 година около 15% от женените млади хора са имали деца, а през 70-те години на 20 век около 10% от женените млади хора са имали деца, а през 80-те години на 20 век около 5% от женените млади хора са имали деца- а от 90-те години на 20 век броя им е намалявал все повече).

Анонимен каза...

Може би тия по върховете- и то на света- които командват всички държавници и прочие /може би те стоят зад това- да оставят народите без работа /особено от 1995-1996 година/ като затварят заводите ТКЗС-тата, дори интелектуалните професии, може би дори миньорите и прочие/ а в същото време се увеличава гей културата, пропагандата /дори от малки момченца/ и прочие- водят /може би умишлено/ до ликвидиране и на големи човешки групи- /аз мисля, че при тъмнокожите хора- мургави роми, негри и дравиди- няма разлика като деградация и при мъжете, жените и децата /аз мисля, че всички те заедно са на едно ниво с гей мъжете /оцеляващи често от гей проституция, порно филми с извръщения - а с монтажи направени на бели хора и прочие в тези филми и прочие- а така може би са оцелявали през 60-те години може да са били 25% -а през 80-те години може да са били 33%, а през 1993 година може да са били 40%- а днес примерно 90%/ от бялата и монголоидната раси/, но и при бялата и монголоидната раси - често върху мъжете и момчетата /като мафиоти, гей мъже, скитници, просяци и прочие/, - и по-горе изброените неща са причината за масовото измиране на доста хора /може би дори по време на войни повечето завладяване, е ставало с хитрости и военни и прочие тактики, а не със сблъсъци между армиите /и взаимни битки, избиване и прочие- което може да е било рядкост- дори ако е ставало наистина/, а жертвите пак са ставали основно след завладяването и обедняването на народите по-горе изброените начини/. През 90-те години на 20 век- съм виждал момчета от дом за изоставени момчета -да се целуват по устата едно с друго (на автобусна спирка).И аз съм забелязвал (и съм чувал от хора), че често гей мъже и момчета и прочие- жертви на престъпления (изнасилване, гей проституция и прочие)- често по телевизии, новини и прочие- се представят за жени, момичета и прочие.Един мъж преди години каза нещо интересно, когато гостуваше (мисля в предаване на БНТ 1) - той каза нещо като "такъв геноцид (вероятно той е говорел за периода най-вече от 1995-1996 година - до днес) и през турско робство- България не е виждала" -вероятно той е имал предвил като липса на стабилни (и въобще - на хетеросексуални) мъже (при бялата и монголоидната раси; а за тъмнокожите хора - е писал човек преди мен), работа, добро здравеопазване, добро образование, и бъдеще за хората в родината им (и въобще). Може би преди е имало мъже, които са правили секс с много жени- без да изпитват любов към никоя жена (от тях - и въобще), но те може би са били около 1% от хетеросексуалните мъже) - а мисля, че липсата на хетеросексуалните мъже, не може да се промени, дори ако някои хетеросексуални мъже спят с много жени през живота си.Може би от мъжете (под 50 годишна възраст- а при някои и при мъжете родени след 1955 година) мнозинството са (или в някакъв момент от последните около 20 години -са станали) импотентни или гей (тоест без физическо и т.н влечение към жени и без физическа възможност да получат ерекция с жена). Може би от последните около 20 години мъжете които правят секс (и имат сексуално, полово и т.н- влечение към жени) с жени (и имат физическа възможност да получат ерекция с жена)- станаха изключение. Чувал съм от хетеросексуални мъже (родени в края на 40-те години на 20 век) , че (но аз не знам дали това е вярно), че (според тях), хетеросексуален мъж рядко (ако има такива случаи) би правил секс с жена (без да е влюбен в нея).

Анонимен каза...

Чувал съм, че дума която на китайски език е име (мисля) и лично и фамилно име (за мъже -може би и на жени), а също е име (и/или част от име) на региони в Китай (а аз мисля е име и на една етническа група в Китай) на български език (а може би и на руски език- а може би - и на украински, полски и беларуски езици) означава една от най-вулгарните думи за пенис. Друга дума на български език (която също- означава една от най-вулгарните думи за пенис), а също на български език- първите три букви от тази дума (а (аз мисля) - и на всички славянски езици - с изключение на руския език) означава дума (която е пет буквена) която е най-вулгарната дума за блудница (мъж или жена - но самата дума на български език е в женски род) : а същата тази три буквена дума на български език (която също- означава една от най-вулгарните думи за пенис) - е първите три букви от най-вулгарните думи за пенис на (аз мисля) всички славянски езици от бивша Югославия- а същата тази три буквена дума на български език (за която (аз писах) досега, че- означава една от най-вулгарните думи за пенис) е първите три букви (или- последните три букви) от фамилно име- на мъже и жени (а също (аз мисля) е първите три букви от думи на руски, немски и френски езици) на руски, полски, украински, японски, немски и френски езици. А аз мисля че е най-добре във всеки език да се махнат най-вулгарните думи (и по-слабо вулгарните- като за секс; мъже и жени блудници; за гърди, задни части и т.н) и най-силно вулгарните - като за полови органи. През Март 2016 година в центъра на български град, говореха 2-ма мъже (мисля, на средна възраст) и единия разказваше на другия, че в разговор за стотици евро с друг мъж, той е нарекъл този мъж с най-вулгарната дума за пенис - а после е добавил и думата "заспал" (а и по-рано в центъра на български градове и т.н - мъже са разговаряли с най-вулгарните думи за пенис или тестиси - докато покрай тях са минавали всякакви хора).

Анонимен каза...

МОЖЕ БИ Е ВЪЗМОЖНО ЖЕНИТЕ ДА СА ПОВЕЧЕ /НЕ ЗНАМ С КОЛКО/ ОТ МЪЖЕТЕ /А НЕ КАКТО Е ПО ОФИЦИАЛНИ СТАТИСТИКИ; ДАННИ И ПРОЧИЕ И ПРОЧИЕ/ ПО СВЕТА АКО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ - НЯКОИ МЪЖЕ СА ПОЧИНАЛИ ОТ ХОМОСЕКСУАЛНОСТ /БИЛО ЗА ПАРИ, И ПРОЧИЕ - ПОСЛЕДСТВИЯ КАТО СПИН, РАК, АНАЛНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ В ЗАТВОРИ - ОТ ПОЛИЦАИ И ПРОЧИЕ/ СКИТНИЧЕСТВО; ПРОСИЯ, ИЛИ КАТО МАФИОТИ /БЕЗ ХОРАТА С ПО-ТЪМНИ КОЖИ - КАТО НЕГРИ, МУРГАВИ РОМИ, ДРАВИДИ - КЪДЕТО МОЖЕ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ, ЖЕНИ И ДЕЦА - ДА СА ВЕЧЕ ПОЧИНАЛИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ/... А И ПО ПРИНЦИП ДНЕС МОЖЕ БИ И ПРОЧИЕ - СТАТИСТИКИТЕ СА ПЪЛНИ С ЛЪЖИ; ПРЕСИЛЕНИ ЦИФРИ; ИЛИ ПЪЛНИ ИЗМАМИ И ПРОЧИЕ - И МОЖЕ БИ ЧОВЕК РЯДКО МОЖЕ ДА ИМ СЕ ДОВЕРИ ОСОБЕНО НАПЪЛНО НО / И ВЪОБЩЕ /

Анонимен каза...

Чувал съм, че в целия свят броя на младите хора които имат брак и/или дете или деца е намалявал много от 50-те години на 20 век, а от края на 80-те години на 20 век до днес- повечето жени с дете или деца-са самотни майки или разведени-и най-вероятно тези процеси протичат и в целия свят. Чувал съм, че повечето държави в Африка, Азия, Латинска Америка (а може би и другаде) които водят реално едни цифри на човешко население-реално са 4-5 пъти по-малки по човешко население (но може би водят тези цифри за да получават по-големи помощи от ООН и прочие), защото и там са протичали същите процеси. За съжаление лъжата, пропагандата и прочие (в медии, филми, романи, Интернет, книги и т.н) в целия свят нараснаха много от 50-те години на 20 век и най-вече от края на 80-те години на 20 век до днес. Аз дори съм виждал в Интернет (а може би и другаде) да се публикуват данни за които да се твърди, че са изказвания, доклади и т.н от съдебни дела (Амнести интернешанъл и т.н)-а се знае, че те -журналисти и прочие-няма от къде да имат тези данни, защото съдът и т.н не позволява на журналисти и т.н да присъстват на техни съдебни дела и прочие (а и да им позволи те пак вероятно ще измамят) нито публикува официално (пред медии-и въобще) свои доклади и т.н-така, че е видимо до какви измерения е стигнала лъжата и пропагандата днес.

Анонимен каза...

Днес има международни (може би предимно женски, мъжки и т.н) списания (които се продават свободно) навсякъде- и в тях има съвети за сексуални и т.н извръщенията (които неща са опасни за здравето и/или живота на човек) които в порнографията (филми, снимки и т.н) се правят (най-вероятно) с компютърен монтаж иначе показаните там неща биха били опасни за здравето и/или живота на снималите се там хора-а преди развитието на компютърния монтаж-извръщенията в порнографията са били само рисунки и текст)-предполагам. Чувал съм, че от 2004 година в Тайланд е създаден конкурса "Miss International Queen" за транссексуални, а отделно от 2009 година е създаден конкурса "Mr Gay World". Бях чел, някъде в Интернет, на страници на английски език, че първата реплика с вулгарна дума е била в филм от САЩ от 1945 година или 1946 година-когато една жена е казала най- вулгарна дума за секс (на английски език). Виждал съм в филми от САЩ и т.н от 70-80-те години на 20 век- че там е имало гей глубове- но аз не знам дали това е вярно. Около 2000 година един познат на мой познат (хетеросексуален мъж) разказа на мой познат- че когато е ходил в Румъния (докато е карал тир през Румъния)- той си е платил на една проститутка - а когато тя се е съблякла-се е оказало, че е мъж (облечен като жена-вероятно се нарича травестит)- и на моя познат му е прилошало, а тоя травестит си е взел парите му и е избягал. Според мен (а така съм чел и в тълкувания) казаното в евангелие от Матей в глава 19 в стихове 11 и 12 „А той им рече: Не могат всички да приемат тая дума, но ония, на които е дадено. Защото има скопци, които така са родени от утробата на майка си; има пък скопци, които са били скопени от човеци; а има и скопци, които сами себе си са скопили заради небесното царство. Който може да приеме това, нека приеме.”-означава не физическа кастрация, а отстраняване на греховете, и лошото в човек, както и спирането му да общува с лоши приятели и т.н (а може би православната и католическата църкви приемат монашеството от този цитат). И аз мисля, че е възможно днес (може би) мъже (от поколенията под 48-51 годишна възраст) да са отраснали в семейства на гей двойки (като майките им (вероятно мъже представящи се за -такива) са били мъже травестити и т.н). Чувал съм от възрастна жена (преди години) че възрастните жени (нейни роднини) през 30-те години на 20 век не са критикували дрехите (и роклите) до коляното но те са критикували когато са се появили дрехите (и роклите) над коляното през 50-те или 60-те години на 20 век. Един човек ми каза, че е възможно, (понякога) несподелената любов (на мъж към жена) да доведе, до това този мъж да целуне (или целува) насила тази жена (без да се стига до изнасилване).

Анонимен каза...

Аз мисля, че казаното в книга Второзаконие в глава 5 в стих 9 "Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят"-се отнася за тези чеда до третото и четвъртото поколение-които също са зли (но не и ако не са). Бях гледал един не европейски филм от мисля 70-те години на 20 век-в който филм един баща целуна по устата сина си-който беше малко дете (но дори и наистина да е имало такива случаи на целувка по устата между роднини (дори и от един и същ пол) те вероятно са голяма рядкост-и вероятно са- докато все още децата са малки). Като съм чувал филми ми се стори, че етиопския език е близък до дравидските езици в Индия (въпреки, че мисля, че официално водят етиопския език към друго езиково семейство- не дравидско). Аз съм чувал че първите по-неприлични сцени в филми (с пошляпване; неприлично заглеждане; неприличен жест; подсвиркване; разкази за такова нещо и може би и друго) са били в филми от САЩ и Италия от 50-те години на 20 век, а първите полу-натуралистично (макар може би и пресилено) показани сцени на изнасилване (но докато и двамата са с дрехи) на една жена от- един мъж са били в мисля един филм от мисля 60-те години на 20 век. А също от 1960 година (а може би и от 50-те години на 20 век- като разказ или намек) са започвали и първите филми, които са били с напълно измислени или силно пресилени истории за изнасилвания (включително- масови- и/или групови било във време на война или в- друго време, а от 70-те години на 20 век- и с крайно извратени, садистични, гнусни и неприятни и т.н истории (които са били напълно измислени или силно пресилени) било във време на война или в друго време и също от 70-те години на 20 век мисля са започвали и първите филми (предполагам от САЩ и Западна Европа) с крайно вулгарни думи (като за полови органи), но тогава са били много по- малко от тези, които са започвали от 1986 година (предполагам освен в филми и в сериали, изказвания на известни личности и т.н и може би вече и без цензура)- а всички тези неща с напълно измислени или силно пресилени истории (до появата и развитието на киното) са били само писмени и в рисунки (които са били цензурирани)-предполагам. Аз бях чел на едно място на български език (в Интернет на български език), предположението на един обикновен човек че непорочното зачатие на Христос -е станало като самия готов ембрион се е появил в неговата майка- за секунда. Мисля че казаното в евангелието "кръвта Му нека бъде върху нас и чедата ни" и "ще се изиска от този род кръвта за всички пророци които е убил"-не се отнася за всичи евреи в всички времена-а само за някои живели тогава (по времето на Христос) евреи. В сигурните като автор книги в Библията никога не се споменава (да е било извършено) за анормално или групово изнасилване на жена (а на мъж и т.н-изобщо не се е споменавало)-и може би е вероятно в човешката история да е имало само случаи на изнасилване на млада жена от мъж (като нормален секс)-а останалото (написано, разказано и т.н) е било лъжа и пропаганда и т.н (вероятно без хората с по-тъмен цвят на кожата и без гейовете). Аз мисля че съвкуплението между гей мъже (както и всяко друго сексуално извращение) е по-тежък грях (от човек-пред Бога) отколкото нормалното прелюбодеяние (когато е по взаимно съгласие) между мъж и жена (мисля това се разбира и от историята за Содом и Гомор описана в книга Битие (в Стария Завет) например в глава 18 в стихове 20 и 21 пише "И рече Господ: Понеже викът на Содома и Гомора е силен и, понеже грехът им е твърде тежък, ще сляза сега и ще видя дали са сторили напълно според вика, който стигна до Мене; и ако не, ще узная.").

Анонимен каза...

Може би предимно гей мъжете (от всички мъже) биха говорили с най-вулгарните думи за полови органи. Чувал съм (от мои познати в САЩ), че в САЩ престъпността е нараснала около 4 пъти за последните 25-30 години. В книга Второзаконие (от Стария Завет) в глава 8 стих 5 пише "Да вземеш, прочее, в съображение в сърцето си, че както човек наказва сина си, така и Господ твоят Бог наказва тебе." (според мен това означава, че Бог наказва човек- ако този човек е съгрешил и не е е разкаял (и помолил Бог да му прости) за греха си) . Аз прочетох-също-важни неща в 1 книга на Самуил (в православните славянски преводи на Библията-това е първа книга Царства) в главя 16 в стихове от 14 до 23 (например в стих 14 пише "Господният Дух беше се оттеглил от Саула, и зъл дух от Господа го смущаваше."). Мисля, че казаното от Христос (в Новия Завет) в евангелие от Матей в глава 6 в стихове 14 и 15 „Защото, ако вие простите на човеците съгрешенията им, то и небесният ви Отец ще прости на вас. Но ако вие не простите на човеците съгрешенията им, то и вашият Отец няма да прости вашите съгрешения.”, (и в глава 18 в стих 35 „Така и Моят небесен Отец ще постъпи с вас, ако не простите от сърце всеки на брата си.”) и в евангелие от Марк в глава 11 в стих 26 „Но ако вие не прощавате, то нито Отец ви, Който е на небесата, ще ви прости съгрешенията”-означава, че човек трябва да прости съгрешенията на хората съгрешили против него (но според мен е видимо, че става дума, ако те (или конкретния човек-за всеки поотделно) се е разкаял за тези съгрешения (и може би, ако го е помолил да му прости за тях) и се е променил към добро). Предполагам, че казаното в сигурните притчи (тоест, че цар Соломон е техен автор) на цар Соломон, че „баща, който обича сина си наказва го, докато е време” и „не щади пръчката си” и т.н-може би означават не за телесни наказания (от родителите приложени-на техните децата)-а е казано синволично (за възпитание (без телесни наказания) с обяснения и т.н). В посланието до Римляни (в глава 2 стихове: 9 и 10) е казано "скръб и неволя на всяка човешка душа, която прави зло, първо на юдеина, после и на гърка, а слава и почест и мир на всеки, който прави добро, първо на юдеина, после и на гърка. " Християнството не насочва човек против юдеи (евреи), езичници и т.н (и-изобщо). Аз прочетох важни неща също в евангелие от Матей (от Новия Завет)-в глава9 стих 13 "идете и се научете, що значи: "милост искам, а не жертва". Защото не съм дошъл да призова праведници, а грешници към покаяние." (където се дава цитат от книга на пророк Осия (от Стария Завет) в глава 6 стих 6 "Защото милост искам, а не жертва, И познаване Бога повече от всеизгаряния. ").Според мен думите за вечно наказание, огън и т.н- в Библията-не е сигурно дали се отнася зафизическо или духовно наказание в ада за съгрешилите хора (и дали това наказание в ада ще е вечно или временно за всички хора в ада-или само за някои от тях) и доколкото знам и католиците и православните и протестантите-нямат напълно сигурна позиция за това-за което прочетох в английската уикипедия на тема "Christian views on Hell". Според мен казаното в евангелие от Матей (от Новия Завет) в глава 5 в стихове от 28 до 30 "Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си. Ако дясното ти око те съблазнява, извади го и хвърли го; защото по-добре е за тебе да погине една от телесните ти части, а не цялото ти тяло да бъде хвърлено в пъкъла. И ако дясната ти ръка те съблазнява, отсечи я и хвърли я; защото по-добре е за тебе да погине една от телесните ти части, а не цялото ти тяло да отиде в пъкъла."според мен това не означава човек наистина да направи това със своето тяло но според мен това означава че човек трябва да отстрани своите грехове и грешки колкото и близки на човек да бъдат те- и/или да спре да общува с лоши приятели и/или роднини) като се е разкаял за греховете си и е помолил (с изкрено разкаяние) Бог да му прости за тях.

Анонимен каза...

Чувал съм от мой познати (хора от САЩ), че според тях повечето хора (и християните-също) в САЩ (през 60-80-те години на 20 век) не са знаели основните неща от християнството-че лошите неща в живота на човек са като наказание; че Бог има пълна власт на Земята, Вселената, хората (и въобще над всичко); че човек трябва искрено да се разкае за своите грехове (и да се промени към-добро) и с изкрено разкаяние да помоли Бог-да Му прости за греховете му (за да Му прости Бог за неговите грехове).

Анонимен каза...

Мисля, че това хората масово от занаятчии в градовете да стават работници в заводи в света е започвало след Първата световна война, а също тогава (след Първата световна война) масово е започвало в света (в английската уикипедия пише за това на тема „Beauty pageant-но аз не знам дали всичко или някои неща-от написаното там е вярно”) да се появяват конкурсите за красота (примерно мис Свят и мис Вселена за жени от 50-те години на 20 век-а мисля, че първите конкурси са били мис Европа и мис Америка (за жени) от 20-те години на 20 век.А за конкурси за мъжка красото пише в английската уикипедия на тема „Category:Male beauty pageants”. А конкурса „Universe Championships” за мъже-мисля културисти е създаден 1948 година. Предполагам плажния туризъм по бански-се е появил 20-те години на 20 век .Предполагам, че са започнали да се усъвършенстват машините в заводите и много е намаляла нуждата от физически труд и хора работници в един завод- което е довело предполагам, до нарастване на работещите в канцеларии, държавния апарат, фирми и т.н, а също така може би са станали легални (в развитите държави) и са нараснали в пъти (ако някога изобщо е имало особено в филмите, сериалите и като цяло в филмовата индустрия) броя на книгите, песните, филмите, сериалите, шоутата, риалити шоутата и други показващи, говорещи и разказващи за крайно неприятни, извратени, вулгарни, садистични и т.н неща (най-вероятно силно пресилени или напълно измислени) вероятно най-вече от края на 80-те години на 20 век-до днес; а модата в облеклото е ставала все по-разголена и разкрепостена (появили са се силно прилепнали дрехи, бельото прашки и т.н). Аз съм българин на 26 години и помня, когато през 90-те години на 20 век в час по музика, децата пееха задължително песни (между, които беше и тази на Добри Чинтулов "Стани, стани, юнак балкански" и всякакви други подстрекателства към омраза и т.н-към османското робство и османците и т.н и също в учебниците (мисля още в 4-ти клас) имаше силно пресилени и измислени стихотворения- със са.дистични подробности (от доста съмнителни автори) като "Даваш ли даваш Балканджи Йово"- които са вредни и за психиката на възрастен човек- а камо ли на малко дете- в тях едва ли има някаква истина- и в едно хуманно общество деца, и всички хора не трябва и да са чували и т.н тези (и подобни на тях) неща)!Може би за да се оправят България и света -е нужно отново да се създаде промишленост (дори и да е като домашен ръчен труд- занаятчийство, но да има кои търговци, да купуват тези ръчно произведени стоки- може би ако има и закони за това) и всяка държава да оправи и възстанови и своето земеделие и животновъдство. А това може и да намали замърсяването на въздуха от промишлените заводи и т.н. Мои познати са ми разказвали (преди около 10-15 години), че началници на наши строители по българското морско крайбрежие -са ги карали да строят с некачествени материали-и понякога накрая са нямали пари да им платят заплатите.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Аз съм българин на 26 години и помня, когато през 90-те години на 20 век в час по музика, децата пееха задължително песни (между, които беше и тази на Добри Чинтулов "Стани, стани, юнак балкански" и всякакви други подстрекателства към омраза и т.н-към османското робство и османците и т.н и също в учебниците (мисля още в 4-ти клас) имаше силно пресилени и измислени стихотворения- със садистични подробности (от доста съмнителни автори) като "Даваш ли даваш Балканджи Йово"- които са вредни и за психиката на възрастен човек- а камо ли на малко дете- в тях едва ли има някаква истина- и в едно хуманно общество деца, и всички хора не трябва и да са чували и т.н тези (и подобни на тях) неща)!Чувал съм, че в целия свят броя на младите хора които имат брак и/или дете или деца е намалявал много от 50-те години на 20 век, а от края на 80-те години на 20 век до днес- някои жени с дете или деца-са самотни майки, или отгледани от баби и дядовци, други роднини или разведени- и най-вероятно тези процеси протичат и в целия свят. Не мисля, че циганите имат значително (и въобще) по-висока раждаемост от българите, турците и т.н. в България. Многото приказки за това са вероятно измислени или силно пресилени от медиите- а и да не забравяме, че може би (това може би е отбелязано в много международни доклади), че момчетата и мъжете цигани- често се занимават с мъжка гей проституция (понякога и само за малък подарък и прочие)..... Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, изтезания, безработица, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие- а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На 12 юни 2015 година в Русе вървяха 2 момчета с ученически чанти до "Техникум по дървообработване и вътрешна архитектура - Русе" и единия от тях се обърни и извика (било към някой друг човек (там май имаше и друг мъж вървящ отдалеко) или към другото момче) "ще те убия" (а в Русе и преди се е случвало мъж, докато кара кола да извика така (същия израз) към друг мъж с когото говори по мобилния си телефон и т.н). А един мъж с обръсната глава- около зимата на 2009 година гледаше с поглед като абсолютен дегенерат (докато стоеше облегнат на стена на магазин) към млад човек, който вървеше срещу него (на същата улица) с красиво и леко шикозно зимно палто. Виждал съм мургав циганин вървящ с бели мъже, които му плащат за гей проституция (и мургави циганки вървящи с бял мъж, които `и (на български това означава - на нея) плаща да се снима в порно извръщения (а после с компютърни и т.н монтажи- правят тя да изглежда на бяла жена в филма, снимките и т.н), а после заедно с нея отива на лекар- мисля гинеколог). Според мен е много вероятно в много случаи като геноциди, холокост, войни и т.н (било не само измислени като съществуване, като брой на жертвите и т.н)- тези избити, умрели, измъчвани (ако наистина е имало и такива случаи), и т.н хора- да са били мъже и момчета (а това за жени и момичета (може би без жените и момичетата с по-тъмен цвят на кожата и мъжете и момчетата травестити) да е лъжа и измислено). Може би много от държавните болници в България са в много окаяно състояние, може би често и без отопление през зимата (може би понякога и с недостиг на необходими медикаменти, тоалетни (или те са в крайно окаяно състояние) и т.н). А колко случаи съм виждал у нас (в България), мъже да си говорят, или крещят сами (понякога и докато карат колело)- понякога и да се смеят без видима причина. Виждал съм български роми (и деца) да карат колела (вероятно, които колела- тези роми са изровили от кофи за боклук) по центъра на български градове.

Анонимен каза...

Пиша от Квебек. Около 26 април 2015 година в Русе, когато са излизали много ученици от училище Елиас Канети -едно момче е нарекло друго момче (когато се е обръщало към него) с най-вулгарната дума за задни части. В интернет клуба в центъра на Велико Търново през 2012 година често са се чували псувни (от мъже), а веднъж едно малко момче циганче и един мъж-са казали най-вулгарните думи за гениталии- без причина (докато са стояли сами на стол)- пред много хора, а веднъж там са пуснали песен (с най-пошлите думи за гениталии) на български рап изпълнители. В голям български град през 2014 година деца от ромски произход са били седнали до (в страничните стълби) на скъп хотел (в центъра на този град). Аз съм чувал от хора, че много от информационните агенции (в България и по света) не се четат от никого- и затова често -журналистите и т.н от тези информационни агенции- сами си пишат коментарите и т.н -под статиите и т.н (и те сами си гласуват многократно с плюсове и минуси за коментарите-а често и пишат отгоре и т.н, че статията им е била четена от голяма цифра хора- а реално едва ли друг освен тези журналисти е чел тази статия). Мой познат ми разказа, че преди около 2 години- един човек е публикувал коментар в една бг информационна агенция- в който коментар той е пишел, че журналистите и т.н от информационна агенция сами си пишат коментарите (и си гласуват за тях с плюсове и минуси) и, че те могат да бъдат осъдени от много хора, за техните коментари (понякога с най-долните думи) в които те обиждат и прочие -хора, партий, парламентарни групи и прочие - и само след около 20 минути- тази информационна агенция е изтрила неговия коментар и са му забранили (по някакъв начин от техния компютър) да пише повече коментари в тяхната информационна агенция. Чувал съм, че почистването на черните точки на лицето със сода бикарбонат е помагало за тяхното намаляване - в Интернет (на български език и т.н) има рецепти (с времетраене за това). Но не знам колко процента от здравните и т.н рецепти в Интернет - са верни. Един зъболекар, ми обясни, че ако имам потъмняване на зъбите (което не се дължи на сериозна причина) аз мога да ги намазвам със сода бикарбонат (или със сода бикарбонат да ги трия с четка за зъби) и после (може би за около 3 минути), да ги измия с вода - и аз правих това (преди година) около 7 дни - и наистина потъмняването на зъбите ми се махна. Чувал съм от българи работили в селското стопанство в Гърция и Италия (преди около 10-15 години), че техните работодатели са ги принуждавали да берат ягоди по цял ден, без да им дават право да се изправят- а накрая на деня, работниците силно ги е болял гърба (чувал съм, че в Гърция е имало случаи работодателите да изгонят своите работници (понякога- дори ако са работили легално и с трудов договор) без да им платят (абсолютно нищо) накрая). Чувал съм, че през 70-те години на 20 век български студенти са си правили шеги с чуждестранни студенти в България (мисля с негър, арабин и виетнамец)-като българи са им казвали да кажат на някого нещо (уж, че така е възпитано в България), а реално са им казвали някаква глупост (или вулгарност-но не с дума като за полов орган) и после българите са се смеели на това което е станало (ако този чуждестранен студент наистина е казал на някого-така). Един мъж в България е разказвал, че когато той се е видял през 2012 година- с негови познати живеещи в Мексико-той дълго време си е говорил с тях точно за деградацията на обществото (предполагам най-вече при мъжете) в Мексико. Чувал съм от запознати с шоубизнеса хора, че във Вип и Биг Брадър всичко е платено и нагласено-там за пари някои се правят на нередовни и/или си измислят, че са станали свидетели (или са преживяли) на ужасни, лоши и т.н неща-между впрочем това може би правят и доста звезди (и всякакви други) от шоубизнеса и т.н- и в България и по света.

Анонимен каза...

В България в блок на мой познат-живееха 2-ма млади мъже (най-вероятно педераси)-може би студенти (които плащаха наем) за да живеят в 1 от апартаментите- и тези 2 млади момчета (без видима причина) често крещяха (силно и високо) и понякога пускаха силно музика и през нощта- без да се съобразяват с никого .Преди време гледах филм (но не знам дали показаното в него е вярно)- където показаха, че и момчета и мъже и в Тайланд- си изкарват доходте и прехраната: с гей проституция. Помните ли когато извеждаха Сидеров (но и аз никога не бих гласувал за него) от университета (преди да пострада от онзи мъж) какви викове и поведение имаха мъжете студенти- съмнявам се да има и 1% хетеро мъже между тях (а може би и между мъжете техните връстници).

Анонимен каза...

Един добър зъболекар ми каза (преди не повече от 2 години), че след като човек се е хранил с грозде или цитрусов плод е добре да изяде парче сирене (което парче сирене ще върне калция в зъбите на този човек). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен- е вярно.

Анонимен каза...

Ще напиша нещо (не на темата тук) за полицията по света днес- а вероятно и винаги в човешката история е било така, само дето в последните около 21 години- престъпността нарасна в пъти - чудя се наистина ли, полицията има право (не разбира се по официален закон) да държи хората в боязън, че ако някой човек извърши по-сериозно престъпление (и въобще) - примерно гей мъжете (от всички раси) и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди) - в затворите (а може би понякога и в полицията) ги чакат анални и/или орални изнасилвания (каквито и да са) и т.н; а също, че ако някой човек извърши по-сериозно престъпление (и въобще)- може също да стане жертва на насилие - а може би дори негов роднина, близък човек и т.н (примерно изнасилване - като нормален секс при хетеросексуален мъж и жена (мисля, че е имало случаи полицай да изнасили жена - или да я заплаши, че ако тя пак извърши престъпление и т.н - този полицай ще я изнасили)- не групови изнасилвания - било с анален и/или орален секс (каквито може би е имало в затворите (а може би понякога и в полицията) и т.н при гей мъжете (от всички раси) и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди)- които може би понякога в медии и т.н се представят (с лъжи и т.н), че жертвите били жени или момичета (не тъмнокожи), и т.н))- и ако това са методите на респект и държане в страх на полицията по света - аз мисля, че трябва за всеки човек да има нормална и добра професия (с добра заплата) и добър живот за да няма вече никаква престъпност по света.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - На много места в Интернет и т.н има призиви и т.н (да бъде извършено от мъже, в затвори, полиция и т.н) за жестоки и/или садистични изтезания, евтаназия и т.н - за тъмнокожите хора - роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди (независимо от възрастта и пола им) и гей мъжете и гей момчетата (от другите раси)- аз не мисля, че е уместно (макар и аз да мисля тъмнокожите хора (независимо от възрастта и пола им) за много отрицателни и нередовни хора (може би гей мъжете (и гей момчетата) от другите раси, са подобни на тях)- това да се пише и т.н в Интернет и т.н (дори и ако реално, това е било извършвано)- особено, ако се прочете и от деца.

Анонимен каза...

Изнасилванията и проституцията при гей мъжете днес може би нарастнаха - погледнете само Елтън Джон и Рики Мартин - и двамата са женени за мъже и имат по 2-ма сина с мъжете за които са женени (не знам кой ги е родил - и прочие подробности) - а да не говорим колко момченца по света (особенно може би от 90-те години на 20 век- до днес) от деца- отраснаха отгледани от гей двойки-дори единия да е бил травестит (някои от тях може (и от малки момченца) да са работили в гей проституцията - и да са ставали жертви на насилие и прочие) и помислете си, колко от тях са хващали СПИН и какво ли не - и колко от тях са доживели и до 20-ия си рожден ден - това е нещо отвратително и наистина света трябва да се оправи от всички лоши неща, с които е пълен - но (не) бих съветвал (и желал) насилие и такива методи - а и всичко е в ръцете на прокурорите и прочие. Дори и през социализма циганите влизаха в армията само в трудовите войски (ако въобще някой от тях е влизал в армията)и мисля, че на тях не може да се разчита за нищо важно и/или сериозно.

Анонимен каза...

Ще напиша нещо за случаите с посегателства на бежанци (над жени) в ЕС на Нова Година и т.н - А как толковя време имаше бежанци и никой не беше чувал за подобни случаи- а началото на 2016 ни заля с такива истории - може би такива да са извършвали нападенията в ЕС градове на Нова Година и т.н - а в медиите да се излъгало (умишлено или от незнание и т.н), че жертвите били жени (а реално може би тези гей мъже бежанци - са гей "обслужвали" (за пари) европейски мъже на улиците, но да са ги и обрали освен това - и за това тези европейски мъже да са платили на жени да разказват онези истории - или в полицията (и медиите т.н) самите тези европейски мъже да са се представяли за жени - облечени като жени)!! На тези бежанци и емигранти им трябва работа и мир в техните държави - тоест трябва да се оправят техните държави - и да не им се налага да търсят работа или спасение в чужди държави (а тези мъже бежанци ходили в нощни клубове, по жп гари, улици и прочие (като се има предвид, че това едва ли им е финансирано от германски помощи) може да са работили там (оцелявали като най-бедните мъже - предимно тъмнокожи)- в педалските услуги за пари - с други мъже клиенти)!! Може би е възможно (ако това (и други истории за бежанците, емигрантите и прочие - в Германия - и въобще ЕС и прочие) изцяло (а не частично) е лъжа) с това да се цели да бъде измислена причина да бъде спрян достъпа на нови бежанци и емигранти (особенно от по-бедните държави) до ЕС - а може би дори - сегашните бежанци (или част от тях) да бъдат изгонени от ЕС!!

Анонимен каза...

В Корана в рая (в седемте видими небеса- които според Корана всеки може да види с очи) се обещават юноши като скрити бисери- което някои ислямски тълкуватели приемат и тълкуват, че там гей мъжете ще имат неограничени на брой гей връзки с мъже.То може би това 9 годишно дете (женено за "пророка" Мохамед) и жените на "пророка" Мохамед - са били мъже и момчета травестити (или ако са били жени, да не е правил секс с тях- и чрез тях, да е прикривал, че е гей)- а и защо иначе в Корана ще има наказание само за прелюбодеяние между мъж и жена- тъй че липсата на логика в Корана и хадисите- може да се дължи и на това, че пророка Мохамед е бил гей, а може би дори понякога се е прехранвал и с гей проституция и си е плащал на мъже за такива гей услуги.В WikiIslam -с посочени сигурни хадиси и места в Корана от където е било взето това (но освен това във WikiIslam има статии и неща които са нещо като статии от вестник и т.н-несигурни като източник на данните (видимо несигурни, силно пресилени, измислени и неверни като съдържание)-които сякаш искат да искарат исляма по-зле отколкото е-примерно, че мюсюлмани вършели престъпления (с или без причина) към не мюсюлмани и т.н) -има много такива за исляма-а и въобще ако човек напише в Интернет нещо на тема "научни грешки в Корана/хадисите" на който и да е език-индонезийски, арабски, персийски, хинди, китайски, турски и т.н ще му излезе огромен списък с неща на които би се смяло и малко дете. А също много интересни неща прочетох за противоречията в Корана и хадисите на теми "Contradictions in the Qur'an - WikiIslam" и "Contradictions in the Hadith - WikiIslam" от тема "Contradictions and Errors - WikiIslam" и там някъде най-отдолу имаше подтема даваща право на мюсюлманите да отговорят на противоречията (а в друга статия и на научните и т.н грешки в тях) в тях, но те (а също и в другата статия за научните и т.н грешки в тях), го правеха с малка част от противоречията и то с твърде слаби, несигурни и силно съмнителни аргументи . А още основните научни грешки в Корана и хадисите, за които съм чел са: преди 2 година в Интернет четох (предполагам, че още е така) на тема "Scientific errors in the Quran" и "Scientific errors in the hadiths" на почти всички езици които днес официално се водят, че са на ислямски държави или че в тях има ислямски малцинства- индонезийски, турски, арабски, персийски, хинди (на едно място бяха нарекли исляма "религията на глупостта"), китайски и други, и веднага излизаха статии в които пишеше, че има много научни грешки (и то неща на които би се смяло и малко дете) в Корана и в хадисите на всеки един от тези изброени по-горе езици. А в Уикипедия на английски език на тема "Judaism's views on Muhammad" пишеше, че най-големия еврейски учен Маймонид е писал за ислямския пророк Мохамед, че е фалшив пророк и един луд човек.

Анонимен каза...

Помня, когато 2005 година в "Искрено и лично" по БТВ един мъж каза нещо като, че сега съревнованието не е между доброто и злото, а между по-голямото и по-малкото зло. Може в България би днес средната възраст на един полицай (на каквато възраст са повечето полицаи днес) е 42 годишна възраст, а може в България през 60-те години на 20 век- средната възраст на един полицай е била 27 годишна възраст (на каквато възраст са били повечето полицаи тогава). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен- е вярно.

Анонимен каза...

Аз уточнявам, че - Помня, когато 2005 година в "Искрено и лично" по БТВ един мъж каза нещо като, че сега съревнованието не е между доброто и злото, а между по-голямото и по-малкото зло. Може би в България днес средната възраст на един полицай (на каквато възраст са повечето полицаи днес) е 42 годишна възраст, а може би в България през 60-те години на 20 век- средната възраст на един полицай е била 27 годишна възраст (на каквато възраст са били повечето полицаи тогава). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен- е вярно.

Анонимен каза...

Ще напиша нещо интересно на друга тема - Аз се чудя как точно помагат и лекуват лекарствата в психиатрията (не трябва човек да се присмива и т.н- с тях, с хора лекувани в психиатрии (може би някои са били там- само за да не забележат състоянията им (когато са усложнени) без да се оправят) и т.н)- понеже не съм чувал и не знам да има лекарство (химични съединения от които е направено и т.н), което да влияе върху мислите и/или чувствата на човек, страховете, тревогите му и т.н- и се чудя, да не би лекарствата в психиатрията- да действат на приспивна основа- тоест да държат хората дълго време в сън и с повишен глад и т.н- и така да разчитат да оздравее с времето?? Само ще споделя, че прочетох коментарите под статията "Битият доктор в Курило е починал" от dnes.bg и коментар № 35 (от човек представил се с името Лия)- ме впечатли (а в dariknews.bg прочетох този коментар от 7 декември 2015 година "Пациентите се оплакват от обслужване и липса на направления защото това ги касае!! А от това,че нито един от ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ не издават касов бон за потребителските такси въобще не са в час, а става въпрос за много, ама много пари!!! Та на всекиго е ясно,че най-неконтролируемите ТЪРГОВЦИ в Бг са докторите!!! Работят на 2-3 места,търгуват с медикаменти-нерегламентирано,търгуват със ЗДРАВЕТО на хората и хич не им пука!!!)- и ако написаното в тези коментари е вярно, то това говори зле за българските лекари (или поне за част от тях) и може би и за българското здравеопазване...........Бях чел в едно място на китайски език (но аз не знам дали написаните данни там са верни) в Интернет, че в една обикновена психиатрична болница в Китай (по данни между 2005-2007 години) около 98 процента от пациентите са мъже (но аз не знам дали останалите 2 процента не са жени с мургава кожа от местните китайски роми- но това е само предположение) -но аз не знам дали написаните данни там са верни. А може би много от добрите лекари работят с график от предварително записване. И аз казвам, че ако се провери с полиграф и прочие ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Ще напиша нещо на друга тема. Наистина мафиотите са обикновено бели и монголоидни мъже /не педераси - каквито днес за съжаление има вероятно и при мъжете лекари, учители, доценти така нататък/ - а и може би кой знае колко изтезания или изнасилвания /при педерасите и мургавите хора- вероятно с анален и/или орален секс/ и така нататък - прикриват полицейските шефове в САЩ, Европа и така нататък- но и може би, ако хората нямат страх от наказание в полицията и/или затвора няма какво да ги спре да вършат престъпления /особено по-сериозни/. Може би кой знае колко педераси и тъмнокожи хора излизат живи от затворите /след изнасилванията при педерасите и мургавите хора - вероятно с анален и/или орален секс/ , или ако полицаите и така нататък нагласят /по някакви начини/ арестувани педераси и тъмнокожите хора /и техни роднини/- да не доживеят дълго след подадени жалби срещу тях. Аз мисля, че повечето тъмнокожи хора по света са дъното на всяко общество (където те живеят) и оцеляват главно от най-долната гей проституция с гейове, порно снимки и прочие- с извръщения (после с монтажи направени да изглеждат на бели хора и прочие), просия и прочие- но повечето от тях едва ли имат коли, ток в домовете си и прочие (но едва ли тъмнокожите хора карат без СП на МПС, убиват и изнасилват хора за 2 два лева (и въобще) , пребиват невинни хора, и прочие- вероятно от същия страх от който и гей мъжете не го правят- да не бъдат анално изнасилвани, може би и жестоко изтезавани (може би с електрошок) в полицията, затворите и прочие- от където може би не знаят дали ще излязат живи).

Анонимен каза...

Само уточнявам, че коментар 27 (от 31 МАЙ 2016 година - уточнявам и коментара си "Ще напиша нещо на друга тема. Наистина може би мафиотите са обикновено бели и монголоидни мъже /не педераси - каквито днес за съжаление има вероятно и при мъжете лекари, учители, доценти така нататък/ - а и може би кой знае колко изтезания или изнасилвания /при педерасите и тъмнокожите хора (при тях може би дори групови изнасилвания)- вероятно с анален и/или орален секс/ и така нататък - прикриват полицейските шефове в САЩ, Европа и така нататък- но и може би, ако хората нямат страх от наказание в полицията и/или затвора няма какво да ги спре да вършат престъпления /особено по-сериозни/. Може би кой знае колко педераси и тъмнокожи хора излизат живи от затворите /след изнасилванията при педерасите и мургавите хора - вероятно с анален и/или орален секс/ , или ако полицаите и така нататък нагласят /по някакви начини/ арестувани педераси и тъмнокожите хора /и техни роднини/- да не доживеят дълго след подадени жалби срещу тях. Аз мисля, че повечето тъмнокожи хора по света са дъното на всяко общество (където те живеят) и оцеляват главно от най-долната гей проституция с гейове, порно снимки и прочие- с извръщения (после с монтажи направени да изглеждат на бели хора и прочие), просия и прочие- но повечето от тях едва ли имат коли, ток в домовете си и прочие (но може би едва ли тъмнокожите хора карат без СП на МПС, убиват и изнасилват хора за два лева (и въобще) , пребиват човек и/или хора, и прочие- вероятно от същия страх от който може би и гей мъжете не го правят- да не бъдат анално изнасилвани, може би и жестоко изтезавани (може би с електрошок - и други методи използвани в полиция и прочие- които методи не оставят видими следи (примерно синини, натъртвания) от изтезанията) в полицията, затворите и прочие- от където може би те не знаят дали ще излязат живи).", в 7:50 часа) - този коментар е само мое мнение и само мое предположение.

Анонимен каза...

Знам, че догмата за Троицата се приема само от най-консервативните протестанти (а повечето (или всички) протестанти не приемат синволола на вярата-който приемат православната и католическата църкви). Предполагам, че през социализма-повечето хора, които си търсят работа-са успявали да си намерят работа-до няколко месеца-може би-максимум-до една година (защото тогава имаше много повече работни места и т.н).

Анонимен каза...

Дали при хората от бялата и монголоидната раси под проституиращи жени - не се разбира, жени като метресите - тоест ако някои богати мъже си имат по няколко и т.н - любовници жени - някои да ги наричат проституиращи жени /вместо нещо като наложници и т.н/. В България може би почти няма войска, а вероятно и средната възраст на полицай в Министерство на вътрешните работи /а и на войник в Министерство на отбраната/ е вероятно около 41-42 години /а вероятно и най-младите са от 35 години нагоре/ то не знам дали и как в България ще има полиция /а да не говорим за армия/ -след 15 максимум 20 години /а може би, когато света се оправи вече няма да има необходимост от тези държавни агенции/.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Може би при хората от бялата и монголоидната раси под проституиращи жени - се разбира, жени като метресите - тоест ако някои богати мъже си имат по няколко и т.н - любовници жени - някои да ги наричат проституиращи жени /вместо нещо като наложници и т.н/. В България може би почти няма войска, а вероятно и средната възраст на полицай в Министерство на вътрешните работи /а и на войник в Министерство на отбраната/ е вероятно около 41-42 години /а вероятно и най-младите са от 35 години нагоре/ то не знам дали и как в България ще има полиция /а да не говорим за армия/ -след 15 максимум 20 години /а може би, когато света се оправи вече няма да има необходимост от тези държавни агенции/. И аз съм забелязвал (и съм чувал от хора), че често гей мъже и момчета (може би и жени с по-тъмен цвят на кожата) жертви на престъпления (изнасилване, гей проституция и прочие)- често по телевизии, новини, разкази на хора (било платени, от глупост и т.н) и прочие- се представят за жени, момичета (жени от бялата и/или монголоидната раси) и прочие - а и сега лъжа и пропаганда в медиите и прочие -колкото искаш.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Аз съм българин на 26 години и помня, когато през 90-те години на 20 век в час по музика, децата пееха задължително песни (между, които беше и тази на Добри Чинтулов "Стани, стани, юнак балкански" и всякакви други подстрекателства към омраза и т.н-към османското робство и османците и т.н и също в учебниците (мисля още в 4-ти клас) имаше силно пресилени и измислени стихотворения- със садистични подробности (от доста съмнителни автори) като "Даваш ли даваш Балканджи Йово"- които са вредни и за психиката на възрастен човек- а камо ли на малко дете- в тях едва ли има някаква истина- и в едно хуманно общество деца, и всички хора не трябва и да са чували и т.н тези (и подобни на тях) неща)!Чувал съм, че в целия свят броя на младите хора които имат брак и/или дете или деца е намалявал много от 50-те години на 20 век, а от края на 80-те години на 20 век до днес- някои жени с дете или деца-са самотни майки, или отгледани от баби и дядовци, други роднини или разведени- и най-вероятно тези процеси протичат и в целия свят. Не мисля, че циганите имат значително (и въобще) по-висока раждаемост от българите, турците и т.н. в България. Многото приказки за това са вероятно измислени или силно пресилени от медиите- а и да не забравяме, че може би (това може би е отбелязано в много международни доклади), че момчетата и мъжете цигани- често се занимават с мъжка гей проституция (понякога и само за малък подарък и прочие)..... На 12 юни 2015 година в Русе вървяха 2 момчета с ученически чанти до "Техникум по дървообработване и вътрешна архитектура - Русе" и единия от тях се обърни и извика (било към някой друг човек (там май имаше и друг мъж вървящ отдалеко) или към другото момче) "ще те убия" (а в Русе и преди се е случвало мъж, докато кара кола да извика така (същия израз) към друг мъж с когото говори по мобилния си телефон и т.н). А един мъж с обръсната глава- около зимата на 2009 година гледаше с поглед като абсолютен дегенерат (докато стоеше облегнат на стена на магазин) към млад човек, който вървеше срещу него (на същата улица) с красиво и леко шикозно зимно палто. Виждал съм мургав циганин вървящ с бели мъже, които му плащат за гей проституция (и мургави циганки вървящи с бял мъж, които `и (на български това означава - на нея) плаща да се снима в порно извръщения (а после с компютърни и т.н монтажи- правят тя да изглежда на бяла жена в филма, снимките и т.н), а после заедно с нея отива на лекар- мисля гинеколог). Според мен е много вероятно в много случаи като геноциди, холокост, войни и т.н (било не само измислени като съществуване, като брой на жертвите и т.н)- тези избити, умрели, измъчвани (ако наистина е имало и такива случаи), и т.н хора- да са били мъже и момчета (а това за жени и момичета (може би без жените и момичетата с по-тъмен цвят на кожата и мъжете и момчетата травестити) да е лъжа и измислено). Може би много от държавните болници в България са в много окаяно състояние, може би често и без отопление през зимата (може би понякога и с недостиг на необходими медикаменти, тоалетни (или те са в крайно окаяно състояние) и т.н). А колко случаи съм виждал у нас (в България), мъже да си говорят, или крещят сами (понякога и докато карат колело)- понякога и да се смеят без видима причина. Виждал съм български роми (и деца) да карат колела (вероятно, които колела- тези роми са изровили от кофи за боклук) по центъра на български градове. Може би дори от малките деца и бебета (колкото и да са малко те - в България - и въобще) - повечето са с бащи над 41-51 годишна възраст. Един мой учител (от по-ранните класове) ми разказа, че през 90-те години на 20 век група българи са били поканени на някакво място (мисля на бизнес среща) и тези българи едвам са изчакали да свърши бизнес срещата и веднага тръгнали към храните от безплатната почерпка (и може би реално тези българи били дошли там само заради тези безплатни храни). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

И аз мисля, че понякога по новини и т.н може да представят жертви на престъпления (мъже травестити и/или хора с по-тъмен цвят на кожата) за жени, момичета и т.н (от бялата и/или монголоидната раси) - като показват други жени, момичета и т.н (от бялата и/или монголоидната раси) и т.н. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро- аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща.

Анонимен каза...

И аз уточнявам, че - И аз мисля, че понякога по новини и т.н може да представят жертви на престъпления (гей мъже травестити и т.н и/или хора с по-тъмен цвят на кожата) за жени, момичета и т.н (от бялата и/или монголоидната раси) - като показват други жени, момичета и т.н (от бялата и/или монголоидната раси) и т.н. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро- аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща.

Анонимен каза...

А друг мой приятел ми разказа, че жена която е работела в не лицензирана фирма за работа в чужбина в град Русе в България (в блок срещу Пантеона в град Русе) е измамвала хора, като им е взимала сума пари, за да заминат в чужбина а реално не ги е пращала никъде (било в България или в чужбина). И аз казвам, че е сигурен факт, че ако всички хора за които писах сега бъдат разпитани за тези неща описани тук, с детектор на лъжата ще се разбере със сигурност, че всичко написано тук е вярно. Ако се провери с детектор на лъжата и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Аз съм чувал, че в България през социализма, преди да влезе един мъж в казарма - е трябвало той (този мъж) да се съблече напълно гол - и да бъде огледан от комисия (вероятно от лекари) между които е имало и жени (а може би така е било тогава и в останалите държави от Варшавския договор). Аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написано тук е - вярно.

Анонимен каза...

Чел съм, че още преди 15 години (но не знам дали това е вярно), че в негърските държави (може би и при мургавите в Индия и т.н) болните от СПИН са над 50% от населението- и може би е възможно само 20% от мургавите цигани (и мургавите индийци и т.н), негри и т.н да доживяват до 25 годишна възраст, а по-възрастните до 70 годишна възраст, а децата до 10 годишна възраст - а и може би ако част от тях от деца правят анален и орален секс и т.н- то дори останалите живи (включително деца) от тях (а не знам колко от починалите от тях имат шанс да влязат в рая) и част от тях могат да са по-зле (с анално кървене, анално изтичане на изпражнения, сифилис, рак, СПИН и т.н) и от болните бели и монголоидни хора.... А също най-вероятно ако има наистина жени, които да правят (или да са правили (анален и/или орален секс (по какъвто и да е начин- с каквото и да е и т.н)- то те са най-вероятно жени с по-тъмна кожа от ромски произход (и/или други жени с по-тъмен цвят на кожата). Може би е възможно част от хората с по-тъмен цвят на кожите от деца да са принуждавани (от родител, роднина и т.н) да правят анален и/или орален секс и/или т.н извръщения, а понякога като големи част от тях- и в затворите (а за тази цел да са наемани роми или други хора с по-тъмна кожа като надзиратели- специално за хората с по-тъмна кожа в затвори, домовете за изоставени деца и т.н), домовете за изоставени деца и т.н- с част от хората с по-тъмен цвят на кожите да се прави това- понякога и между самите тях. Това е поне моя хипотеза..... Може би най-добър вариант за ромите (и за останалите хора с по-тъмен цвят на кожата) по цял свят (а може би и за гей мъжете- по цял свят) е ако за тях се създаде отделна държава- където те доброволно да живеят постоянно -примерно някоя голяма държава (примерно Австралия) даде доброволно част от своята територия за това- и може би ако живеещите хора в тази територия доброволно се изселят в други части на страната си и т.н- и тяхната държава им осигури безплатно всичко това (нови прилични жилища, нормални работни места и т.н) или може би ако ромите (и останалите хора с по-тъмен цвят на кожата) по цял свят (и гей мъжете- по цял свят) отидат доброволно да живеят за постоянно в държави, където масово хората са с по-тъмен цвят на кожата- примерно Танзания, Конго, Ангола. Аз само ще разкажа нещо. Аз не знам дали казаното в книга Битие в глава 9 от стих 20 - до края (а също и за потомството на Хам в глава глава 10 в книга Битие)- дали тъмния или черния цвят на кожата (ако Хам и потомците му са придобили такъв)- не е било наказанието за греха на Хам (видял голотата на баща си), а израза "Проклет да е Ханаан; Слуга на слуги ще бъде на братята си"- аз не знам дали това не е наказание за него и неговите потомци с тъмен или черен цвят на кожата (ако в английската и други уикипедии и т.н на тема "Hamitic" - не правилно броят араби, евреи, бербери и т.н към техните потомци- а ако те само са се появили и на тези територии, а след това хората с тъмен (мургав) и черен цвят на кожата - да са се разселили по-навътре в Африка, а дравидите с тъмен (мургав) и черен цвят на кожата- в Етиопия, Сомалия, Индия, Бангладеш и Шри Ланка). Но аз не знам дали тази хипотеза е вярна.

Анонимен каза...

Аз допълвам към моя 37 коментар и - В списание "Паралели" през 2005 година, пишеше, че само 20% от порнографията през 70-те години на 20 век- е показвала извръщения, а днес (през 2005 година) тази цифра е вече 80% - но аз не знам дали това е вярно. Може би е възможно (но аз не знам дали това е вярно) някои от мъжете роми да са правили секс със своите бащи, братя и други мъже роднини. Според мен е възможно циганки (с по-тъмен цвят на кожата) и други жени (с по-тъмен цвят на кожата) да се снимат в порно снимки и прочие (вероятно помежду си)- с извръщения - като анален и/или орален секс и т.н (после с монтажи направени да изглеждат на бели хора и прочие)- може и в хотели да са ходили за такива цели (снимки) и т.н (вероятно доста мургави циганки (с по-тъмен цвят на кожата) и други жени (с по-тъмен цвят на кожата) ползват децата си от малки с такива цели - а също и за просия)...И аз казвам, че ако се провери с полиграф и прочие ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Чувал съм, че болестта СПИН е била създадена за да бъдат премахнати гей мъжете (от всички раси) и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа)- но аз мисля, че това не е възможно, защото всяка болест съдържа живо ДНК - а в лаборатория (и по какъвто и да е начин) няма как човек (или хора) да създаде живо ДНК. И аз съм съгласен с проверката за лъжа (включително с това- написаното от мен-да бъде проверено така)- написана от хората тук -преди мен.

Анонимен каза...

Понякога си мисля, че е възможно някои от тъмнокожите актьори, певци и т.н в киното на Холивуд (и въобще) да са хора от бялата раса - но да ги нагласят да (с гримове, изкуствено оцветяване на части от кожата и т.н) в филми, песни, пред журналисти, хора и т.н - да изглеждат на тъмнокожи хора - за да изглежда, че в САЩ (и въобще световно) няма расова дискриминация - но това е само мое предположение.

Анонимен каза...

Аз уточнявам, че - Понякога си мисля, че е възможно някои от тъмнокожите актьори, певци и т.н в киното на Холивуд (и въобще) да са хора от бялата или монголоидната раси - но да ги нагласят да (с гримове, изкуствено оцветяване на части от кожата и т.н) в филми, песни, пред журналисти, хора и т.н - да изглеждат на тъмнокожи хора - за да изглежда, че в САЩ (и въобще световно) няма расова дискриминация (към тъмнокожите хора) - но това е само мое предположение. И аз казвам, че ако се провери с полиграф и прочие ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Само уточнявам, че - Може би при хората от бялата и монголоидната раси под проституиращи жени - се разбира, жени като метресите - тоест ако някои богати мъже си имат по няколко и т.н - любовници жени - някои да ги наричат проституиращи жени /вместо нещо като наложници и т.н/. В България (може би и в други държави) може би почти няма войска, а вероятно и средната възраст на полицай в Министерство на вътрешните работи /а и на войник в Министерство на отбраната/ е вероятно около 41-42 години /а вероятно и най-младите са от 35 години нагоре - а през 60-те години на 20 век може би средната възраст на полицай в Министерство на вътрешните работи е била 31-33 годишна възраст/ то не знам дали и как в България ще има полиция /а да не говорим за армия/ -след 15 максимум 20 години /а може би, когато света се оправи вече няма да има необходимост от тези държавни агенции/. И аз съм забелязвал (и съм чувал от хора), че често гей мъже и момчета (може би и жени с по-тъмен цвят на кожата) жертви на престъпления (изнасилване, гей проституция и прочие)- често по телевизии, новини, разкази на хора (било платени, от глупост и т.н) и прочие- се представят за жени, момичета (жени от бялата и/или монголоидната раси) и прочие - а и сега лъжа и пропаганда в медиите и прочие -колкото искаш. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Според мен е възможно днес някои фирми, държавни учреждения и/или агенции и т.н - да наемат малко на брой хора за работници, администрация и т.н - но да принуждават тях (тези хора като работници, администрация и т.н) да работят по-дълго, изморително и на по-дълги дежурства, смени и т.н - само за да могат така началниците и т.н на тези фирми, държавни учреждения и/или агенции и т.н - да дават по-малко пари за заплати на работници, администрация и т.н (а това е много лошо, защото така тези хора като работници, администрация и т.н се преуморяват от работа, а други безработни хора не могат да си намерят работа), според мен в такива случаи е редно да бъдат наемани повече на брой хора за работници, администрация и т.н. И аз съм съгласен с проверката за лъжа (включително с това- написаното от мен-да бъде проверено по този начин)- написана от хората тук -преди мен.

Анонимен каза...

Около 3.30 през нощта на 18 юни 2016 година в град Русе в България- мисля 2-ма млади мъже зад блок по улица в центъра на този град- викаха и крещяха на много висок глас- около 7-12 минути (единия млад мъж дори каза на другия млад мъж - той да се е.е (вместо точка буквата трябва е б - тоест думата е вулгарна дума за секс)). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Ще напиша нещо на друга тема - аз смятам, че мъже, които посягат с зло на жени и деца (особено, ако са момичета) от бялата или монголоидната раси - са боклука на боклука на човешката раса (и според мен е възможно в Ада (и въобще) такива мъже да получават в пъти и степени по-тежки наказания от останалите мъже (и въобще от останалите хора)). Според мен е вероятно жени полицайки, военни и т.н - да се използват само при арести на жени и момичета (и при задачи, които не изискват залавяне на опасни хора, престрелки, с голям риск и т.н) . И аз съм съгласен с проверката за лъжа (включително с това- написаното от мен-да бъде проверено така)- описана от хората тук -преди мен.

Анонимен каза...

В центъра на град Русе в България- в блок (или някаква сграда) до църквата "Света Троица" (до която църква съм виждал да стоят бели хора просяци) в центъра на град Русе - някой човек е изписал на английски език - вулгарна дума за секс и после пише - ченгетата. Ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Може би дори от малките деца и бебета (колкото и да са малко те - в България - и въобще) - повечето са с бащи над 35-51 годишна възраст.

Анонимен каза...

Предполагам, че винаги в човешката история гей мъжете (от всички раси) и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа и хора с мургава кожа) не са били приемани в армията и/или полицията на никоя държава и/или област (където мнозинството хора са от бялата и/или монголоидната раси)- освен като хора, които се занимават с арестувани и т.н - гей мъже (от всички раси) и тъмнокожи хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа и хора с мургава кожа). Това е само моя хипотеза. И аз казвам, че ако се провери с полиграф и прочие ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Само уточнявам, че - аз смятам, че мъже, които посягат с зло на жени и деца (особено, ако са момичета) и възрастни хора (особено, ако са жени) от бялата и/или монголоидната раси - са боклука на боклука на човешката раса (и според мен е възможно в Ада (и въобще) такива мъже да получават в пъти и степени по-тежки наказания от останалите мъже (и въобще от останалите хора)). И аз съм съгласен с проверката за лъжа (включително с това- написаното от мен-да бъде проверено така)- описана от хората тук -преди мен.

Анонимен каза...

Допълвам към неща писани по-рано от мен, че - На 13 и 14 февруари 2016 година (в центъра на Русе) до СВА едно момче с видими отклонения в походката (мисля - като накуцване) - е продавало балони (с мисля форма на сърца) за Свети Валентин. Ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Световните войни, робството, всички войни и така нататък са лоши неща -които трябва не само да се избягват- а никога вече такива /и подобни на тях/ неща- не трябва да се повтарят и/или стават в човешката история- така поне разсъждават човечните хора. А това за Армагедон - е казано в книга Откровение - за Апокалипсиса /която е от несигурните като автор книги в Новия Завет/ -според мен казаното в книга на пророк Даниил /която е от сигурните като автор книги в Стария Завет "всред мир ще погуби мнозина" /Може би наистина в последното време /преди света окончателно да се оправи и промени към добро/ всички лоши неща нарастват- а може би целия 20 век със световните войни, сексуалната революция и най-вече от 1997 /и 2000 година/ година до днес- важи също за последното време/- е вярно за ставащото в света от последните около 18-20 години- хората масово останаха без работа /след затварянето на заводи, ТКЗС-та и така нататък/, мъжете може би спряха да правят секс с жени /проблем сега е, че почти няма хетеросексуални мъже /от бялата и монголоидната раси/ под 45-50 годишна възраст- а тъмнокожите мъже /мургави цигани, негри и така нататък/ оцеляват от гей проституция/ престъпността и болестите нараснаха много /както и некачествените лекари/ и така нататък - което е пример, че всред мир много хора (може би при бялата и монголоидната раси- най-вече при мъжете и момчетата) бяха погубени в света- от последните 20 години /а сякаш и любовта и човещината се изгубиха между хората/. В света /от 20-тина години насам/ гледаме често нередовни неща- гейове, мъже облечени като жени /може би и без винаги да са гейове/, гей проституция, престъпления, много мъже починали като : скитници, просяци, мафиоти, гейове /и гей простатуиращи/ и така нататък - а нормалното /хетеро мъже /ако между 50-35 годишните мъже /може би и най-младите полицаи /може би и полицейската бруталност /и в затворите при надзирателите/ и/или лошо отношение - са нараснали в пъти за последните 20 години- заради нарасналата престъпност- но не знам дали полицията чак е станала като армия на държава в гражданска война/, военни и така нататък са от 35 годишна възраст нагоре- а когато станат на 50 години и се пенсионират- не знам кой ще ги замести- а и може би почти няма малки момчета- заради ниската раждаемост- която раждаемост може би намелява все повече от 1910 година, и най-вече от 1940 година- до днес/ има поне 15-5% хетеро мъже, то може би при мъжете родени от 1982 година нагоре- хетеро мъжете са под 1%- може би и под 1 на 1000 мъже в тези възрастови групи/, стабилни семейства, бракове /с хетеро мъж/, работни места, добри управници, некорумпирани управници и т.н/ сякаш стана изключение- а това е трагедия за света- включително и за България /и то каквато може би дори през войни и т.н - е нямало в човешката история/.....Има не лоша /мисля/ пословица- Свободата на човек свършва там, където започва свободата на друг...Мисля, че хората нямаме право да призоваваме за смърт, самоубийства, войни, обиди, насилствено и така нататък влизане в места и така нататък, нараняване /садизми и така нататък/ и така нататък на човек, хора и така нататък.....

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Бях чел (и на английски и на български езици в Интернет), че според прогнози на Ванга и Нострадамус – около 2015 или 2016 година ще е годината когато света ще се оправи и промени към добро. А също Алена (която води хороскопите по БТВ) каза, че 2015 ще е година на кармична разплата и виновниците за разрухата на България ще бъдат наказани. Един мъж (световноизвестен кабалист-Гал Сасон) каза (мисля докато гостуваше в предаване на БТВ- в края на 2014 година), че през 2015 година се отваря портал от България, а на въпрос дали България може да е родина на хора, които ще променят света към добро, той каза, че България, има голям потенциал за това, а също съм чел изказвания на руската астроложка Тамара Глоба, че света ще се промени към добро (и бъдещите поколения ще живеят в много по-добър свят) от мисля, около 2015 година. И знам, и от Библията, и на такива хора не се доверявам- но може би за това- не грешат и не лъжат.

Анонимен каза...

Чувал съм (от мой роднина, който е видял това), че около 2001 година едно момиче е оздравяло от болестта си - след като е спало една нощ в манастир "Свети Пантелеймон" в България. Ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че- През 2010 година- една млада жена (мисля, че тя беше циганка) крещеше (от разстояние 1 километър) най-вулгарните думи за полови органи към група момчета-а те я аплодираха).През лятото на 2012 година в центъра (докато е имало много - хора) на голям български град са вървели трима мъже (видимо по-млади) и единия (от тях) е нарекъл на висок глас (някакъв мъж - вероятно за когото те са говорили) с най-пошлата дума за пенис. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н- ще се види, че написаното от мен- е вярно.

Анонимен каза...

Чувал съм от мои познати (от България и от по-северни градове в САЩ), че и според тях от 80-те години на 20 век (а може би това постепенно е започвало и от началото на 20 век) и може би най-вече от 90-те години на 20 век (и може би най-вече от 2000 година) все повече се усеща, че зимата е по-кратка и по-топла, а лятото става все по-горещо (може би и по-продължително). Искам войните, военните преврати, насилието, убийствата, омразата, злото и така нататък да останат само в миналото на човешката история- а в бъдеще хората да създадем един свят на любов, равенство и така нататък и всички хора да живеят добре, човешки, да имат работа и дълъг и щастлив живот.....Може би в държавите по света трябва задължително да се премахне армията (а работещите и прочие там мъже и прочие) да си намерят други работни места, а само полицията да остане и командва в държавите по света (макар и на моменти може би и полицията, да е действала сходно с военните). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Доколкото знам от медицинска гледна точка едно момиче е физически годно (без да е дете и да бъде увредено от това) за секс след първата си менструация (и след това, тя може вече и да забременее)- което при повечето момичета е мисля, на 14 годишна възраст- а доколкото знам според Корана и Хадисите едно момиче е физически годно за брак (и секс) след първата си менструация (това е може би едно от малкото неща, които не са напълно откачени в Корана и Хадисите). И аз пиша, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Чувал съм от хора (но аз не знам дали това е вярно), че през изселването на българските турци в Турция (през Възродителния процес в края на 80-те години на 20 век) е имало случаи турски мисля войници (които са били тогава на границата - не знам тогава още имаше ли там и полицаи, ако е имало - значи може би и турски полицаи) да се случи да са имали гей отношения (не доброволно) с български мъже турци (мисля в местата, където са претърсвали тях - на границата), и/или турски мъж мисля войник (мъж, който тогава е бил на границата- не знам тогава още имаше ли там и полицаи, ако е имало - значи може би и турски мъж полицай), който мъж да прави секс (не доброволно) с българска жена туркиня. Един мъж ми разказа, че е чувал за случай (но аз не знам дали това е вярно), когато около 2-та световна война - мъж от полицията (мисля някакъв началник) е пуснал на свобода задържан в полицията мъж (след като този задържан в полицията мъж се е съгласил (доброволно) да прави секс с този мъж от полицията - мисля някакъв началник от полицията тогава). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

И аз уточнявам, че - Аз лично не съм виждал "женомразци или женомразец" (поне към жени, които не са тъмнокожи - мургави роми, негри и т.н жени с мургава кожа)- и не знам дали те съществуват наистина- освен ако някой не се преструва, лъже и т.н. Аз мисля, че жените (без тъмнокожите - мургави роми, негри, и т.н жени с мургава кожа) винаги са били по-добрата половина от човешкия род (мисля, че всички факти го доказват)- например ако се прочете какво пише в Стария Завет в Второзаконие в глава 20 в стихове от 12 до 15 -разбира се Новия Завет мисля, че отменя написаното там за мъжете и т.н). И аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Пак уточнявам, че - Доколкото знам от медицинска гледна точка едно момиче е физически годно (без да е дете и да бъде увредено от това) за секс след първата си менструация (и след това, тя може вече и да забременее)- което при повечето момичета е мисля, на 14 годишна възраст- а доколкото знам според Корана и Хадисите едно момиче е физически годно за брак (и секс) след първата си менструация (това е може би едно от малкото неща, които не са напълно нередовни в Корана и Хадисите). Пак пиша, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Още през социализма бях чувал, че има данни (извън съветските държави) -мисля в западни държави :според, които българите (предполагам някои от тях) са втори в света по интелект след евреите (предполагам някои от тях). Според някои мои познати химна на Израел HaTikvah ("The Hope") - Israel's National Anthem- е изцяло славянски (основно руско-български) като мелодия и звучене (без текста, който е на иврит)- може би понеже мъжа, който го е написал Naftali Herz Imber -е роден в град в днешна Украйна. Според мен е възможно индо-иранските хора (племена, нации и прочие- както и техни потомци като етруските в Италия- а така те може да са силно смесени и с романските народи, а може би и в значително по-слаба степен може да са смесени и с германите и със славянските народи) да са също част от семитските народи (а неправилно да са броени към различно езиково семейство (те говорят на близък език и имат близки имена)- както и турците, азербайджанците (те са от бялата раса- както вероятно и прабългарите - не славяни) говорят на език като персийския или много близък до него диалект- и вероятно неправилно са броени към тюрските народи- а те вероятно са също към индо-иранските хора (племена, нации и прочие)- вероятно също част от семитските народи).... според мен е възможно славяните от древността да са живеели (и тяхната прародина да е била) днешна България, Хърватия, части от Сърбия, Босна (може би дори части от днешна Албания Северна Гърция, европейската част на днешна Турция)- а по-късно заради свръх нарастване от висока раждаемост и прочие- да са емигрирали към по-северните държави (които днес са също славянски държави) които тогава може да са били пустеещи без население; а също според мен е възможно германите от древността да са живеели (и тяхната прародина да е била) днешна Северна Италия, може би дори части от днешни Азербейджан и Грузия а по-късно заради свръх нарастване от висока раждаемост и прочие- да са емигрирали към по-северните държави (които днес са също държави на германски народи) които тогава може да са били пустеещи без население- защото може би в ранните години, когато е имало малко хора, почти всички народи са живеели по на юг...но това са само предположения- и аз не знам дали са верни... И аз съм съгласен с проверката за лъжа (включително с това- написаното от мен-да бъде проверено така)- описана от хората тук -преди мен.

Анонимен каза...

интересни коментари (от 16-ти нагоре) пише в dariknews.bg на тема "Опит за военен преврат в Турция (ВИДЕО) - DarikNews.bg"

Анонимен каза...

Чувал съм от хора, че арабите и евреите са с бяла кожа и европеидни черти (а тези от тях (които живеят в техните държави) и не са - са хора негри и т.н от африканските държави и т.н (или с такъв родител) и т.н). И аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Изяснявам, за моя 30-ти (в реда на коментарите в "Опит за военен преврат в Турция (ВИДЕО) - DarikNews.bg") коментар. Аз уточнявам, че - Може би не само, че "и в по-ранни войни от човешката история царе, султани и т.н (управлявани от може би доста богати мъже евреи) да са завладявали чужди държави и т.н- за да взимат от богатствата, реколтата им) и т.н.", но и самите царе, султани и т.н от човешката история- са били смесени с евреи. А може би и днес президенти и т.н на САЩ и т.н са командвани от евреиски (може би и не само евреи) милиардери (някои от тези евреи са може би от световно известни фамилии), които целенасочено желаят всички лоши сабития ставащи в света от последните поне около 18 години (нарастващата безработица, войни, голям разпад на хетеро браковете и нарастване на гей мъжете, по-висока престъпност и т.н)- а може би и в по-ранни времена, такива еврейски богаташи (може би и не само евреи) са стояли зад такива събития (може би и обикновени (не само богаташи) евреи носят лични и т.н имена на народи в които живеят и се водят за хора от тези народи, а не за евреи- било умишлено и т.н). Но разбира се и обикновените евреи (не само богаташи евреи) също страдат от всички тези лоши неща (изброени по-горе) които се отразяват и на тях, на техните семейства, тяхното общество и т.н. В Библията е казано ясно, че наистина евреите са били богоизбрания народ, в никакъв случай не искам някой да изпитва лоши чувства и т.н към евреи и т.н- а и ако тези лоши неща (изброени по-горе) не правеха богаташи евреи (може би и не само евреи), вероятно тези лоши неща щяха да ги правят други хора не евреи (в посланието до Римляни в глава 2 в стихове от 7 до 10 пише " вечен живот на тия, които с постоянство в добри дела търсят слава, почест и безсмъртие; а пък гняв и негодувание на ония, които са твърдоглави и не се покоряват на истината, а се покоряват на неправдата; скръб и неволя на всяка човешка душа, която прави зло, първо на юдеина, после и на гърка, а слава и почест и мир на всеки, който прави добро, първо на юдеина, после и на гърка."). На много места в Интернет (като http://istinski.blogspot.com/2008/10/blog-post_12.html) и т.н пише, че теорията на Чарлз Дарвин е отдавна опровергана от съвременната наука. Ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написано тук от мен- е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - В учебниците (мисля още в 4-ти клас) имаше предполагам може би силно пресилени и/или измислени стихотворения - със садисУточнявам, че - В учебниците (мисля още в 4-ти клас) имаше предполагам може би силно пресилени и/или измислени стихотворения - със садистични подробности (от мисля може би доста съмнителни автори) като "Даваш ли даваш Балканджи Йово"- които са вредни и за психиката на възрастен човек- а камо ли на малко дете- в тях може би няма някаква истина- и в едно хуманно общество деца, и всички хора може би не трябва и да са чували и т.н тези (и подобни на тях) неща)! Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам (за моя коментар от по-горе и т.н), че - В учебниците (мисля още в 4-ти клас) имаше предполагам може би силно пресилени и/или измислени стихотворения - със садистични подробности (от мисля може би доста съмнителни автори) като "Даваш ли даваш Балканджи Йово"- които са вредни и за психиката на възрастен човек- а камо ли на малко дете- в тях може би няма някаква истина- и в едно хуманно общество деца, и всички хора може би не трябва и да са чували и т.н тези (и подобни на тях) неща)! Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - В учебниците (мисля още в 4-ти клас) през 90-те години на 20 век, имаше предполагам може би силно пресилени и/или измислени стихотворения - със садистични подробности (от мисля може би доста съмнителни автори) като "Даваш ли даваш Балканджи Йово"- които са вредни и за психиката на възрастен човек- а камо ли на малко дете- в тях може би няма някаква истина- и в едно хуманно общество деца, и всички хора може би не трябва и да са чували и т.н тези (и подобни на тях) неща)! Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам (за моя коментар от 13 май 2016 година), че - Ще напиша нещо интересно - Един добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси, атентати, в газовите камери и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/. На много места в Интернет и т.н има призиви и т.н (да бъде извършено от мъже, в затвори, полиция и т.н) за жестоки изтезания, одиране живи, бавно нарязване и/или изгаряне, бой почти до смърт и т.н, изгаряне, отрязване на ръце и крака, пенис кастрация (включително след това, тези мъже са принудени да изядат своите пениси и т.н, или техните пениси са зашити в устата или ануса им и т.н), анални изнасилвания - и с предмети, евтаназия и т.н - за тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа)- аз не мисля, че е уместно (макар и аз да мисля тъмнокожите хора за много лоши и нередовни (може би гейовете от другите раси, са подобни на тях)- това да се пише и т.н в Интернет и т.н (дори и ако реално, това е било извършвано)- особено, ако се прочете и от деца. Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, шеги и т.н с вярващ човек и/или хора (и/или с нещо и/или неща описани и т.н в Библията (като Содом и Гомор и т.н) и т.н), шеги и т.н с пениси и т.н и/или с липсващи човешки органи на жив човек и т.н, ликвидация (с избиване, липса на преспективи и т.н) и т.н на всички и т.н мъже и т.н, човек или хора живеещи и т.н в страх и т.н, убийства на човек или хора (включително- викове, заплахи за това (дори казани на шега и т.н) и т.н), убийства, самоубийства, наричане на мъже и т.н- с най-вулгарните думи за гениталии (урина, изпражнения и т.н) и т.н,злоба, гняв, желания (и/или желание и/или заплаха (или заплахи)) за нечия смърт и/или кастрация и/или зло и т.н, удавяне ,насилие, смях и т.н- с психично болни и т.н, смях и т.н- с заекващ човек и/или хора и/или просяк/ци (скитник/ци и т.н) и т.н, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, ликвидация на мъжете, отегчение и т.н), , изтезания, безразборен секс, неуважение и/или обиди и т.н - към родител/и и т.н, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек.И аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Мисля, че киното (филми, сериали и т.н) показва все повече насилие (може би и силно пресилени и/или измислени неща)- може би особено от 70-те години на 20 век (в филми, сериали и т.н)- когато се появиха екшън филмите, филмите с карате и/или други бойни изкуства и т.н, криминалните филми, филмите на ужасите и т.н (а може би от 20-те години на 20 век в уестърн филмите, криминалните филми, тогавашните филми на ужасите и т.н - вече е имало влошаване спрямо предишните филми, а преди 20 век такива неща вероятно е имало само в романи и т.н от Китай, Япония, в рицарските романи и т.н)- а това са все лоши неща и според мен вече тези филми и т.н трябва да се спрат и забранят (и никой вече да не ги произвежда, гледа, слуша и т.н).

Анонимен каза...

Наистина в Библията е казано ясно, че само Бог има право да решава кой ще умре, кой ще бъде унищожен, кой ще влезе в рая и прочие- ние хората не трябва да се палим (изпитваме и т.н) с злоба, ненавист, зло и т.н- това е казано много ясно в псалм 37 в стихове от 7 до 16 "Облегни се на Господа, и чакай Него; Не се раздразнявай поради този човек, който успява в пътя си Като извършва подлости. Престани от негодуванието, и остави гнева; Не се раздразнявай, понеже това води само към злотворството. Защото злотворците ще се изтребят; А ония, които чакат Господа, те ще наследят земята. Защото още малко, и нечестивият не ще го има вече; Да! прилежно ще изследваш мястото му, и не ще се намери;Но кротките ще наследят земята, И ще се наслаждават с изобилен мир. Нечестивият прави заговор против праведния. И скърца на него със зъби. Господ ще му се присмее, Понеже вижда, че иде денят му. Нечестивите изтръгнаха меч и опънаха лъка си, За да повалят сиромаха и немощния, За да заколят ония, които са с праведна обхода. Мечът им ще се забие в тяхното сърце, И лъковете им ще се строшат. Малкият имот на праведния е по-желателен От богатството на мнозина нечестиви;".

Анонимен каза...

Ще напиша нещо на друга тема- чудя се дали не е възможно в някои случаи жени президенти, премиери и т.н - всъщност да са били мъже травестити правещи се на жени, и с фалшифицирани документи (и без да са гейове) и т.н, било за да изглежда, че така вече и жени заемат висши ръководни постове, за успех без някой да ги е виждал наистина и т.н. Може би от 1997 година, нещата в целия свят се влошават (ако примерно през 1997 година престъпността е нараснала (спрямо 60-те тодини на 20 век) 2 пъти, през 2000 година 3 пъти, а от 2008 година 4 пъти).

Анонимен каза...

Мисля, че за съжаление, вече дори и най-елитните училища и университети в България (а вероятно и в света) където учащите присъстват в учебните часове - се завършват от педераси и други видимо не за там хора. Мъж (мой познат) ми каза, че още през 80-те години на 20 век той и неговите съученици са завършили средно образование и без да са влизали в училищен час.Според мен може би не трябва да задължават хората да учат толкова години - на човек може би му стига и завършен трети-четвърти клас (колкото да може да чете и пише), а останалото мисля трябва да става само за хора желаещи някаква по-висока квалификация (сега толкова хора имат основно, средно и висше образование без покритие - тоест без знания, опит и прочие)- но за това мисля трябва да отпаднат и изискванията за образование за наемане на хора (както и да има много повече работни места). И аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Според мен е възможно гей мъж и/или гей мъже да са твърдяли (като са излъгали), че са били изнасилени от мъж и/или мъже- защото тези мъже, не са им платили достатъчно за гей услугите (ако те са работили в гей проституцията, или просто са им искали пари от нужда и/или така нататък) с тях и/или така нататък. И аз съм съгласен с проверката за лъжа (включително с това- написаното от мен-да бъде проверено така)- описана от хората тук -преди мен.

Анонимен каза...

Имам чувството, че вече често, каквото и престъпление да стане медиите все изкарват (и твърдят), че извършителя или извършителите са цигани (а при терористи, инциденти и т.н- вярващи мюсюлмани (а те реално да не са)- а може, истинските им мотиви да нямат никаква връзка с исляма, Ислямска държава и т.н), а като ги покажат по новините- те са хора от бялата или монголоидната раси (а не с по-тъмна кожа - примерно мургави), а видимо истинските роми (цигани) са с по-тъмна кожа (примерно мургави) - а това според мен се прави умишлено за да се изкарва, че всички (или повечето) престъпници в България (и въобще) са цигани и тъмнокожи хора (а при терористи, инциденти и т.н - вярващи мюсюлмани (а те реално да не са)- а може, истинските им мотиви да нямат никаква връзка с исляма, Ислямска държава и т.н)- а ромите (цигани) и тъмнокожите хора реално предполагам оцеляват главно от най-долното : гей проституция и/или просия (и с децата си) и може би и прочие

Анонимен каза...

Мисля, че в САЩ английските имена Dick и Cock – означават на английски и най-вулгарните думи за пенис. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро- аз желая свят без (дори като шеги, пожелания и т.н) тероризъм, убийства или самоубийства на хора и прочие, злоба, злорадство, ненавист, омраза, страдание, омраза, бедност, безработица, болести, бой на човек и т.н (с или без тежки последствия за бития човек или хора и т.н), престъпност, садизми, кастрация на пениса и/или тестисите и прочие, насилие, мръсни думи и прочие, зло, зложелателство, черен хумор с нещастия и прочие, лъжи, пропаганда, и въобще без всякакви лоши неща.....

Анонимен каза...

ще напиша нещо на друга тема - Според мен летящи обекти и т.н в небето и т.н не са извънземни, а само знаци (като падащите звезди и т.н) за наближаването на последното време (за което пише в Библията), след което света ще се оправи и промени към добро

Анонимен каза...

Може би несподелената любов е била мотив мъж да изнасили жена (може би като реванш -или може би по-точно казано отмъщение) от мъжа- към тази жена) че тя не е приела него, предложението му за брак и т.н. Има няколко известни такива исторически случаи-единия за Амнон и Тамар (която мисля-най-вероятно не му е била полу-сестра) а е била вече родена (от друг баща) когато майка й се е омъжила за цар Давид, другия (станал 5 век пр.н.е) е за Сакст Тарквиний (третия най-малък син на етруския крал) и Лукреция-след като той я е изнасилил, мисля, че нейния съпруг, нейния баща и т.н са успели да убедят римляните да направят бунт, който е довел до свалянето на власта на етруските (над Рим) и създаването на римската империя; от филма "Роко и неговите братя" знам за такъв случай станал 50-те години на 20 век- извършен от мъж (мисля от италианския град Потенца) над млада жена (мисля рускиня) в Милано (в филма той е боксьор изнасилил една млада жена (вероятно от руски произход-понеже името Надя -съкратено от Надежда-се среща само в българския и руския езици)-режисьора е Лукино Висконти- а филма "Роко и неговите братя"-мисля е един от известни филми от 1960-та година (но предполагам, че в кината всички лоши неща-включително изнасилването на Надя-са били изрязани и не са били показани)-но много неща в филма аз предполагам са силно пресилени или измислени -като това, че Надя е била проститутка, че Симоне я е изнасилил пред хора, че накрая Симоне я е убил и прочие. Бях чувал, че и през 50-те години на 20 век (а камо ли 80-90-те години на 20 век)- боксовите мачове са били нагласени (кой ще спечели и прочие). А на човек като Майк Тайсън извършил толкова сериозни престъпления като него (например изнасилването понякога може да застраши живота на жертвата; а той мисля, че веднъж отхапа част от ухото на друг боксьор)- може би трябва да се забрани да се боксира- но мисля, че и бокса, каратето и т.н също трябва да се забранят и спрат като спортове). А това, че е силно съмнително Амнон и Тамар-да са полу-брат и сестра според мен се подразбира от написаното в 2-ра книга на Самуил в глава 13 в стихове от 13 до 15 „Какво ще кажеш за мен? Къде мога да се отърва от моя позор? А какво да кажем за теб? Ти ще бъдеш като един от най-злите безумци в Израиля. Моля, говори на царя; той няма да ми попречи да се оженя за теб. "Но той не искаше да я слуша, и тъй като той беше по-силен от нея, той я изнасили. Тогава Амнон я намрази с силна омраза. В действителност, той я мразеше повече, отколкото я обичаше. Амнон каза на нея, "Ставай и се махай!"”-тоест тя (Тамар) казва, че цар Давид няма да им попречи да се оженят (а в Стария Завет е имало забрана за брак между брат и сестра и полу-брат и сестра-например в книга Левит в глва 18 в стихове от 9 до 12 пише „Голотата на сестра си, бащината ти дъщеря, или майчината ти дъщеря, родена у дома или родена вън, - голотата на такива да не откриеш. Голотата на синовата си дъщеря, или на дъщеря на дъщеря ти - тяхната голота да не откриеш; защото тяхната голота е твоя. Голотата на дъщерята на бащината ти жена, родена от баща ти, (сестра ти е), - нейната голота да не откриеш. Голотата на бащината си сестра да не откриеш; тя е близка роднина на баща ти.”-а мисля и на други места в Стария Завет има такива забрани). И аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

На стена на задния изход (който се ползва и като вход - но не винаги е отворен) на малката Билла в центъра на град Русе в България е изписана (с малки букви) най-вулгарната дума за пенис (на български език). Аз също казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Аз съм чел че в България (може би около 2014 година) е фалирало българско порнографско списание (в което са се публикували снимки с крайни извращения и еротични (разкази с крайни- извращения, садизми, гнусотии и т.н-написани-с най-крайно вулгарните-думи като за полови органи) а на първите страници (на това списание)са се публикували обяви за секс контакти с хора (а мисля че на първата страница е пишело че ако човек набере (някакъв) джиесем номер и напише някоя от най-крайно вулгарните думи като за полови органи ще бъде изпратена (на този)- джиесем такава снимка. Сигурен факт, е че ако всички хора за които аз писах бъдат разпитани за тези неща описани тук, с детектор на лъжата ще се разбере със сигурност, че всичко написано тук е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Мисля че казаното в евангелие от Лука в глава 11 в стихове от 46 до 51 "А той каза: Горко и на вас, законниците, защото товарите човеците с бремена, които тежко се носят; а сами вие нито с един пръст не се допирате до бремената.Горко вам! защото градите гробниците на пророците, а бащите ви ги избиха. И тъй, вие свидетелствувате за делата на бащите си и се съгласявате с тях; защото те ги избиха, а вие им градите гробниците. Затова и Божията премъдрост рече: Ще им пращам пророци и апостоли и едни от тях ще убият и изгонят; за да се изиска от това поколение кръвта на всичките пророци, която е проливана от създаването на света, -от кръвта на Авела до кръвта на Захария, който загина между олтара и светилището. Да! казвам ви, ще се изиска от това поколение."- не се отнася за всички евреи във всички времена - а само за евреите (предполагам - те са били мъже евреи) живели тогава и извършили тези убийства и т.н на тези пророци и апостоли (в описаните там времена и т.н) - тоест за техните наказания (след смъртта на телата им на Земята) в Ада. Мисля, че казаното в евангелието "кръвта Му нека бъде върху нас и чедата ни" - не се отнася за всички евреи във всички времена - а само за някои живели тогава (по времето на Христос) евреи и т.н (които евреи и т.н - са казали това). А някой ми беше разказвал, че в Русе през 70-те или 80-те години на 20 век (когато вероятно са съдили някого –мисля от цигански произход) се е била събрала група- мисля, че цигани (мисля, пред тази съдебна палата), които са протестирали. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Аз мисля, че жените и момичетата във всички бойни спортове - реално са мъже, облечени като жени (но без да са гейове) и/или неща направени с компютърти и т.н монтажи - било на световни първенства, други първенства, състезания и т.н. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Мисля, че казаното в евангелие от Лука в глава 16 в стих 16 "Законът и пророците бяха до Иоана; оттогава Божието царство се благовествува, и всеки на сила влиза в него." означава, че пророците предсказващи идването на месията Христос - са били до пророк Йоан. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Около 1970 година е имало случай, когато в елитно висше училище в град София в България, един мъж студент е трябвало да се яви пред лекарска комисия, за да докаже, че е болен от нещо (за да може да прекъсне следването си за една година - понеже той е прекъснал вече миналата година, а по закон в България, тогава е можело да прекъснеш следването си за 2 години - само по болест), но неговия съквартирант (мъж), е решил да си направи шега с него и е написал на болничния му лист (като диагноза), слети най-вулгарната дума за пенис (на български език) и най-вулгарната дума за ерекция (на български език) - и когато този мъж се е явил пред лекарската комисия (веднага, когато те са прочели написаното на болничния му лист - като диагноза)- те са го изпратили (без да му дадат одобрение) и мисля, че после той се е явил и пред друга лекарска комисия, с друг болничен лист (като диагноза). Около 1970 година е имало случай, когато в елитно висше училище в град София в България, един мъж студент от Китай е бил с онова име (което на китайски език е име (мисля) и лично и фамилно име (за мъже -може би и на жени), а също е име (и/или част от име) на региони в Китай (а аз мисля е име и на една етническа група в Китай) на български език (а може би и на руски език- а може би - и на украински, полски и беларуски езици) означава една от най-вулгарните думи за пенис) и негови състуденти, са се смеели на името му (особено в началото, когато преподавателката е чела имената на всички студенти). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Около 1970 година е имало случай, когато в елитно висше училище в град София в България - група студенти (мъже и жени) са се събрали заедно да гледат (в някакъв апартамент) порно филм - мисля внесен нелегално в България (мисля от някоя от по-северните държави, като Холандия - порно филма е бил с нормален секс и е траел около 5 минути - без извращение или извращения) и когато, едната от младите жени си е тръгнала, друга млада жена е одумвала - нея (пред останалите там) с нещо като "тая пък, на каква се прави". Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Последно уточнявам, че - Според мен не трябва (отговора и т.н - към исляма и т.н) да бъде военен , категоричен, безпощаден и т.н, а трябва всички хора (и мюсюлмани и въобще) - да научат истината за исляма (за сериозните научни грешки и т.н), и Саудитска Арабия и прочие - да спрат да финансират ислямизацията на държави извън Саудитска Арабия (както и да се води, че държави извън Саудитска Арабия са приели исляма (доброволно или не) от векове - и въобще). Всъщност исляма е може би единствената религия в света -позволяваща хора да са (без наказание - на Земята, в Ада и въобще) гейове и содомити (убиването с камъни според Корана и Хадисите е само за прелюбодеяние между мъж и жена (ако те са женени), а 100 удара с камшик е наказанието според Корана и Хадисите само за прелюбодеяние между мъж и жена (ако те още нямат брак), но за прелюбодеяние между гейове и содомия в Корана и Хадисите не пише да има предвидено наказание). И аз съм съгласен с проверката за лъжа (включително с това- написаното от мен-да бъде проверено така)- описана от хората тук -преди мен.

Анонимен каза...

Според мен е може би по-добре, ако вместо магазините и т.н за домашни любимци - животни (където те са държани в клетки в магазина - постоянно)- тези домашни любимци - животни се отглеждат - като се държат (и за тях се грижат някои хора) на свобода в някои села - а когато някой човек реши, да си купи домашни любимци - животни или домашен любимец - животно - само разглежда техни снимки (било в Интернет, или другаде и т.н) и ги поръча (или някой от тях) и му доставят поръчаното (от някои от тези села). Ще напиша и нещо на друга тема, което е мое предположение - може би и Екатерина Велика е била немска еврейка. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Ще напиша нещо на друга тема - Според мен летящи обекти и т.н в небето и т.н не са извънземни, а само знаци (като може би падащите звезди и т.н) за наближаването на последното време (за което пише в Библията), след което света ще се оправи и промени към добро. Аз мисля, че издължения и/или гърбав нос е типечен за по-южните народи (не славяни и германи) - като семити (евреи, араби и бербери) и индо-иранските народи (перси, пакистанци, белите индийци, вероятно и турците и т.н). Аз мисля, че външните характеристики на северния и южен тип бяла раса са, че южния тип бяла раса (перси, пакистанци, евреи, араби, бербери, белите индийци, турците и т.н) са понякога и с по-матово бяла кожа (не млечно бяла) и понякога са и с черна коса и с по-гъсти вежди и косми). Мой познат, ми каза, че в неговия жилищен блок - който е голям жилищен блок (и който жилищен блок е в центъра на град Русе в България) половината от апартаментите са напълно празни (понеже някои от възрастните хора са вече починали). Аз също казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Мисля, че казаното в евангелието "всички, които за нож се залавят от нож ще погинат"-може би означава, че човек, който убие (или нагласи-да стане така) друг човек (и не се разкае искрено за това, (и промени към добро) и помоли (с изкрено разкаяние) Бог да му прости за това-цар Давид е извършил това описано в 2-ра книга на Самуил (в православните славянски Библии-това е 2-ра книга Царе) в глави 11 и 12) ще умре (като наказание) от неестествена смърт-като болест, инцидент и т.н. Завета на Ной с Бог (че Бог няма вече да унищожи всичко живо) е в книга Битие в глави 8 и 9. Казаното в евангелието "Защото истина ви казвам: Ако имате вяра колкото синапово зърно, ще речете на тая планина: Премести се оттука там, и тя ще се премести; и нищо няма да ви бъде невъзможно"-мисля, че означава-не че реално и физически (вярващия християнин) може да направи това-а че вярата ще му дава сила (духовно) във всякакви моменти; а казаното "дойдох да разлъча майка от дъщеря.."- мисля, че означава, че човек трябва да спре да общува и с най-близките си приятели, ако те му пречат да следва добрия път на християнството. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

В един мисля документален филм от САЩ (мисля от около 2005-2009 година) мисля казаха, че в САЩ само около 2% от убийствата на хора - се извършват от жени (но аз не знам, дали посочените там данни са - били верни (частично, напълно и т.н), от къде са взети и т.н). Може би е възможно много от евреите в Европа да са емигрирали в САЩ - още през 20-30-те години на 20 век. Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

На сайта http://www.museeprotestant.org/en/notice/women-pastors-from-1900-to-1960/, пише че - на 23 март 1930 г. за първи път жена е ръкоположена за пастор- нейното име е било Berthe Bertsch и това е станало в Елзас и Лотарингия - в реформирана църква (но не знам, колко (и дали) от останалите данни там и т.н - са верни). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Ще напиша нещо за случаите с посегателства на бежанци (над жени) в ЕС на Нова Година и т.н - Как толкова време имаше бежанци и никой не беше чувал за подобни случаи - а началото на 2016 ни заля с такива истории - може би педераси да са извършвали нападенията в ЕС градове на Нова Година и т.н (ако въобще има нещо вярно в тези истории и т.н - в медиите и т.н) - а в медиите да се излъгало (умишлено или от незнание и т.н), че жертвите били жени (а реално може би тези гей мъже бежанци - са правили гей секс и т.н (за пари) с европейски мъже на улиците, но да са ги и обрали освен това - и за това тези европейски мъже да са платили на жени да разказват онези истории - или в полицията (и медиите и т.н) самите тези европейски мъже да са се представяли за жени - облечени като жени)!! Според мен на бежанците, емигрантите и т.н им трябва работа и мир в техните държави - тоест трябва да се оправят техните държави - и да не им се налага да търсят работа и/или спасение и т.н в чужди държави (а тези мъже бежанци ходили в нощни клубове, по жп гари, улици и прочие (като се има предвид, че това едва ли им е финансирано от германски и т.н помощи и т.н) може да са работили там (оцелявали като може би тъмнокожите мъже)- в гей проституцията - с други мъже клиенти)!! Може би е възможно (ако това (и други истории за бежанците, емигрантите и прочие - в Германия - и въобще ЕС и прочие) изцяло (а не частично) е лъжа) с това да се цели да бъде измислена причина да бъде спрян достъпа на нови бежанци и емигранти (особенно от по-бедните държави) до ЕС и т.н - а може би дори - сегашните бежанци и т.н (или част от тях) да бъдат изгонени от ЕС и т.н!! Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен- е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Чувал съм от възрастна жена (преди години) че възрастните жени (нейни роднини) през 20-те години на 20 век не са критикували дрехите (и роклите) до коляното, но те са критикували когато са се появили дрехите (и роклите) над коляното може би през 50-те или 60-те години на 20 век (а може би и по-рано - като примерно 20-30-те години на 20 век). Мисля, че за първи път банските костюми-са се появили 20-те години на 20 век, а все по-прилепналите и разголени бански и въобще дрехи (през 30-60-те години на 20 век)-мисля, че хората са се къпели с дрехи в градките бани (жените по комбинизон-а и мъжете по нещо) преди 20-60-те години на 20 век (а тогава може би са се появили и писуарите в мъжките тоалетни и това ученици, спортисти и т.н да се къпят чисто голи-в бани в тези места-училища, спортни зали и т.н). Чувал съм (от възрастна жена), че през 30-50-те години на 20 век в България (а вероятно и в много места по света) ако наблюдаваш един ден жените (в градовете) от тях около 50 процента са носили поли до коляното (може би и над коляното), около 30 процента са носили дълги поли и около 20 процента са носили панталони, а от младите жени (в селата) може би около 30-40 процента са носили поли до коляното (може би и над коляното). Ако се провери с полиграф и прочие- ще стане ясно, че написаното от мен -е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Според мен е възможно индо-иранските хора (племена, нации и прочие- както и техни потомци като етруските в Италия- а така те може да са смесени и с романските народи, а може би и в значително по-слаба степен може да са смесени и с германите и със славянските народи) да са също част (или поне 70% от тях, другите може наистина да са потомци на по-северни народи от бялата раса) от семитските народи (а неправилно да са броени към различно езиково семейство (те говорят на близък език и имат близки имена)- както и турците, азербайджанците (те са от бялата раса- както вероятно и прабългарите - не славяни) говорят на език като персийския или много близък до него диалект- и вероятно неправилно са броени към тюрските народи- а те вероятно са също към индо-иранските хора (племена, нации и прочие)- вероятно също част (или поне 70% от тях, другите може наистина да са потомци на по-северни народи от бялата раса) от семитските народи).... според мен е възможно повечето славяни от древността да са живеели (и тяхната прародина да е била) днешна България, Хърватия,Сърбия, Босна (може би дори части от днешна Албания, Северна Гърция, европейската част на днешна Турция)- а по-късно заради свръх нарастване от висока раждаемост и прочие- да са емигрирали към по-северните държави (които днес са също славянски държави) които тогава може да са били пустеещи и почти без население; а също според мен е възможно повечето германи от древността да са живеели (и тяхната прародина да е била) днешна Северна Италия, може би дори части от днешни Азербейджан и Грузия а по-късно заради свръх нарастване от висока раждаемост и прочие - да са емигрирали към по-северните държави (които днес са също държави на германски народи) които тогава може да са били пустеещи и почти без население- защото може би в ранните години, когато е имало малко хора, почти всички народи са живеели по на юг...но това са само предположения - и аз не знам дали са верни... Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Понякога малки деца (може би от ромски произход) са просили от продавачите на този градския пазар в центъра на град Русе ("Американски пазар") и често продавачите са давали на тези малки деца от ромски произход няколко стотинки. Чувал съм (преди около 2-3 години), че в българската столица София (в обикновен квартал) в един обикновен блок около- 70 процента от хората (живеещи в този блок) са над 50-60 годишна възраст. Аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че - Понякога малки деца (може би от ромски произход) са просили от продавачите на този градския пазар в центъра на град Русе ("Американски пазар") и често продавачите са давали на тези малки деца (може би от ромски произход) няколко стотинки. Чувал съм (преди около 2-3 години), че в българската столица София (в обикновен квартал) в един обикновен блок около- 70 процента от хората (живеещи в този блок) са над 50-60 годишна възраст. Аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Един човек ми разказа (преди повече от 20 години), че през 30-те години на 20 век е имало православни свещеници- които не са мислили как да помагат на сиромаси и т.н- а са гладали да ги канят по гощавки (а също да ги канят и по-богати хора). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Според мен никой гей мъж не би изпитвал любов и т.н - искрено без да се преструва и т.н (през целия си живот)- към който и да е човек и т.н - било друг гей мъж (с когото той е правил гей секс) и т.н. Аз съм християнин - и мисля, че един хетеросексуален мъж - трябва през целия си живот (освен ако те не са разведени и т.н) да бъде женен за една жена (и двамата да не си изневеряват - преди и след брака).

Анонимен каза...

Уточнявам, че (за нещо писано от мен по-рано)- Може би от около 1997 година, нещата в целия свят се влошават (ако примерно между 1997-1999 години престъпността (може би общо - по света) е нараснала (спрямо 60-те тодини на 20 век) 2 пъти, през 2000-2001 година 3 пъти, а от 2008 година 4 пъти). В един български сайт пишеше, че Александър I (на днешна Русия) е казал на сина си "Синко, в тази страна (тогавашна царска Русия) само двама не крадат – аз и ти, – понеже всичко е наше." - и ако това е вярно (дори само частично и донякъде вярно) пак е някакъв показател. В един филм от САЩ (от 50-те години на 20 век) показаха, че когато един мъж (дошъл в малък провинциален град на САЩ) попита един възрастен мъж (всички хора в този филм бяха само от бялата раса) какви са хората в този град, той му отговори "луди, като навсякъде". Уточнявам, че - Аз определено мисля, че ако човек от женски пол (предполагам без тъмнокожите хора (независимо от техния пол, възраст и т.н) - роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа) бъде малтретиран и/или т.н - този, който е извършил това е арестуван и т.н (за това) - дори мисля, че и по закон съда и полицията дават по строги присъди, ако жертвата (пострадал, потърпевш и т.н) е от женски пол (може би и за всички деца и старци също). Аз лично мисля, че насилието над човек и/или хора от женски пол е най-грозното нещо (дори да е само шамар, държане насила (за кратко) на ръцете и т.н, леко блъскане и т.н - а по-тежки от изброените до тук случаи - включително довели до синина или синини по тялото, кървене и т.н (било извършени от човек от женски или мъжки пол над човек от женски пол или извършени от човек от женски пол над човек от мъжки пол - от всички възрастови групи), аз предполагам са голяма рядкост - може би под 1 на милион хора (станал жертва или извършител) от всички възрастови групи). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Може би мъже и от поколенията (преди това тези неща са били може би значително по-рядко) родени след 1955 година са отгледани от гей двойки (като майките им - мъже представяли се за такива) са били мъже гей травестити. И аз казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че- Може би от около 1997 година, нещата в целия свят се влошават (ако примерно между 1997-1999 години престъпността (може би общо - по света) е нараснала (спрямо 60-те години на 20 век) 2 пъти, през 2000-2001 година 3 пъти, а от 2008 година 4 пъти).В един филм (от 60-те години на 20 век) от тогавашна Западна Германия ФРГ - филма (преведен на български) се казваше "бандата голи глави" - показаха, че мъжете (в една престъпна банда) бяха с голи (напълно обръснати) глави. Пак казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Уточнявам, че- (за писаното от мен тук на 12 май 2016 година и т.н) -Ще напиша нещо на друга тема - Един добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат (предполагам, че ако някой им го пожелава - би пожелал това само на мъже (вероятно под 61 годишна възраст) от тях и може би на тъмнокожите хора от тях (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа)) от вируси, атентати, в газовите камери и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/. На много места в Интернет и т.н има призиви и т.н (да бъде извършено от мъже, в затвори, полиция и т.н) за жестоки изтезания, бой (може би почти) до смърт и т.н, одиране живи, бавно нарязване (понякога после пак зашиване и така - постоянно) и/или изгаряне, отрязване на ръце и крака, кастрация на пениса и/или тестисите (включително след това, тези мъже са принудени да изядат своите пениси и/или тестиси и т.н, или техните пениси и/или тестиси са зашити в устата или ануса им и т.н), анални изнасилвания - и с предмети, евтаназия и т.н - за някои мъже и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа)- аз не мисля, че е уместно (макар и аз да мисля тъмнокожите хора за много лоши и нередовни (може би гейовете от другите раси, са подобни на тях)- това да се пише и т.н в Интернет и т.н (дори и ако реално, това е било извършвано - предполагам на хора без жени от бялата и/или монголоидната раси - независимо от кой период в миналото (и въобще) и независимо от тяхната възраст)- особено, ако се прочете и от деца. Ще напиша нещо, което е само моя хипотеза. Може би е възможно, в случаите (всички или почти всички от тях) в които някой човек или хора са извършили самоубийствен (някои мисля им казват и камикадзе) атентат (или нещо подобно (примерно престъпление (срещу човек или хора) след което, да се самоубият) и т.н) реало човека или хората извършили това, да са били предварително убити (или да не са знаели какво ще стане), а в това нещо управлявано от тях (камион, кола и т.н и експлозива или експлозивите и т.н) да са били с автоматично управление (и задействане за експлозива или експлозивите (или вече извършено престъпление (срещу човек или хора) и т.н) от друг човек или хора (които стоят на разстояние от този или тези, които искат да изглеждат като самоубийци атентатори или нещо подобно и т.н). Защото може би дори някой човек или хора да са готови да извършат самоубийствен атентат (или нещо подобно (примерно престъпление (срещу човек или хора) след което, да се самоубият) и т.н) този човек или хора все пак биха се страхували и за това, какви последствия (като жестоки (осакатили ги завинаги и/или повтарящи се така и т.н) и дори убийствени изтезания или убийства и други подобни и т.н - извършени от мъж или мъже) след това могат да се случат (особено, ако между жертвите на този самоубийствен атентат (или нещо подобно и т.н) има жена или жени от бялата и/или монголоидната раси, понякога може би и за някои малки момчета и старци от бялата и/или монголоидната раси)) на мъж (или мъже) роднини и/или приятели (било в полицията или затвора или пратен от тези групи - мъж или мъже да го извършат) на извършителя или извършителите (умрели след това) на този или тези самоубийствени атентати (или нещо подобно (примерно престъпление (срещу човек или хора) след което, да се самоубият) и т.н). И аз пак казвам, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написаното от мен е вярно.

Анонимен каза...

Според мен е най-правилно законите за възраст за пълнолетие /в държавите по света/ да се променят и да бъдат между 10-13 годишна възраст - спрямо пола /мисля, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата/ и развитието /примерно като способност да взимат решения сами и прочие/ на младежите между 10-13 годишна възраст. Според мен може би е възможно, ако през 80-90-те години на 20 век от мъжете /не знам за тъмнокожите мъже/ български граждани /родени след 1955 година - независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ са умирали /по различни причини - като в затвори, от болести, лекарски грешки, от хомосексуални болести, като скитници, просяци, мафиоти и прочие/ годишно по 8-9 хиляди, то от 2000 година до днес - тези цифри /при тези мъже български граждани родени след 1955 година - независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ да са по 80-90 хиляди годишно. Според мен може би от всички български граждани - независимо от етноса им /включително живи /живеещи в България или другаде/, и умрелите от тях/ под 20-22 годишна възраст - действително са не повече от 10-15 хиляди!

Анонимен каза...

имах предвид - Според мен може би е възможно, ако през 80-90-те години на 20 век от мъжете и момчетата /не знам за тъмнокожите мъже/ български граждани /родени след 1955 година - независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ са умирали /по различни причини - като в затвори, от болести, лекарски грешки, от хомосексуални болести, като скитници, просяци, мафиоти и прочие/ годишно по 8-9 хиляди, то от 2000 година до днес - тези цифри /при тези мъже и момчета български граждани родени след 1955 година - независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ да са по 80-90 хиляди годишно. Мой приятел ми разказа /през 70-те години на 20 век/, че в неговото село /през социализма около 60-те години на 20 век, започнаха да го водят за град - понеже имаше 8 хилядно население/ той е виждал, когато в къща близка до неговата къща двама братя /мъже над 20 годишна възраст/ са се биели понякога. Мой познат от село, /дошъл в града/ ми разказа /през 80-те години на 20 век/, че по селата, вече почти нямало по-млади хора /докато през 70-те години на 20 век - все още мисля имаше - макар и по-малко по-млади хора/.

Анонимен каза...

Също ще изкажа моето мнение по някои въпроси. Мисля, че учените {и като лекарства в психиатрията и прочие} могат само да добиват хормони {като тези за физическото тяло} но не и за чувства, емоции и прочие {а те дори мисля, не са хормони} - а твърденията, че някои може - като това за хормона на щастието в някои лекарства {може би и това за някои от свойствата серотонина - е пресилено или лъжа}, успокоителни лекарства и прочие - предполагам е измама за печалба за фармацефтиката {а те може би реално съдържат адреналин или са на приспивен ефект - според случая - но така или иначе няма как наистина да помогнат - може би в най-добрия случай - поне няма да навредят на човек}. А също мисля, че това да има психолози, психотерапевти и подобни на тях {които предполагам няма как наистина да помогнат наистина на човек - може би в най-добрия случай - поне няма да навредят на човек} е признак за нарастване на злото в брой и степени от 20 век - до днес {а може би постепенно броя им е нараствал след 1915 година, особенно от 20-30-те години на 20 век, а това да има училищни {може би първоначално в началните училища за ученици до 8 клас}, към МВР и прочие психолози - вероятно е започвало през 70-те години на 20 век - като втората половина на 70-те години на 20 век, вероятно броя им е нараствал повече от първата половина на 70-те години на 20 век}. В един филм от САЩ от около 1980-1982 година си говореха двама мъже от бялата раса {на около 40-45 годишна възраст} и единия мъж каза на другия, нещо като "в САЩ момчетата, вече не искат да ходят в армията" - предполагам той е говорел за мъжете и момчетата под около 25 годишна възраст - тогава. Струва ми се, че днес хора на 44-48 годишна възраст още се считат за млади хора - а само преди 20 години не беше така.

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР каза...

Прераждането и реинкарнацията са големи теми занимавали умът на човечеството. Тези изследвания за реинкарнация и прераждане от гледна точка на квантовата съвременна наука, показват до какви изкривявания води теорията за прераждането, за това че уж получаваме ново тяло (реинкарнация) и хоп, забравяме всички. Че защо сме живели да забравим. Че как тогава ще поправим нещо! Че как така откриваме стотици хиляди духове реинкарнирали в едно тяло. Просто те са се прикачили, това не е прераждане, това не е реинкарнация. Тези които вярват в прераждането се подготвят с йога практиките си да станат зли духове, прехвърлящи се от тяло в тяло - водещи паразитен живот, вместо да отидат в духовния свят. По-развитите религии обаче подготвят човека за вечния духовен свят - за където е нужно да сме развили сърцето и любовтта си, а не някакви си себецентрирани йога умения. Да изградиш любящо семейство е нещо много по-висше и трудно от това да се грижиш за себе-израстването си. В едно хармонично семейство вече трябва да си израстнал, вече трябва да си способен да живееш за парньора. Точно това е истинското духовно израстване. Точно това ни праави способни да живеем щастлив живот в духовния свят за вечността, без нужда да блуждаем от тяло в тяло, да си оправяме миналите проблеми. Ако сте се стремяли към самоусъвършенстване, а не сте създали здраво, любящо и хармонично семейство, значи въобще не сте израстнали в сърцето си. Новата епоха изисква усъвършенстване на семейно ниво; минавайки през детска любов, братско-сестринска любов; съпружеска любов и достигайки всеотдайната Родителска любов, която ни доближава до Божията. Едва тогава можем да чувстваме и общуваме с Бог - нашия Родител и Създател.

Анонимен каза...

Чувал съм, че в края на 80-те години на 20 век /още преди да се разпадне социализма в България - и въобще/ се е говорело и чувало, че младите хора /вероято под 31 годишна възраст - тогава/ не искат да работят и често ходят по барчета и заведения. Чувал съм, че в края на 80-те години на 20 век /още преди да се разпадне социализма в България - и въобще/ в някои български информационни агенции - тогава/ е пишело и така нататък, че по българското черноморие /може би и въобще/ вече било пълно с предлагане на проституция - което предполагам ако е вярно /частично и така нататък или въобще/ това са били гей мъже /съставящи тази проституция/ и това е било мъжка гей проституция /включително гей мъже травестити/. Аз мисля, че в случаите, когато се извършва убийство /или опит за убийство и т.н/ от човек от женски пол - жена, момиче /или на човек от женски пол - жена, момиче - независимо от кого /или кои/ е извършено/ - то се извършва с отравяне и т.н неща /които мисля, не водят до синина/и и/или кървене - на този човек от женски пол - жена, момиче /а убиват бързо - без мъчения и/или по-силни болки/, или може би понякога примерно бърза смърт - примерно с бомба - която убива човек веднага/, а не като някои убийства извършени от мъже на други мъже - с побои, мечове, изтезания, садизми и т.н неща. И аз потвърждавам, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук- преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Аз съм вярващ християнин, един човек (също вярващ християнин) ми каза, че според него е възможно в ада (при при някои хора, които са изпратени в ада - след смъртта на тялото си) при някои хора (в зависимост от степента на греха им) да има и физически (може би и психически и душевни) мъки - извършени от някои демони (който освен това може да крещят (на този човек от мъжки пол) адски силно (от което (и от всичко) тези мъже и момчета да изпитват адски ужас, треперене) и да ги обиждат ужасно) и т.н (като при мъжете и момчетата са в пъти и степени, по-страшни, болезнени, лоши и прочие - от тези физически (може би и психически и душевни) мъки при жените и момичетата - извършени от някои демони и т.н), като при някои мъже и момчета може и да включват жестоки изтезания, бой (или само удар - с или без предмет) до смърт (или почти до смърт) и т.н, одиране живи, чупене на врата (носа, черепа, краката, ръцете и т.н), бавно нарязване (понякога после пак зашиване и така - постоянно) и/или изгаряне на части от телата им, отрязване на ръце и крака, кастрация на пениса и/или тестисите (включително след това, тези мъже са принудени да изядат своите пениси и/или тестиси и т.н, или техните пениси и/или тестиси са зашити в устата или ануса им и т.н), анални изнасилвания - и с предмети, вадене на очи (стомах и т.н), насилствено хранене (и пиене) с отвратителни неща, изкормване, някои демони (включително, като предварително са приели образа на негови роднини, приятели, познати и прочие - и този мъж (или момче), наистина ги мисли за тях) наричайки ги (и/или изтезавайки и тях (ако са (или поне, някой от тях е от мъжки пол) от мъжки пол) с този човек от мъжки пол) и т.н с най-вулгарните думи за пенис и т.н (а те умирайки след тези неща, после пак да се събуждат (след всяка физическа смърт) в нови физически тела (и демоните може да придобиват физически тела - за пред тях) и това пак и пак да се повтаря непрекъснато - и те да желаят да бъдат унищожени завинаги (и да спрат да съществуват), за да спре това, но пак ужасно много да се страхуват от този момент - когато наистина бъдат унищожени завинаги и да спрат да съществуват)- като в ада (за тези хора от мъжки пол) примерно 900 милиарда години, траят колкото 1 секунда за хората на Земята (като за тези мъже и момчета времето в ада се изменя по някакъв начин). А при жените и момичетата в Ада, може да включва работа (пресъздавайки физическия труд (те не вършат от най-тежкия физически труд на Земята - характерен за някои мъже и момчета) на Земята при хората от женски пол), а понякога и някой демон (не по често от веднъж на ден) да изнасилва (или с принуда, ултиматум и т.н - да принуждава някой човек от женски пол - да прави секс с него) някой човек от женски пол (като нормален секс). Дори мисля, че има случаи за които се твърди, че са извършени от демони на живи хора на Земята - като съответно над мъже и жени (по начина (при жените без работа с физически труд, а само с изнасилване (или с принуда, ултиматум и т.н - да принуждава някой човек от женски пол - да прави секс с него) в ада - описан от мен по-горе). Дори мисля, че има филм от САЩ от 1982 година, за който се твърди (в данните за филма), че е по реален случай (но пак има неща в филма, които вероятно са измислени и/или силно пресилени) извършван системно от демон над жена - като описаното от мен по-горе. Аз също потвърждавам, че ако се провери (по начина за който са писали хората тук - преди мен) ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Само ще допълня (към моя коментар - точно над този коментар), че този човек (също вярващ християнин) ми каза, че според него е възможно ако на Земята някоя жена или момиче е умряла (или ако става на Земята - още е) на възраст под 12-14 години или над 50 години (или на каквато и да е възраст (дори 38-42 години и т.н) извън 18-28 годишна възраст), според него може тази жена или момиче за постоянно (в ада) да придобие физическо тяло - като трансформация и т.н (нейното или друго) на жена на примерно между 18-28 годишна възраст (това може би е възможно и при някои от мъжете в ада). Пак потвърждавам, че ако се провери (по начина за който са писали хората тук - преди мен) ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

В часовото време в България сега вече е 8 март : аз честитя празника 8 март на всички малки и големи госпожици и на госпожите на планетата ни! Желая им късмет, щастие, успехи в доброто, добри работни места и добро отношение към тях на работното им место - и въобще, изпълнение на добрите им желания, добро отношение към тях от всички, здраве и всичко добро! Само ще споделя, че съм чувал, че някъде до края на 40-те години на 20 век в България, а вероятно и въобще - училищата в средното образование са били разделени за момчета и за момичета.

Анонимен каза...

Чел съм, че по закон вероятно малко след освобождението в България- образованието у нас до 3-4 клас е било задължително, а по закона от 1921 година образованието в България до 7 клас става задължително- но вероятно и тогава не всички са го спазвали - особено и в селата.

Анонимен каза...

Един човек ми, каза, че може би липсата на добри и редовни хора е сериозна и при поколенията жени родени в края на 50-те, през 60-те и началото на 70-те /и дори 40-те години на 20 век/ години на 20 век - но аз не знам дали това е вярно /частично и прочие - и въобще/. В моя коментар от по-рано най-точно имах предвид - И аз мисля, че трябва винаги любовта, смирението и истината да бъдат нашия пътеводител и цел, а не омразата, безсмислената критика и неприязънта....

Анонимен каза...

Мои познати хора от САЩ, ми казаха, че и според тях днес и в САЩ хора на 44-48 годишна възраст {дори на 52 и под 61 годишна възраст} още се считат за млади хора - а само преди 20 години и в САЩ не е било така

Анонимен каза...

На едно място в Интернет бях чел /но не знам дали написаното там е вярно/, че образованието /може би първо средното и основното образование, а може би от около 1977-1980 година и висшето образование/ в България /може би и по света/ се влошава все повече /може би като качество /може би и все повече педераси при момчетата и мъжете/, ученици и т.н - които не влизат в учебните часове, лесно и без знания даване на дипломи за завършено образование и т.н/ от 1971 година /мисля, че в България, след заседание на тогавашен комитет на комунистическа партия/.

Анонимен каза...

Само ще допълня на два пъти - понеже текста е по-дълъг (към моя коментар - от по-рано) - Един човек (също вярващ християнин) ми каза, че според него е възможно в ада (при при някои хора, които са изпратени в ада - след смъртта на тялото си) при някои хора (в зависимост от степента на греха им) да има и физически (може би и психически и душевни) мъки - извършени от някои демони (който освен това може да крещят (на този човек от мъжки пол) адски силно (от което (и от всичко) тези мъже и момчета да изпитват адски ужас, треперене) и да ги обиждат ужасно) и т.н (като при мъжете и момчетата са в пъти и степени, по-страшни, болезнени, лоши и прочие - от тези физически (може би и психически и душевни) мъки при жените и момичетата - извършени от някои демони и т.н), като при някои мъже и момчета може и да включват жестоки изтезания, бой (или само удар - с или без предмет) до смърт (или почти до смърт) и т.н, одиране живи, чупене на врата (носа, черепа, краката, ръцете и т.н), бавно нарязване (понякога после пак зашиване и така - постоянно) и/или изгаряне на части от телата им, отрязване на ръце и крака, кастрация на пениса и/или тестисите (включително след това, тези мъже са принудени да изядат своите пениси и/или тестиси и т.н, или техните пениси и/или тестиси са зашити в устата или ануса им и т.н), анални изнасилвания - и с предмети, вадене на очи (вътрешности и т.н), насилствено хранене (и пиене) с отвратителни неща, изкормване, някои демони (включително, като предварително са приели образа на негови роднини, приятели, познати и прочие - и този мъж (или момче), наистина ги мисли за тях) наричайки ги (и/или изтезавайки и тях (ако са (или поне, някой от тях е от мъжки пол) от мъжки пол) с този човек от мъжки пол) и т.н с най-вулгарните думи за пенис и т.н (а те умирайки след тези неща, после пак да се събуждат (след всяка физическа смърт) в нови физически тела (и демоните може да придобиват физически тела - за пред тях) и това пак и пак да се повтаря непрекъснато - и те да желаят да бъдат унищожени завинаги (и да спрат да съществуват), за да спре това, но пак ужасно много да се страхуват от този момент - когато наистина бъдат унищожени завинаги и да спрат да съществуват)- като в ада (за тези хора от мъжки пол) примерно 900 милиарда години, траят колкото 1 секунда за хората на Земята (като за тези мъже и момчета времето в ада се изменя по някакъв начин).

Анонимен каза...

Допълвам и (понеже текста е по-дълъг и не може да се побере само веднъж)- А при жените и момичетата в Ада, може да включва работа (пресъздавайки физическия труд - може би понякога и от по-тежкия физически труд на Земята извършван от жени (те не вършат от най-тежкия физически труд на Земята - характерен за някои мъже и момчета) на Земята при хората от женски пол), а понякога и някой демон - примерно приемайки вид на млад мъж (може би не по често от веднъж на ден) да изнасилва (или с принуда, ултиматум и т.н - да принуждава някой човек от женски пол - да прави секс с него) някой човек от женски пол (като нормален секс - когато пениса на мъжа е във вагината на жената), а може би в някой случаи при жени с по-тежки провинения (примерно и с много тежък грях към друга жена и т.н) и като излишни страхове и/или заблуждения за нея и т.н (без тя да пострада наистина физически и т.н) и/или като мъки (може би за някакъв период от време - но може би през малка част от времето им в Ада - може би само в началото) като раково болни (и такава смърт) или като събудили се след катастрофа със счупен крак и т.н - но при всички случаи (както е вероятно и на Земята) като предварително им е инжектирано системно и т.н докато се налага (докато имат вероятно по-силни болки) - някакво болкоуспокоително като аналгин и т.н. Дори мисля, че има случаи за които се твърди, че са извършени от демони на живи хора на Земята - като съответно над мъже и жени (по начина (при жените без работа с физически труд, а само с изнасилване (или с принуда, ултиматум и т.н - да принуждава някой човек от женски пол - да прави секс с него) в ада - описан от мен по-горе). Дори мисля, че има филм от САЩ от 1982 година, за който се твърди (в данните за филма), че е по реален случай (но пак има неща в филма, които вероятно са измислени и/или силно пресилени) извършван системно от демон над жена - като описаното от мен по-горе. Само ще допълня (към моя коментар до тук), че този човек (също вярващ християнин) ми каза, че според него е възможно ако на Земята някоя жена или момиче е умряла (или ако става на Земята - още е) на възраст под 12-14 години или над 50 години (или на каквато и да е възраст (дори 38-42 години и т.н) извън 18-28 годишна възраст), според него може тази жена или момиче за постоянно (в ада) да придобие физическо тяло (нейното или друго) - като трансформация и т.н на жена на примерно между 18-28 годишна възраст (това може би е възможно и при някои от мъжете в ада).Пак потвърждавам, че ако се провери (по начина за който са писали хората тук - преди мен) ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

И аз ще напиша нещо на друга тема : мисля, че днес и в България и по света средната възраст на един лекар хирург е над 50 годишна възраст {може би около 55 годишна възраст} - а тови мисля е видимо зле {а може би и качеството на работещите тази професия} защото на тази възраст някои хора {освен, че някои изглеждат и по-състарени} вече не виждат и/или чуват добре, а някои може би са и с по-забавени рефлекси, действия и прочие...

Анонимен каза...

Само ще разкажа нещо, което вероятно е свързано с казаното за деградацията на обществото : около края на 2007 година ми гостуваха двама мои роднини I днес те са вероятно на около 38-40 годишна възраст I от София и те ми казаха нещо като "човек вече да се срамува да каже, че е редовен".

Анонимен каза...

Днес е 22 април Деня на Земята на този ден - аз пожелавам Земята да се оправи от всички лоши неща и крайности до които е стигнала, за хората по света отново да има добри работни места - и добри отношения между тях там, както и въобще, бъдеще, добри и човечни отношения между тях, сигурност за бъдещето им - като пенсии и въобще, здраве, щастие, късмет, уважение, сбъдване на добрите им желания и успехи в доброто !

Анонимен каза...

Един човек ми каза /и аз мисля, че това е вярно/, че може би е възможно от мъжете /по цял свят - само за тъмнокожите мъже /негри и мъже с мургава кожа/ не знам - при тях хетеросексуалните са може би още по-малко отколкото при мъжете от бялата и монголоидната раси/ родени между 1956-1974 година примерно 60% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, 30% да са били импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/ и едва 10% да са хетеросексуални /били хетеросексуални като млади, или още са хетеросексуални/, а от мъжете родени между 1975-1977 година примерно 70% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, около 1 на 200-300 да е хетеросексуален /били хетеросексуален като млад, или още е хетеросексуален/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а от мъжете родени между 1978-1979 година примерно 75% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, около 1 на двадесет хиляди да е хетеросексуален /били хетеросексуален като млад, или още е хетеросексуален/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а от мъжете родени между 1980-1982 година примерно 80% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, около 1 на петдесет хиляди да е хетеросексуален /били хетеросексуален като млад, или още е хетеросексуален/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а вероятно от мъжете родени след 1982 /може би максимум до 1985 година/ примерно 80% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а хетеросексуални от тях /били някога и въобще/ въобще да няма.

Анонимен каза...

Виждал съм мъже I дори 1-2-ма по-възрастни мъже I да вървят с лица I със синини по лицето I по центъра на български градове.

Анонимен каза...

Само ще изпратя на два пъти - понеже текста е по-дълъг (моя коментар) : Може би има само около 10-15 жени (тоест въобще хора от женски пол - и момичета, баби и прочие) които дори частично - като преживени (може би дори извършени над тях (предполагам от демон) - на Земята и/или в Ада) от тях неща) - дори за последното столетие (вероятно родени след 1920-1930 година) в човешката история - може би и въобще в човешката история (през всичките хилядолетия)- освен може би ако е имало още само около 10-15 жени - родени преди 1920-1930 година (тоест въобще хора от женски пол - и момичета, баби и прочие) като тях (дори частично - като извършени или преживени - може би като наказание за извършено от нея, по сериозно зло срещу много важен човек (може би жена и/или (и при мъжете) жена важна за него/нея - като майка и т.н), допринесъл с добро много в човешката история - предполагам допринесъл с добро много и за християнството (може би дори извършени над тях (предполагам от демон) - на Земята и/или в Ада) от тях неща) за всички години в човешката история - през всичките хилядолетия) жена, която да е ставала жертва - може би като наказание за извършено от нея, по сериозно зло (може би и при тъмнокожите жени (негри, мургави дравиди, мургави роми) да е имало (откакто съществуват тъмнокожи хора - до днес) около 4 такива случая с хора от женски пол (и момичета, баби и прочие), но при тях да е било за пари, ако са се съгласили да снимат (или в миналото - да рисуват) с тях филм и т.н - с порнографски извръщения и т.н) срещу много важен човек (може би жена и/или (и при мъжете) жена важна за него/нея - като майка и т.н), допринесъл с добро много в човешката история (предполагам допринесъл с добро много и за християнството) предполагам извършено (предполагам от демон) като анален и/или орален секс, преживяла по-тежка жестокост (без упойка) и то извършена от някого - предполагам от демон (с кървене, синини, може би дори и счупвания и прочие) и прочие садизми, извръщения, жестокости и прочие.

Анонимен каза...

Допълвам и (понеже текста е по-дълъг и не може да се побере само веднъж)- Според мен е възможно казаното в Библията (в Стария Завет - в книги Второзаконие и т.н) за смъртни и/или телесни наказания (там е казано и за мъже и за жени) като убиване с камъни - ако признатият (от съд и т.н) за виновен (във времената когато тези неща са се спазвали (преди новата ера - и докогато тези неща са се спазвали - предполагам не повеле от 50 години след Христа) е от женски пол - нейната присъда да се е заменяла с доживотен (или с определен брой време на присъдата в затвора - примерно 5 години) затвор (или с безболезнена смърт - като отравяне с отрова, която причинява бърза и безболезнена смърт - както предполагам от миналото до днес - винаги е ставало умишленото отравяне с отрова на човек от женски пол) : това може би се подразбира от казаното в Стария Завет в книга Второзаконие в глава 20 в стихове от 10 до 14 (а мисля, че във времената преди новата ера много евреи (юдаисти по религия) са живеели (и мъже евреи (юдаисти по религия) са били част от армиите в тези държави) и в съседни и близки до днешен Израел държави и т.н), а предполагам, че и убийството (казаното в Стария Завет в книга Второзаконие в глава 20 в стих 17) на народите хетейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и евусейците, ако е било извършвано и на хората от женски пол (от тези народи) е било извършено (може би от жени както предполагам от миналото до днес в повечето или във всички случаи (без лекарските грешки) е ставало убийството на хора от женски пол) с безболезнена смърт - като отравяне с отрова, която причинява бърза и безболезнена смърт - както предполагам от миналото до днес - винаги е ставало умишленото отравяне с отрова на човек от женски пол. Предполагам, че в градовете Содом и Гомор (преди те да бъдат унищожени) са живеели главно гей мъже. Предполагам, че в случаите (в повечето или във всички) за всички години в човешката история - през всичките хилядолетия на места от романи, разкази, журналистически репортажи, документални и т.н филми и т.н, порнографски извръщения и/или филми и т.н, филми, сериали, тв новини, тв предавания и т.н описващи и/или показващи неща извършени над хора от женски пол (насила и въобще) като анален и/или орален секс, групово изнасилване, проституция (насила и въобще), преживявания на по-тежка жестокост (без упойка) и то извършена от някого (с кървене, синини, може би дори и счупвания и прочие) и прочие садизми, извръщения, жестокости и прочие - са били написани, режисирани и т.н от жена или жени (независимо, че в повечето случаи вероятно официално се водят с мъж автор, режисьор, репортер (може би показан мъж и с компютърни монтажи) - който мъж вероятно дори не е знаел, че в тези неща (изброени по-горе) на негово име има добавени и такива неща за хора от женски пол). Съгласен съм, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

В описаното от мен по-рано, аз най-точно имах предвид - Един човек ми каза, че може би е възможно от мъжете /по цял свят - само за тъмнокожите мъже /негри и мъже с мургава кожа/ не знам - при тях хетеросексуалните са може би още по-малко отколкото при мъжете от бялата и монголоидната раси/ родени между 1956-1974 година примерно 60% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, 30% да са били импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/ и едва 10% да са хетеросексуални /били хетеросексуални като млади, или още са хетеросексуални/, а от мъжете родени между 1975-1977 година примерно 70% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, около 1 на 200-300 да е хетеросексуален /били хетеросексуален като млад, или още е хетеросексуален/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а от мъжете родени между 1978-1979 година примерно 75% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, около 1 на двадесет хиляди да е хетеросексуален /били хетеросексуален като млад, или още е хетеросексуален/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а от мъжете родени между 1980-1982 година примерно 80% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, около 1 на петдесет хиляди да е хетеросексуален /били хетеросексуален като млад, или още е хетеросексуален/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а вероятно от мъжете родени след 1982 /може би максимум до 1985 година/ примерно 80% да са гей /било гей от деца отгледани от гей двойки, гей тройки и т.н, от тинейджъри или по-късно станали гей/, а останалите да са импотентни /и като млади и винаги /до днес/ били импотентни/, а хетеросексуални от тях /били някога и въобще/ въобще да няма.

Анонимен каза...

Според мен пример за много красиви жени {или поне били такива като млади} са - Catherine Zeta-Jones, канадката от украински произход Katheryn Winnick и индийката Tina Munim; според мен пример за средно красиви жени са Amber Heard, Nutpimon Farida Waller {тя мисля е била мис Вселена Тайланд 2012 година}, родена в Тайланд - има германски баща и тайландска майка и Emily VanCamp, според мен пример за леко красиви жени {или поне били такива като млади} са италианката Claudia Mori и американката Melissa Benoist. Може би при мъжете и жените обикновено {като млади - може би до 40-50 годишна възраст} леко красиви са около 40%, средно красиви са около 10%, и много красиви са 1% {или под 1%}, а останалите са нито красиви нито грозни {и може би малък процент под 1% - са наистина грозни външно}. Канадката Kaitlyn Leeb е също значително красива.

Анонимен каза...

Може би някога преди 20 век, някои хора са мислили, че колкото по-образовани /в училища, университети и т.н/ са хората /може би главно момчетата и мъжете/, толкова по-умни ще станат и колкото по-малко /и като брой от хората и като брой на децата им/ деца имат хората, толкова по-голям шанс ще имат тези деца /когато пораснат/ да си намерят работа /добра, каквато на тях им харесва и въобще работни места/ - а реално през 20 век /особено втората половина на 20 век/, когато тези обстоятелства /хората да са по-образовани /в училища, университети и т.н/ и хората да имат по-малко деца -и като брой от хората и като брой на децата им/ са се осъществили, реално е станало точно обратното на тези очаквания на тези някои хора.

Анонимен каза...

Пиша най-пълно и точно /за неща за които бях писал на друго място - посочено тук/ - Някой ми каза, че може би е възможно, периода в света (в целия свят - при всички народи, етноси и т.н - от бялата и монголоидната раси) сега (особенно от 1997- 2000 година - до днес) да е като геноцид на мъжете родени от 1955-1956 година - до сегашно време (вероятно геноциди и т.н в човешката история винаги са били извършвани само на мъже (може би в редки случаи - без жените от тъмнокожите хора - роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа - независимо от възрастта им)- въпреки, че вероятно винаги е имало много лъжа и пропаганда в медии, книги, дори доклади и т.н) може би може да се уподоби (дори само приблизително) на писаното в Библията отношение на египетския цар (фараон) към евреите мъже (тоест египетския цар (фараон), който мисля е искал за ликвидира еврейските мъже - описано в Стария Завет в книга Изход в глави 1 и 2), а също може би е възможно да е имало геноцид над индианските мъже (в Америка)- от испански войски и т.н. Бях чел някъде (но не знам дали е вярно), че през 1998 година е имало случай (в България - може би в някой от по-големите български градове), когато около 8 мъже са влезли в дом (вероятно на по-богато семейство) да извършват обир (и в дома са били мъжа, съпругата му и тяхната 16 годишна дъщеря и тяхната 11 годишната им дъщеря). И един от тези 8 мъже е изнасилил (може би защото нейния баща (или някой друг), не му е дал нужните парите (или се е опитал да ги скрие), или по друга подобна причина) тяхната 16 годишната дъщеря (тоест той е заплашил това 16 годишно момиче, че ще убие нейния баща, ако тя не се съгласи да прави секс с него - и тя се е съгласила, за да спаси живота на баща си) и после този мъж е бил обвинен и за изнасилване и обир (а не само за обир, като другите 7 (единия от които мисля, тогава е бил работещ като полицай) мъже) - а за този мъж мисля, пишеше, че до смъртта му (той мисля е умрял (не помня дали убит) през 2005 година (мисля, че пишеше, че по-рано той се е преобличал и преструвал (с цел с някакви измами) на полицай - по магистрали и т.н), на около 40 годишна възраст) той е имал и други обвинения за обири (на хора) и изнасилване (не знам дали със заплахи (ако жената откаже доброволно да прави секс с него) за живота и прочие - на мъж роднина и/или мъж познат - на жените негови жертви - като в по-горе описания случай, може би и по по-горе изброените (като мое предположение) причини) на млади жени. Бях чел някъде (но не знам дали е вярно), че през лятото на 2014 година е имало случай (в България) когато един мъж (може би около 44 годишен - тогава) се е оплаквал, че един от местните мафиоти (той го нарече с българската дума за такъв - мутра), докато той е карал с джипа си (като доброволец - да помага на хора при наводненията мисля в Бяла Слатина) защото го окалял, докато минал покрай него с джипа си, тази мутра изригнал (мисля пред полицаи) като заявил на него (може би и го набил), че ще го „унищожи“ (може би му е казал, че ще убие и сина му) и му казал, че ще изнасили жена му (може би около 27-34 годишна - тогава) в резултат на разправията, той се принудил да премести жена си (може би и сина си) в друго населено място (а за себе си той е поискал бронежилетка, защото се притеснявал за живота си и твърди, че е подал жалба в полицията и прокуратурата) - а този мъж твърдеше, че неведнъж е имал разправии с тази мутра (който мисля е родом от Враца) - и според него лошото държание на тази мутра (към него) е заради бизнес интереси (този мъж твърдеше, че дамата са имали спречквания и преди, като веднъж тази мутра разбил устните му, а веднъж мисля е счупил и негови ребра). И аз съм съгласен, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Един човек ми каза неговата хипотеза, че може би някои от жените /в целия свят/, работещи в здравеопазването - лекарки, медицински сестри и прочие - реално са мъже травестити /и без задължително да са гейове/ примерно, за да изглежда, че има повече жени работещи в здравеопазването и прочие...

Анонимен каза...

Според мен е възможно казаното в Библията в евангелие от Йоан в глава 8 в стихове от 1 до 7, макар там да е посочено, че при Христос е доведена само жената уловена в прелюбодейство, при Христос (макар, че не е посочено там), да е бил доведен и мъжа уловен в прелюбодейство (с нея), и за него да са казали написаното в началото на 5 стих "А Моисей ни е заповядал в закона да убиваме такива с камъни", а после да е добавено и за нея "Ти, прочее, що казваш за нея?" (което може да е било в смисал на присъда с доживотен затвор или с безболезнена смърт - като отравяне с отрова, която причинява бърза и безболезнена смърт - както предполагам от миналото до днес - винаги е ставало умишленото отравяне с отрова на човек от женски пол), и в стих 7 "Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им: Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък" (в някои преводи на различните езици в края на този стих са добавени и думите - на нея), което мисля (дори ако в оригиналния текст от онези години (когато Библията е писана) го е имало написано наистина с думите "на нея" в края на стих 7) е казано пак в смисъл да хвърля камъни по мъжа (предполагам, че винаги само мъже са изпълнявали смъртните и/или телесните наказания от Стария Завет - за които съм писал по-рано) и/или да осъди (като негово мнение - без самия този човек, да извърши тази присъда) тази жена (което може да е било в смисал на присъда с доживотен затвор или с безболезнена смърт - като отравяне с отрова, която причинява бърза и безболезнена смърт - както предполагам от миналото до днес - винаги е ставало умишленото отравяне с отрова на човек от женски пол)- а в същия смисъл мисля е и казаното пак в тази глава в стихове от 9 до 11 (а написаното там, че "и Исус остана сам, и жената, гдето си беше, насред" според мен може би означава, че мъжа (уловен в прелюбодейство) с нея - вече си е бил тръгнал оттам също). Съгласен съм, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Ще напиша нещо важно : Уточнявам, че - Според мен в винаги в човешката история - до днес в случаите, когато съд и т.н е давал (в държавите, случаите и т.н където по закон и т.н е имало, или има (и за пълнолетни и за непълнолетни) - смъртно наказание) смъртна присъда (за каквото и престъпление и т.н - да е било и т.н), ако извършителя или някои от извършителите (подсъдим и т.н - независимо дали наистина е виновен (напълно, частично и т.н) или не) са били (или са) жена или жени, момиче или момичета - съда и т.н е давал (или дава) доживотна и т.н присъда - с години затвор - дори доживот (а не каквото и да е - смъртно наказание). Уточнявам, че - Аз определено мисля, че ако човек от женски пол бъде малтретиран и/или т.н - този, който е извършил това е арестуван и т.н (за това) - дори мисля, че и по закон съда и полицията дават по строги присъди, ако жертвата (пострадал, потърпевш и т.н) е от женски пол (може би и за всички деца и старци също). Уточнявам, че това изцяло не е вярно, но аз го написах по погрешка - Мой познат ми каза, че според него много хора са ходили (и са се лекували) на психиатър и без да имат сериозни болести- всъщтност (според него) психиатрите лекуват и с терапия (понякога (по взаимно съгласие между лекар и пациент) и с лекарства)- и много хора са лекували и по-лека психични страхове, депресии, проблеми и т.н, а също и проблеми на нервна почва и т.н. Така, че според него определено не трябва да се обижда, подиграва, омаловажава и т.н -тази професия (и хората, които я работят- той предполага, че те трябва да са добри специалисти). Отново пиша, че ако се провери (по начина за който са писали хората тук - преди мен) ще се види, че написаното от мен - е истина.

Анонимен каза...

и аз само ще разкажа нещо интересно на друга тема - Един човек ми говори {но аз не знам дали това е вярно}, че според него може би по цял свят може би всеки втори мъж {под 61 годишна възраст, може би дори и някои момчета тинейджъри} е лежал поне веднъж в живота си в психиатрия и някои от тях може би постоянно са взимали {дори след излизането си оттам} психиатрични лекарства - но {може би до днес за живите {освен ако състоянието му просто не е минало с времето, а не с психо лекарства и така нататък}- или до смъртта му - ако вече е умрял така без подобрение} няма никакво подобрение {а за влошение не знам} на проблемите си {примерно да си крещи или говори сам по улиците {и в центъра на градове} и така нататък}....

Анонимен каза...

Аз мисля, че никога (освен в филми, сериали и т.н - като случая от филма "Кикбоксьор" от 1989 година, в който Тонг По изнасили онази млада жена - която с намеци в филма беше представена, че тогава (когато Тонг По я е принудил да прави секс с него) още е била девствена) в човешката история (освен може би в по-горе описаните от мен случаи с 10-15 жени (вероятно родени след 1920-1930 година) в човешката история - може би и въобще в човешката история (през всичките хилядолетия)- освен може би ако е имало още само около 10-15 жени - родени преди 1920-1930 година - тоест въобще хора от женски пол) не е имало случай мъж да изнасили човек от женски пол (или принуди човек от женски пол да прави секс с него - с заплаха, ултиматум и т.н - може би като в по-горе описани от мен случаи), който човек от женски пол (тоест жена или момиче тинейджър) да е още девствена (а ако той разбере, че тя е девствена, той ще се откаже, да прави секс (било като изнасилване или принуди нея да прави секс с него - с заплаха, ултиматум и т.н - може би като в описани тук случаи) с нея). Аз мисля, че това бразилската кола маска (при която всички косми (вероятно като предварително поне веднъж са били намалени) от бикини областта - се махат) да става все по-достъпна в козметичните салони и т.н е започвало от 80-те години на 20 век - макар, че и по-рано може би е имало някакви подобни методи, но не знам дали са били така масово достъпни (поне в козметичните салони) за обикновенните жени и момичета (а също мисля, че от 80-те години на 20 век порнографията показва жените все по-често (а от 2000 година, може би - само така) напълно епилирани в бикини областта - и въобще). Аз мисля, че особено от 2000 година порнографията показва все по-често неща с компютърни монтажи - като мъже със свръх голям (и на дебелина) пенис - което реално би заплашило сериозно живота на човек (и който така си уголемява пениса и който човек прави секс с него). Аз мисля, че това в САЩ и т.н да има порно кино салони е започвало главно от 70-те години на 20 век (макар, че може и от 30-те години на 20 век - да е имало някои такива като - наченки). Аз мисля, че въобще не трябва да има порнография - освен ако не е само в някои редки случаи, като нещо с цел като данни за информация- като снимките в английската уикипедия на теми "ерекция" , "човешки мъжки пенис" и т.н. Пак съм съгласен, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Последно имах предвид - Аз мисля, че никога (освен в филми, сериали и т.н - като случая от филма "Кикбоксьор" от 1989 година, в който Тонг По изнасили онази млада жена - която с намеци в филма беше представена, че тогава (когато Тонг По я е принудил да прави секс с него) още е била девствена) в човешката история (освен може би в по-горе описаните от мен случаи с 10-15 жени (вероятно родени след 1920-1930 година) в човешката история - може би и въобще в човешката история (през всичките хилядолетия)- освен може би ако е имало още само около 10-15 жени - родени преди 1920-1930 година - тоест въобще хора от женски пол) не е имало случай мъж да изнасили човек от женски пол (или принуди човек от женски пол да прави секс с него - с заплаха, ултиматум и т.н - може би като в по-горе описани случаи), който човек от женски пол (тоест жена или момиче тинейджър) да е още девствена (а ако той разбере, че тя е девствена, той ще се откаже, да прави секс (било като изнасилване или принуди нея да прави секс с него - с заплаха, ултиматум и т.н - може би като в описани тук случаи) с нея). Аз мисля, че това бразилската кола маска (при която всички косми (вероятно като предварително поне веднъж са били намалени) от бикини областта - се махат) да става все по-достъпна в козметичните салони и т.н е започвало от 80-те години на 20 век - макар, че и по-рано може би е имало някакви подобни методи, но не знам дали са били така масово достъпни (поне в козметичните салони) за обикновенните жени и момичета (а също мисля, че от 80-те години на 20 век порнографията показва жените все по-често (а от 2000 година, може би - само така) напълно епилирани в бикини областта - и въобще). Аз мисля, че особено от 2000 година порнографията показва все по-често неща с компютърни монтажи - като мъже със свръх голям (и на дебелина) пенис - което реално би заплашило сериозно живота на човек (и който така си уголемява пениса и който човек прави секс с него). Аз мисля, че това в САЩ и т.н да има порно кино салони е започвало главно от 70-те години на 20 век (макар, че може и от 30-те години на 20 век - да е имало някои такива като - наченки). Аз мисля, че въобще не трябва да има порнография - освен ако не е само в някои редки случаи, като нещо с цел като данни за информация- като снимките в английската уикипедия на теми "ерекция" , "човешки мъжки пенис" и т.н. Пак съм съгласен, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

и аз само ще напиша моя коментар още веднъж, но по-ясно : и аз само ще разкажа нещо интересно на друга тема - Един човек ми говори {но аз не знам дали това е вярно}, че според него може би по цял свят може би всеки втори мъж {под 61 годишна възраст, може би дори и някои момчета тинейджъри} е лежал поне веднъж в живота си в психиатрия и някои от тях може би постоянно са взимали {дори след излизането си оттам} психиатрични лекарства - но {може би до днес за живите {освен ако проблемното му състояние {за което състояние той е взимал това психиатрично лекарство или тези психиатрични лекарства} просто не е минало с времето, а не с психо лекарства и така нататък}- или до смъртта му - ако вече е умрял така без подобрение} няма никакво подобрение {а за влошение не знам} на проблемите си {примерно да си крещи или говори сам по улиците {и в центъра на градове} и така нататък}....

Анонимен каза...

Честит празник!

В часовата зона на България вече е 1 юни

В България и много други държави днес е Ден на детето, а според ООН 1 юни, мисля е Световен ден на родителите, така че аз пожелавам на бъдещите и на сегашните поколения да израстат в хетеро семейства /и то здрави семейства - без разводи и прочие/, да имат добри отношения помежду си, взаимно да се обичат и да си помагат за добро, да живеят в мир и разбирателство с хората, да имат бъдеще и добри работни места, другите хора да се отнасят добре към тях и те да се отнасят добре с другите хора, да имат всичко добро което им е нужно, да бъдат щастливи със семействата си и с обществото с което живеят !

Анонимен каза...

Аз ще напиша моя коментар от по-рано, още веднъж, но по-точно - Според мен може би е възможно, ако през края на 80- години на 20 век /и 90-те години на 20 век/ от мъжете и момчетата /не знам за тъмнокожите мъже и момчета - може би и при тъмнокожите мъже и момчета /може би при тях дори в още по-високи цифри/- но при тях може би въобще без мафиоти/ български граждани /родени след 1955 година - независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ са умирали /по различни причини - като в затвори, от болести, лекарски грешки, от хомосексуални болести, като скитници, просяци, мафиоти и прочие/ годишно средно по 8-9 хиляди /като броя им е започвал с по-малки цифри /а не годишно средно по 8-9 хиляди/ и е вървял нагоре с всяка година от 1986 година нагоре/, то от 2000 година до днес - тези цифри /при тези мъже и момчета български граждани родени след 1955 година - независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ да са по 30-80 хиляди годишно. Според мен може би е възможно, ако в края на 80- години на 20 век от мъжете и момчетата /може би и при тъмнокожите мъже и момчета /може би при тях дори в още по-високи цифри/- но при тях може би въобще без мафиоти/ български граждани /родени след 1955 година - независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ около 10% да са оцелявали в гей проституцията, като бандити /тоест мафиоти/, скитници, просяци и прочие; а в началото на 90-те години на 20 век тези цифри /при тези /изброени по-горе/ групи мъже родени след 1955 година/ да са били около 20%, а в края на 90-те години на 20 век да са били около 30%, а от 2000-2001 година /може би тогава много импотентни /до тогава/ по-млади мъже са станали също гейове - тоест са започнали да оцеляват от гей проституция/ тези цифри /при тези /изброени по-горе/ групи мъже родени след 1955 година/ да са станали вече около 70%. В един филм от САЩ от 1993 година един мъж /на около 40 годишна възраст - тогава/ каза за САЩ нещо като "обществото ни не е каквото беше някога", а в друг филм от САЩ от 1993 година един мъж /на около 46 годишна възраст - тогава/ работещ в по-висш пост в полицията, каза нещо като "когато бях дете улиците бяха доста по-спокойни и човек можеше да се разхожда без да се чувства лесна плячка". Също съм съгласен, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Бях чел, че някои държави имат Ден на изобретателите и ме учуди {но това е мое мнение} това, че България няма такъв ден, като се има преднид, че България е дала на света хора с изключителен принус към науката и прочие {например Джон Атанасов е на половина българин}......

Анонимен каза...

Пиша от името на хора писали тук :

Пиша от името на хора писали тук, че : Уточнявам, че - Бях чел някъде (но не знам дали е вярно), че през 1998 година е имало случай (в България - може би в някой от по-големите български градове), когато около 8 мъже са влезли в дом (вероятно на по-богато семейство) да извършват обир (и в дома са били мъжа, съпругата му и тяхната 16 годишна дъщеря и тяхната 11 годишна дъщеря). И един от тези 8 мъже е изнасилил (може би защото нейния баща (или някой друг), не му е дал нужните пари (или се е опитал да ги скрие), или по друга подобна причина) тяхната 16 годишната дъщеря (тоест той е заплашил това 16 годишно момиче, че ще убие нейния баща, ако тя не се съгласи да прави секс с него - и тя се е съгласила, за да спаси живота на баща си) и после този мъж е бил обвинен и за изнасилване и обир (а не само за обир, като другите 7 (единия от които мисля, тогава е бил работещ като полицай) мъже) - а за този мъж мисля, пишеше, че до смъртта му (той мисля е умрял (не помня дали убит) през 2005 година (мисля, че пишеше, че по-рано той се е преобличал и преструвал (с цел с някакви измами) на полицай - по магистрали и т.н), на около 40 годишна възраст) той е имал и други обвинения за обири (на хора) и изнасилване (не знам дали със заплахи (ако жената откаже доброволно да прави секс с него) за живота и/или т.н - на мъж роднина и/или мъж познат и/или т.н мъж - на жените негови жертви - като в по-горе описания случай, може би и по по-горе изброените (като мое предположение) причини) на млади жени. Уточнявам, че - Аз помня, че преди 45-50 години първа пролет не беше на 20 март, а поне 1-2 дни по-късно /може би най-късно на 22 март- и мисля, че зодия Овен започваше от 22 март/. Уточнявам, че - написаното от мен по-рано, че "Може би от около 1997 година, нещата в целия свят се влошават (ако примерно между 1997-1999 години престъпността (може би общо - по света) е нараснала (спрямо 60-те години на 20 век) 2 пъти, през 2000-2001 година 3 пъти, а от 2008 година 4 пъти)." - мисля, че не е вярно, защото може би още от края на 80-те години на 20 век престъпността (може би общо - по света) е нараснала (спрямо 60-те години на 20 век) поне 2 пъти, а от началото на 90-те години на 20 век още повече, а от края на 90-те години на 20 век още повече, а да не говорим от 2000-2001 година (и от 2008-2009 година), когато видимо е нараствала още повече (може би общо - по света). Пиша от името на хора писали тук, че - всички хора (в единствено или множествено число) за които е писано тук (на всички коментари до - тук), че са роми (цигани) било мургави (с мургава кожа) и т.н - всъщност хората писали за тях не са сигурни (не са видяли точно и т.н), че са били роми (цигани) било мургави (с мургава кожа) и т.н. Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

14 юни е Световния ден на кръводаряването и аз само искам да спомена, че бях чел, че първото безопасно кръвопреливане в света е станало възможно през 30-те години на миналия век.....

Анонимен каза...

Бях чел някъде, че според прогнози на Нострадамус през 2015 година, човек на 80 годишна възраст ще изглежда като на 50 годишна възраст, но ако това наистина стане когато света се оправи и промени към добро /това може да стане примерно през 2017 година, а не през 2015 година - а тук може и тълкуватели на Нострадамус да са сбълкали годината - примерно тези прогнози за 2015 година, да са били верни /ако те въобще се сбъднат - дори частично/ за 2017 година/; и аз мисля, че освен това когато света се оправи и промени към добро /ако това примерно стане през 2017 година/ е възможно освен външно подмладяване /по някакъв чудодеен начин/ за по-възрастните хора и за всички хора /по някакъв чудодеен начин/ да могат да изглеждат външно до 65 годишна възраст като на 35 годишна възраст, а от 70 годишна възраст да изглеждат външно като на 40 годишна възраст, а също да се оправят и премахнат /без болка, хирургия от лекар и т.н/ техните физически и т.н болести /примерно артрит, сърдечни болести, проблеми със слуха и/или зрението и т.н и т.н/ и дефектите им като пъпки по кожата, мазна кожа, акне, криви зъби, пломби на зъби, зачервявания и т.н по кожата, неща като видима кръв в очите, дебело тяло, окосмяване по тялото /като тези косми се махнат напълно, а при бъдещите поколения дори не се появяват/ без косата на главата и веждите и клепачите /поне при хората от женски пол/ и т.н и т.н, а също човек да може да се храни /без да пълнее и да има някаква вреда/ и то колкото иска с всякакви храни /и те да са по-евтини/ дори и с такива, които днес се считат за вредни, калорични и т.н като хамбургери, пържени картофи, всякакви захарни изделия /като шоколади, торти, кремове, бонбони и т.н/.

Анонимен каза...

Ще напиша пак {а също, ще напиша и нови неща}, но по-вярно нещо което бях писал и на сайт {с вече изтрити коментари} посочен тук - "А един руски сайт {от може би преди не повече от 6 години} пишеше нещо като "през 90-те {може би и края на 80-те години на 20 век} години на 20 век Русия беше бандитска държава, какво стана с бандите {вероятно са имали предвид с мъжете съставяли тези банди} от 90-те {може би и края на 80-те години на 20 век} години на 20 век {а там пишеше и нещо като, че след 2001-2004 година вече не се е чувало за мнозина от тези банди от 90-те {може би и края на 80-те години на 20 век} години на 20 век от Русия - вероятно са имали предвид и въобще по света}". Някъде бях чел {но не знам дали това е вярно - частично и въобще}, че през 1997 година престъпността в България е достигнала най-високите си стойности от 1945 година насам {може би ако това е вярно, това сравнение е било за престъпността в България за последните 52 години до 1997 година}. Мисля, че в България {може би и по света} това да има телефонни измами е започвало по-масово {може би и въобще} от около 2005 година.

Анонимен каза...

Отново пиша от името на хора писали тук и т.н, че : Уточнявам, че - Може би най-добър вариант за ромите - поне тези от тях, които са от мъжки пол (и за останалите хора (поне тези от тях, които са от мъжки пол) с по-тъмен цвят на кожата) по цял свят (а може би и за гей мъжете- по цял свят) е ако за тях се създаде отделна държава- където те доброволно да живеят постоянно -примерно някоя голяма държава (примерно Австралия) даде доброволно част от своята територия за това- и може би ако живеещите хора в тази територия доброволно се изселят в други части на страната си и т.н- и тяхната държава им осигури безплатно всичко това (нови прилични жилища, нормални работни места и т.н) или може би ако ромите (и останалите хора с по-тъмен цвят на кожата) по цял свят (и гей мъжете- по цял свят) отидат доброволно да живеят за постоянно в държави, където масово хората са с по-тъмен цвят на кожата- примерно Танзания, Конго, Ангола. Уточнявам, че - Може би е възможно, част от аналните изнасилвания (ако наистина е имало или има- такива) в затвори, в семейството и т.н- да се извършват от и над роми от мъжки пол.... Уточнявам, че - Вече не мисля (както бях писал по-рано), че най-нередовните хора на света са хората с по-тъмен цвят на кожата и гейовете от всички други раси. Уточнявам, че - Чел съм, че още преди 16 години (но не знам дали това е вярно), че в негърските държави (може би и при мургавите в Индия и т.н) болните от СПИН са над 50% от населението (може би главно (или само) при хората от мъжки пол от населението)- и може би е възможно само 20% от мургавите цигани (и мургавите индийци и т.н), негри и т.н (може би главно (или само) при хората от мъжки пол от хората от тях) да доживяват до 25 годишна възраст, а може би и някои от по-възрастните до 70 годишна възраст, а децата до 10 годишна възраст - а и може би ако част от хората от мъжки пол от деца правят анален и орален секс и т.н- то дори останалите живи от хората (включително деца) от мъжки пол от тях (а не знам колко от починалите от тях имат шанс да влязат в рая) и част от тях могат да са зле (с анално кървене, анално изтичане на изпражнения, сифилис, рак, СПИН и т.н) като някои от гей хората от мъжки пол от другите раси.... Уточнявам, че - Може би е възможно част от хората от мъжки пол с по-тъмен цвят на кожите от деца да са принуждавани (от родител, роднина и т.н – вероятно главно (или само) от мъжки пол) да правят анален и/или орален секс и/или т.н извръщения, а понякога като големи част от тях (от мъжки пол)- и в затворите (а за тази цел да са наемани роми или други хора с по-тъмна кожа като надзиратели- специално за хората от мъжки пол с по-тъмна кожа в затвори, домовете за изоставени деца и т.н), домовете за изоставени деца и т.н- с част от хората от мъжки пол с по-тъмен цвят на кожите да се прави това- понякога и между самите тях. Това е поне моя хипотеза.....

Анонимен каза...

Допълвам и (понеже текста е по-дълъг и не може да се побере само веднъж)- Още пиша от името на хора писали тук и т.н, че : Уточнявам, че - В един по-голям хипермаркет "Билла" (който се намира в близост до "Пацони") в Русе - точно на изхода от този хипермаркет "Билла" (от където пазаруващите хара- излизат) има къща (в която вероятно живеят роми) и там през лятото 2015 година е било пълно с мургави (а една мургава ромска жена (стояща в тази къща с тези деца) се е провикнала (мисля на ромски език) към друга мургава ромска жена- която е идвала отдалече -мисля е отивала към тази къща) ромски деца (които едва ли живеят постоянно там и едва ли са роднини и/или роднина на някой човек, живеещ в тази къща), а най вероятно техни роднини и т.н (вероятно главно или само – мъже от тях) са водили тях в тази къща за да ползват тях (момчетата от тях) за детска гей проституция (или да снимат такива филми с тях (както вероятно правят и други хора (вероятно главно или само - мъже) с по-тъмна кожа)- а после с компютърни монтажи да правят, да изглеждат на бели деца, хора и т.н)- това е поне моя хипотеза. Уточнявам, че - И аз мисля, че понякога по новини и т.н може да представят жертви на престъпления (гей мъже травестити и т.н мъже и момчета – дори бебета момчета) за жени, момичета и т.н - като показват други жени, момичета и т.н. Уточнявам, че - Според мен е възможно циганки (с по-тъмен цвят на кожата) и други хора от женски пол (с по-тъмен цвят на кожата) да се снимат (не повече от 4 такива тъмнокожи хора от женски пол – в човешката история – до днес) в порно снимки и прочие (вероятно помежду си)- с извръщения - като анален и/или орален секс и т.н (после с монтажи направени да изглеждат на бели хора и прочие)- може и в хотели да са ходили за такива цели (снимки) и т.н (вероятно някои мургави мъже (главно или само) цигани (с по-тъмен цвят на кожата) и други мъже (главно или само) с по-тъмен цвят на кожата - ползват децата си (от мъжки пол) от малки с такива цели - а също и за просия – но за просия вече ползват и деца от женски пол)..Само ще напиша нещо за ръста при някои жени - американката Hayden Panettiere (тя (тя е красива) пише е висока 1 метър и 53 сантиметра - колкото високо беше едно момиче на на 10 години и 2 седмици (а на 11 години и 2 седмици това момиче беше високо 1 метър и 60 сантиметра)- а сега тя е на двайсет и няколко години (мисля, че тя и на 12 години и 2 седмици вече беше толкова - 1 метър и 66 сантиметра) и е висока 1 метър и 66 сантиметра). Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Може би през 90-те години на 20 век престъпността в България /може би и по света/ е била около 3 пъти по висока от престъпността в България /може би и по света/ през 60-70-те години на 20 век. В един документален български филм /от може би около 2015 година/ за един български град по Черно море казаха нещо като "че този град напомня на 90-те години на 20 век, когато апетита за строежи в населените места по Черно море, не беше чак толкова апокалиптичен и че преди 20 години там е имало само рифове и колониите от корали са били повече от колониите от туристи". Чувал съм, че през 90-те години на 20 век /и за 60-те години на 20 век/ пълните упойки използвани в медицината /при операции/ са били много по-силни и със силни странични ефекти - за разлика от пълните упойки използвани в медицината /при операции/ от 2000 година нагоре. Аз мисля, че робите /в годините когато е съществувало робството в човешката история/ са били само мъже /освен ако в редки случаи е имало и хора от женски пол роби /и те мисля, не са били натоварвани с чак толкова тежък труд като мъжете роби, нито принудени да работят чак толкова дълго като мъжете роби и те не са били малтретирани /особенно по-сериозно/ като някои от мъжете роби и т.н/- примерно може да са били около 300 хора от женски пол еврейки /а другите /не знам колко от тези около 300 хора от женски пол /еврейки/ живели в Египет в годините когато евреите са били под египетско робство - са били наистина /ако въобще е имало/ хора от женски пол роби/ хора от женски пол /еврейки/ живели в Египет в годините когато евреите са били под египетско робство - да са работили /но не като роби, а като останалите работници за заплата/ в по-тежкия /може би и по-долен/ труд /вероятно главно физически труд/ който тогава са работили хората от женски пол в Египет/ и 200 хора от женски пол негърки /и/или други тъмнокожи хора от женски пол/ и около още 8 хора /от бялата раса /не еврейки/ и монголоидната раса/ от женски пол в човешката история. Аз мисля, че някои от женските бански /тези женски бански мисля са били главно /или само/ слети тогава/ с които са се къпели /в басейни, на море и т.н/ хората от женски пол до 30-те години на 20 век /някои може би и след това/ са били като къса рокля с презрамки, а до долу са били с дължината на пола минижуп /или дори малко по-дълги/, а също и мъжките бански тогава мисля са били по дълги. По една българска телевизия /мисля от Бургас/ около 2007-2008 година говореха група мъже и единия от тях /той тогава беше може би на около средна възраст/ каза нещо като "никъде по света хората /аз добавям - може би главно при мъжете родени след 1955 година/ не си загубиха чак в такава степен /аз добавям - вероятно от 2000-2001 година - до днес/ нормалните човешки отношения, както в България, и особенно в най-западналите провинциални градове на България" - но аз не знам дали в това има нещо вярно.

Анонимен каза...

Допълвам към моя коментар /стоящ точно над този коментар/ - Аз мисля, че места в Стария Завет и т.н в Библията /но може би не в книга Второзаконие - за която съм писал по-рано тук и с примери и т.н/, където се използват думи като "разпорят" и "бременни жени" и/или се говори за масови избивания /било през войни и т.н/ - тези неща като убийства /особено по жестоки убийства - но и въобще/, и т.н - са казани /ако е имало такива случаи/ към хора от женски пол в смисъл на тяхното нещастие /а не физическа смърт и т.н- което ако е имало такива случаи /те може би са били редки случаи/ може да е ставала от болести/ когато мъжете /включително техни синове - дори още момчета бебета/ в техните градове и т.н - измират, било убити във войната, от глад, болести и т.н, а също когато тяхните градове се унищожават /дори частично/ и някои места се обират. Може би средната възраст за пълнолетие /ако по закон е имало такава/ в България до 1945 година е била около 12-14 годишна възраст. Аз мисля, че в казаното в евангелие от Йоан в глава 10 в стих 1 "Истина, истина ви казвам, който не влиза през вратата на кошарата на овцете, но прескача от другаде, той е крадец и разбойник.", в стих 8 "Всички, които са дошли преди Мене са крадци и разбойници; но овцете не ги послушаха." и в стих 10 "Крадецът влиза само да открадне, убие и да погуби: Аз дойдох за да имат живот, и да го имат изобилно.", ако думата "крадец" е използвана буквално /но аз мисля, че думите за крадци и разбойници са казани синволично за някои лъжепророции и други лъжци/ мисля, че смисъла е, че крадеца /или крадците и т.н/ идват само за да откраднат и да погубят /за този от когото са откраднати - а за този човек това може да е и като убийство на негова собственост/ пари и ценни вещи /или само на част от тях/ аз предполагам, че винаги в човешката история хората извършващи кражби и т.н /предполагам, че при въоръжените обири те винаги са били /до днес/ само хора от мъжки пол/ биха се страхували /и всеки от тях поотделно за себе си/ да извършат и по-тежко престъпление /за което всеки от тях /или само той - ако е сам/ знае, че ако бъде арестуван /и/или осъден от съд/, ще получи и по-тежка присъда - особено ако убития /тежко ранен/ и т.н /от тях или от някой от тях - дори и той тогава да е сам/ човек от мъжки пол или хора от мъжки пол - не са бандити /занимавали се или занимаващи се с някаква бандитска /престъпна/ дейност/ като тях или други бандити/ като убийство /което предполагам дори и да се е случвало /примерно ако някой мъж /или мъже/ нападне /като с цел убийство или тежка телесна повреда или нещо подобно/ тях или някой от тях за да ги спре/ е било в много редки случаи /вероятно и до днес - дори и от 2000 година до днес/ в човешката история /и то когато и жертвата /било в единствено или множествено число/ и извърителя /било в единствено или множествено число/са от мъжки пол/. Само ще напиша нещо за ръста при някои жени - американката Hayden Panettiere /тя /тя е красива/ пише е висока 1 метър и 53 сантиметра - колкото високо беше едно момиче на на 10 години и 2 седмици /а на 11 години и 2 седмици това момиче беше високо 1 метър и 60 сантиметра/- а сега тя /тя е средно красива/ е на двайсет и няколко години /мисля, че тя и на 12 години и 2 седмици вече беше толкова - 1 метър и 66 сантиметра/ и е висока 1 метър и 66 сантиметра/.

Анонимен каза...

Отново пиша (по-ясно и точно) от името на хора писали тук и т.н, че : През 90-те години на 20 век един мъж турчин (от едно село) ми разказа, че през изселването на българските турци в Турция (през Възродителния процес в края на 80-те години на 20 век), той е пътувал за Турция с жена си (тогава той и жена му са били на около 34-38 годишна възраст) и с дъщеря им (тогава дъщеря им е била на около 16-18 годишна възраст) и когато те са влезли в местата, където са претърсвали тях - на границата в стаята с тях са влезли и трима мъже турски мисля войници (които са били тогава на границата - не знам тогава още имаше ли там и полицаи, ако е имало - значи може би и турски полицаи) и единия мъж от тях е изнасилил жена му, другия мъж от тях (явно е бил гей) е изнасилил него, а третия мъж от тях е изнасилил дъщеря им, и след това са ги пуснали да продължат и те (той, жена му и дъщеря им) са влезли в Турция (той ми разказа това, когато вече той, жена му и дъщеря им се бяха върнали (и отново живееха) в България). Може би изнасилванията (и/или само заплахи за тях) на жени (може би без тъмнокожите жени - мургави роми, негри и мургави дравиди) в повечето случаи се извършват от мъже (без тъмнокожите мъже (при не тъмнокожи жени и т.н)- мургави роми, негри и мургави дравиди) от затворническата охрана (в женските затвори), полицаи, войници, може би и от бивш (дори изоставен) партньор, от несподелена любов, може би и от спортист и може би и бандити (било занимаващ се с някое (или повече) от изброените тук неща : кражби, всякакъв вид измами, рекет, наркопласьор и т.н)- и винаги в човешката история да е било така (тоест един мъж от тези групи да изнасили (било и със заплаха, ултиматум и т.н) жена (и/или само да заплаши жена - с това че той ще я изнасили, ако тя пак направи нещо нежелано за него, дейност на негова общност и т.н)- било защото се е опитала да избяга от затвора, извършила нещо срещу закона или окупационната армия или срещу бандит или тяхна група или тяхна криминална дейност и т.н). Може би повечето мъже в човешката история (може би дори и до днес) извършвали изнасилвания (било и със заплаха, ултиматум и т.н) или само заплаха за изнасилване на жени (тоест в по-горе изброените от мен неща) са го вършили многократно (тоест с повече от една жена) тоест нещо като сериен изнасилвач (и/или само със заплаха за изнасилване на жена), а от тях в човешката история (може би дори и до днес) извършените от мъже (без тъмнокожите мъже (и без над тъмнокожи жени)- мургави роми, негри и мургави дравиди) бандити (било занимаващ се с някое (или повече) от изброените тук неща : кражби, всякакъв вид измами, рекет, наркопласьор и т.н) да са били максимум до 5-10 процента от изнасилванията (било и със заплаха, ултиматум и т.н) на жени (и/или само заплахи за тях). Но това е само мое предположение. Според мен е възможно казаното в Библията (в Стария Завет - в книги Второзаконие и т.н) за смъртни и/или телесни наказания (там е казано и за мъже и за жени) като убиване с камъни - ако признатият (от съд и т.н) за виновен (във времената когато тези неща са се спазвали (преди новата ера - и докогато тези неща са се спазвали - предполагам не повече от 50 години след Христа) е от женски пол - нейната присъда да се е заменяла с доживотен (или с определен брой време на присъдата в затвора - примерно 5 години) затвор (или с безболезнена смърт - като отравяне с отрова, която причинява бърза и безболезнена смърт - както предполагам от миналото до днес - винаги е ставало умишленото отравяне с отрова на човек от женски пол) :

Анонимен каза...

Допълвам и (понеже текста е по-дълъг и не може да се побере само веднъж)- Още пиша от името на хора писали тук и т.н, че : това може би се подразбира от казаното в Стария Завет в книга Второзаконие в глава 20 в стихове от 10 до 14 (а мисля, че във времената преди новата ера много евреи (юдаисти по религия) са живеели (и мъже евреи (юдаисти по религия) са били част от армиите в тези държави) и в съседни и близки до днешен Израел държави и т.н), а предполагам, че и убийството (казаното в Стария Завет в книга Второзаконие в глава 20 в стих 17) на народите хетейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и евусейците, ако е било извършвано и на хората от женски пол (от тези народи) е било извършено (може би от жени както предполагам от миналото до днес в повечето или във всички случаи (без лекарските грешки) е ставало убийството на хора от женски пол) с безболезнена смърт - като отравяне с отрова, която причинява бърза и безболезнена смърт - както предполагам от миналото до днес - винаги е ставало умишленото отравяне с отрова на човек от женски пол. Бях чел някъде (но не знам дали е вярно), че през 1998 година е имало случай (в България - може би в някой от по-големите български градове), когато около 8 мъже са влезли в дом (вероятно на по-богато семейство) да извършват обир (и в дома са били мъжа, съпругата му и тяхната 16 годишна дъщеря и тяхната 11 годишна дъщеря). И един от тези 8 мъже е изнасилил (може би защото нейния баща (или някой друг), не му е дал нужните пари (или се е опитал да ги скрие), или по друга подобна причина) тяхната 16 годишната дъщеря (тоест той е заплашил това 16 годишно момиче, че ще убие нейния баща, ако тя не се съгласи да прави секс с него - и тя се е съгласила, за да спаси живота на баща си) и после този мъж е бил обвинен и за изнасилване и обир (а не само за обир, като другите 7 (единия от които мисля, тогава е бил работещ като полицай) мъже) - а за този мъж мисля, пишеше, че до смъртта му (той мисля е умрял (не помня дали убит) през 2005 година (мисля, че пишеше, че по-рано той се е преобличал и преструвал (с цел с някакви измами) на полицай - по магистрали и т.н), на около 40 годишна възраст) той е имал и други обвинения за обири (на хора) и изнасилване (не знам дали със заплахи (ако жената откаже доброволно да прави секс с него) за живота, здравето и/или т.н (може би дори, че ще запали и т.н някоя изоставена сграда (в която няма човек) и да направи така, че обвинен в това да е някой от тези мъже)- на мъж роднина и/или мъж познат и/или т.н мъж - на жените негови жертви - като в по-горе описания случай, може би и по по-горе изброените (като мое предположение) причини) на млади жени.

Анонимен каза...

Допълвам и (понеже текста е по-дълъг и не може да се побере само два пъти)- Още пиша от името на хора писали тук и т.н, че : Аз мисля, че никога (освен в филми, сериали и т.н - като случая от филма "Кикбоксьор" от 1989 година, в който Тонг По изнасили онази млада жена - която с намеци в филма беше представена, че тогава (когато Тонг По (мисля, че това е китайско име) я е принудил да прави секс с него) още е била девствена) в човешката история (освен може би в по-горе описаните от мен случаи с 10-15 жени (вероятно родени след 1920-1930 година) в човешката история - може би и въобще в човешката история (през всичките хилядолетия)- освен може би ако е имало още само около 10-15 жени - родени преди 1920-1930 година - тоест въобще хора от женски пол) не е имало случай мъж да изнасили човек от женски пол (или принуди човек от женски пол да прави секс с него - с заплаха, ултиматум и т.н - може би като в по-горе описани от мен случаи), който човек от женски пол (тоест жена или момиче тийнейджър) да е още девствена, или вече била изнасилена (било и със заплаха, ултиматум и т.н) от мъж, или в менструация, или бременна (особено в по-напреднала бременност), или със заболяване (особено по-сериозно заболяване) било полово и т.н заболяване (а ако той разбере, че тя е девствена, или вече била изнасилена (било и със заплаха, ултиматум и т.н) от мъж, или в менструация, или бременна (особено в по-напреднала бременност), или със заболяване (особено по-сериозно заболяване) било полово и т.н заболяване - той ще се откаже, да прави секс (било като изнасилване или принуди нея да прави секс с него - с заплаха, ултиматум и т.н - може би като в по-горе описани от мен случаи) с нея). Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Пиша пак, но по-вярно моя коментар от преди, че -Бях чел някъде, че според прогнози на Нострадамус през 2015 година, човек на 80 годишна възраст ще изглежда като на 50 годишна възраст, но ако това наистина стане когато света се оправи и промени към добро /това може да стане примерно през 2017 година, а не през 2015 година - а тук може и тълкуватели на Нострадамус да са сбълкали годината - примерно тези прогнози за 2015 година, да са били верни /ако те въобще се сбъднат - дори частично/ за 2017 година/; и аз мисля, че освен това когато света се оправи и промени към добро /ако това примерно стане през 2017 година/ е възможно освен външно подмладяване /по някакъв чудодеен начин/ за по-възрастните хора и за всички хора /по някакъв чудодеен начин/ да могат да изглеждат външно на 65 годишна възраст като на 35 годишна възраст, а от 70 годишна възраст да изглеждат външно като на 40 годишна възраст, а на 57 годишна възраст да изглеждат външно като на 27 годишна възраст, а също да се оправят и премахнат /без болка, хирургия от лекар и т.н/ техните физически и т.н болести /примерно артрит, сърдечни болести, проблеми със слуха и/или зрението и т.н и т.н/ и дефектите им като пъпки по кожата, мазна кожа, акне, криви зъби, пломби на зъби, зачервявания и т.н по кожата, неща като видима кръв в очите, дебело тяло, окосмяване по тялото /като тези косми се махнат напълно, а при бъдещите поколения дори не се появяват/ без косата на главата и веждите и клепачите /поне при хората от женски пол/ и т.н и т.н, а също човек да може да се храни /без да пълнее и да има някаква вреда/ и то колкото иска с всякакви храни /и те да са по-евтини/ дори и с такива, които днес се считат за вредни, калорични и т.н като хамбургери, пържени картофи, всякакви захарни изделия /като шоколади, торти, кремове, бонбони и т.н/.

Анонимен каза...

Аз пиша от държава, където вече е 17 юли, а 17 юли е Световен ден на международно правосъдие, така че аз пожелавам в света {във всяка държава в света} вече наистина правосъдието да функционира добре, честно, безпристрастно, не подкупно, не корумпирано, достатъчно бързо, с добри и честни съдии и прокурори и с честни и справедливи присъди! А също пожелавам в света {във всяка държава в света} хората да живеят по-добре, човешки и редовно, а също законите да помагат за това, да няма безработни {и всякакви човек или хора без доходи - било оцеляващи {дори принуждаващи така свои деца и прочие деца и дори бебета} от просия, незаконни услуги, престъпност и прочие, нито пенсионери с минимални или малки пенсии и прочие} , бедни, мизерстващи, живеещи зле, хора без собствено жилище и място за постоянен подслон - особено зимата в по-северните държави {но и въобще}, хора без достъп до здравни услуги {например през социализма в България {а предполагам и в цял свят под влияние на социализма в света се е подобрявало здравеопазването, правата и работното време на работещите, условията на труд и прочие} здравеопазването беше много по-социално, достъпно и евтино {особено за пенсионерите, за които {както и за работниците} имаше и безплатни билети за автобус и прочие} както и безплатни лекарства за пенсионерите, но в края на 80-те години на 20 век се виждаше, че и здравеопазването започва да се корумпира {въпреки, че за работещите и плащащи здравни вноски {което се взимаше, като част от заплатите им} прегледите при който и да е лекар - бяха безплатни, вече се виждаше, че много лекари очакваха някакъв подарък, а през 90-те години на 20 век прегледите при който и да е лекар - бяха платени, но въпреки това цените още не бяха така високи, но от около 2000-2001 година, се появи закона, всеки работещ човек или пенсионер да има личен лекар и само този личен лекар да има право да дава на човек направление за лекар специалист {както и този лекар специалист също да има право да дава на човек направление за друг лекар специалист} и с това направление този човек има право само на 2 платени {но със значително намалена цена} прегледа в рамките на един месец и така мисля здравеопазването загуби почти всичко човешко, социално и добро за хората пациенти}.

Анонимен каза...

Отново пиша (по-ясно и точно) от името на хора писали тук и т.н, че : В сигурните като автор книги в Библията никога не се споменава (да е било извършено) за анормално или групово изнасилване на жена (а на мъж и т.н-изобщо не се е споменавало)-и може би е вероятно в човешката история да е имало само случаи на изнасилване на млада жена от мъж (като нормален секс)-а останалото (написано, разказано и т.н) е било лъжа и пропаганда и т.н (вероятно без хората от мъжки пол с по-тъмен цвят на кожата и без гей хората от мъжки пол (независимо от расата им) и без някои други хора от мъжки пол (независимо от расата им)– примерно извършили по-сериозно зло (дори само с лошо държание и/или думи) към човек от женски пол и т.н причини). Колкото и лъжа и пропаганда да е имало винаги и в художествените произведения (може би преди 1989 година в кината и киносалоните (винаги – предполагам и до днес), и може би понякога и по телевизията, в литературните произведения и т.н изрязваха лошите, неприлични и т.н места от филми, сериали, романи и т.н-а сега ги показват, а само преди да е започнал филма (по телевизиите) слагат знак -да не се гледа от хора- до 18, 14 и т.н годишна възраст). Помня, че бях чел в роман от 19 век, че 1 мъж казваше на други мъже "когато бях в Молдова имаше един вестник и каквото и да напишеше все лъжа беше"-така, че мисля, че това е вярно, и че вестниците, медиите и т.н винаги са пишели лъжа, пропаганда и т.н но от последнине 90-60 (а може би и винаги в човешката история е имало такива неща в средствата за масова информация) години (и от края на 80-те години на 20 век и 90-те години на 20 век, но може би главно от 2000-2001 година – до днес) те пишат и с подробности истории за жестоки (групови или не) изнасилвания, убийства и т.н-неща които мисля са силно пресилени или напълно измислени-това съм чувал и от други хора. Предполагам, че са започнали да се усъвършенстват машините в заводите и много е намаляла нуждата от физически труд и хора работници в един завод- което е довело предполагам, до нарастване на работещите в канцеларии, държавния апарат, фирми и т.н, а също така може би са станали легални (в развитите държави) и са нараснали в пъти (ако някога изобщо е имало особено в филмите, сериалите и като цяло в филмовата индустрия) броя на книгите, песните, филмите, сериалите, шоутата, риалити шоутата и други показващи, говорещи и разказващи за крайно неприятни, извратени, вулгарни, садистични и т.н неща (най-вероятно силно пресилени или напълно измислени) може би все повече от края на 80-те години на 20 век-до днес; а модата в облеклото е ставала все по-разголена и разкрепостена (появили са се силно прилепнали дрехи, бельото прашки (тях може би ги е имало и 60-те години на 20 век или дори по-рано) и т.н). След 1989 година затвориха индустриалните заводи в градовете (тях може би главно от 2000-2001 година) и ТКЗС-тата по селата - и повечето хора останаха без работа и оцеляват в крайна мизерия, престъпността (особенно измами и кражби и може би и улично джебчийство (то може би главно от 2000-2001 година)) нарасна много- а много хора са с анормално поведение (дори и да е само понякога) и ходят по улиците, в магазините, блоковете и т.н. А съм чувал, че и в други държави е така. А в България много малко млади хора имат деца (може би предимно самотни майки, или отгледани от лели, чичовци, дядовци и баби, и т.н), повечето училища и детски градини бяха затворени (особенно извън София, Варна и Бургас).

Анонимен каза...

Допълвам и (понеже текста е по-дълъг и не може да се побере само веднъж)- Още пиша от името на хора писали тук и т.н, че : И аз предполагам, че през 50-70-те години на 20 век младите хора са станали безотговорни-и много бракове (но предполагам главно от края на 80-те и 90-те години на 20 век, а да не говорим от 2000-2001 година до днес) са завършвали с развод и деца са се оставяли в домове за изоставени деца, или-на други роднини, познати и т.н. Аз съм чувал, че в България през социализма (и може би до 2000 година) малцинствата турци и роми (а за другите малцинства не знам) не са влизали в редовната армия а в трудови войски (където мисля основно са обучавали тях- за строители, а за ромите предполагам въобще, ако някои от тях въобще са влизали (и са ги взимали) дори и в трудовите войски). В някои коментари (от български информационни агенции) съм чел, че мъже са били родени от гей мъже (като са имали 2-ма бащи, единия от които им е бил и майка). В България по частни български телевизии които не са порнографски, а денем по тях пускат нормални филми (а вероятно това е така и по света) вечер се пускат реклами на секс телефони (вероятно направени със записи на гласове (вероятно и мъжки гласове са били монтирани (с компютър и т.н) на женски гласове) а вероятно, ако човек си плати да проведе директен разговор с жена този женски глас ще е -на мъж вероятно мъжкия глас ще бъде монтиран директно докато този мъж говори (с компютър и т.н) на женски глас), а също се рекламират продукти -като от секс шоп (тоест дилдо (с формата на човешки мъжки пенис (но може би и в по-голям размер от нормалния, а и на дебелина- тоест като диаметър на човешки пенис (при повечето мъже) в ерекция и т.н). А това са вредни неща, които трябва да се махнат. Аз уточнявам, че когато аз писах тук по-рано - аз имах предвид съм чувал - но не знам дали е вярно, че това е казано в тези коментари (че в коментари от най-добрите психолози и т.н в САЩ, Европа и въобще в света) - днес повечето жени са без брак и/или интимен приятел - дори за кратко (понеже повечето мъже (особенно под 48 годишна възраст) са импотентни и/или хомосексуални) и всички други описани там неща. А писаното от мене по-рано за мъжете под 61-60 годишна възраст, че хора са казвали -описаните там неща (за които аз не знам - дали са напълно (или изобщо) верни и т.н) за някои от тези мъже (но аз не знам колко (на брой и т.н) са те) но може би е възможно някои (от тези мъже) като хора и т.н - да се променят към добро. А писаното преди за мъжете (а може би и за жени) под 61-48 годишна възраст (и на каквато и да е възраст) че хора са казвали описаните там неща (за които аз не знам дали са напълно (или изобщо) верни и т.н) за някои от тези мъже и т.н (но аз не знам колко (на брой и т.н) са те) но може би е възможно някои (от тези мъже и т.н) като хора и т.н да се променят към добро. Най-вероятно само анормалните хора (които не могат да разсъждават логично и при най-добрите факти и т.н)- които може би сега нарастнаха (като брой) не биха повярвали в християнството (дори и след прочетените тук и т.н факти, данни и т.н които напълно убедително (за всеки нормален човек) доказват, че истината от всички религии и т.н е в християнството). Според мен може би е възможно, ако в края на 80- години на 20 век от мъжете и момчетата /може би и при тъмнокожите мъже и момчета (може би при тях дори в още по-високи цифри)- но при тях може би въобще без мафиоти/ български граждани /родени след 1955 година -

Анонимен каза...

Допълвам и (понеже текста е по-дълъг и не може да се побере само два пъти)- Още пиша от името на хора писали тук и т.н, че : независимо от техния етнос и дали живеят в България или другаде/ около 12% да са оцелявали в гей проституцията, като бандити (тоест мафиоти), скитници, просяци и прочие; а в началото на 90-те години на 20 век тези цифри (при тези (изброени по-горе) групи мъже родени след 1955 година) да са били около 16%, а в края на 90-те години на 20 век да са били около 20%, а от 2000-2001 година (може би тогава много импотентни (до тогава) по-млади мъже са станали също гейове - тоест са започнали да оцеляват от гей проституция) тези цифри (при тези (изброени по-горе) групи мъже родени след 1955 година) да са станали вече около 70% (може би максимум до 80%). Уточнявам, че - написаното от мен по-рано, че "Може би от около 1997 година, нещата в целия свят се влошават (ако примерно между 1997-1999 години престъпността (може би общо - по света) е нараснала (спрямо 60-те години на 20 век) 2 пъти, през 2000-2001 година 3 пъти, а от 2008 година 4 пъти)." - мисля, че не е вярно, защото може би още от края на 80-те години на 20 век престъпността (може би общо - по света) е нараснала (спрямо 60-те години на 20 век) видимо, а от началото на 90-те години на 20 век още повече, а от края на 90-те години на 20 век още повече, а да не говорим от 2000-2001 година (и от 2008-2009 година), когато видимо е нараствала още повече (може би общо - по света). Може би в началото на 90-те години на 20 век престъпността в България (може би и по света) е била около 2 пъти, а в края на 90-те години на 20 век два и половина пъти (може би максимум (но аз се съмнявам, че тогава е стигала чак до там) до 3 пъти по-висока) по висока от престъпността в България (може би и по света) през 60-70-те години на 20 век. Аз мисля, че места в Стария Завет и т.н в Библията (но може би не в книга Второзаконие - за която съм писал по-рано (по-горе) и с примери и т.н), където се използват думи като "разпорят" и "бременни жени" и т.н и/или се говори за масови избивания (било през войни и т.н) - тези неща като убийства (особено по жестоки убийства - но и въобще), и т.н - са казани (ако е имало такива случаи) към хора от женски пол в смисъл на тяхното нещастие (а не физическа смърт и т.н- което ако е имало такива случаи (те може би са били редки случаи) може да е ставала от болести) когато мъжете (включително техни синове - дори още момчета бебета) в техните градове и т.н - измират, било убити във войната, от глад, болести и т.н, а също когато тяхните градове се унищожават (дори частично) и някои места се обират. Предполагам, че е имало хора от общество (в началото на 20 век) в някой град или село –които са започвали да говорят и питат родителите на човек, който не е женен до 19 годишна възраст „какво става” и понякога-ако не успеят да намерят на някой млад човек в неговия град или село- съпруг или съпруга са търсили в друг (но тогава повечето млади хора-предполагам са започвали да работят на около 12-15 годишна възраст (а вероятно много от хората- са се женили на 16-19 годишна възраст) а вероятно още с идването на социализма в България-и с него на безплатното средно образование-това се е променило.Уточнявам, че това изцяло не е вярно, но аз го написах по погрешка - "Чувал съм (от мои познати в САЩ), че в САЩ престъпността е нараснала около 4 пъти за последните 25-28 години.". Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Отново пиша (по-ясно и точно) от името на хора писали тук и т.н, че : Виждал съм цигани, които излизат от адвокатски кантори, стоят на вестникарски будки, вървят по улица (или пресичат тротоар), или чакат в коридор на болница (за физически болести) и прочие- да разговарят с гласове като абсолютни дебили и дегенерати и/или с най-пошлите думи – примерно за пенис. Уточнявам, че това изцяло не е вярно, но аз го написах по погрешка - "Според интелигентни (хора- мои познати) и в миналото (както вероятно е и днес) само (някой) мъже които са икономически по-богати са били (дори само веднъж през техния живота ) с (жена) проститутка (било-стриптизьорка, и т.н).". А пиша и нещо ново - Мой познат (над 45 годишна възраст) работещ като адвокат (с криминални престъпления) преди около 2 месеца ми каза нещо като "наистина от 2000-2001 година - до днес, не само, че основата от мъжете и момчетата под 61 годишна възраст оцеляват главно от гей проституцията, като бандити (тоест мафиоти), скитници, просяци и прочие, но и наглостта им и лошото им държание нарасна не само като брой, но и като степен, и това което тогава (може би е имал предвид края на 80-те години на 20 век и началото на 90-те години на 20 век) го мислехме, че е лошо, вече въобще не може да се мери с това, което стана от 2000-2001 година - до днес". Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Отново пиша (по-ясно и точно) от името на хора писали тук и т.н, че : Уточнявам, че - всички хора (в единствено или множествено число) за които е писано тук (на всички страници до - тук), че са роми (цигани) било мургави (с мургава кожа) и т.н - всъщност не е сигурно (видяно точно и т.н), че са били роми (цигани) било мургави (с мургава кожа) и т.н. Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

По- рано имах предвид - А пиша и нещо ново - Мой познат /над 45 годишна възраст/ работещ като адвокат /с криминални престъпления/ преди около 2 месеца ми каза нещо като "наистина от 2000-2001 година - до днес, не само, че основата от мъжете и момчетата които днес са под 61 годишна възраст оцеляват главно от гей проституцията, като бандити /тоест мафиоти/, скитници, просяци и прочие, но и наглостта им и лошото им държание нарасна не само като брой, но и като степен, и това което тогава /може би е имал предвид края на 80-те години на 20 век и 90-те години на 20 век/ го мислехме, че е лошо, вече въобще не може да се мери с това, което стана от 2000-2001 година - до днес". Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

И аз само ще напиша отново по-пълно и точно, неща, които съм писал по-рано : Може би някога преди 20 век, някои хора са мислили, че колкото по-образовани /в училища, университети и т.н/ са хората /може би главно момчетата и мъжете/, толкова по-умни ще станат и колкото по-малко /и като брой от хората и като брой на децата им/ деца имат хората, толкова по-голям шанс ще имат тези деца /когато пораснат/ да си намерят работа /добра, каквато на тях им харесва и въобще работни места/ - а реално през 20 век /особено втората половина на 20 век – до днес/, когато тези обстоятелства /хората да са по-образовани /в училища, университети и т.н/ и хората да имат по-малко деца -и като брой от хората и като брой на децата им/ са се осъществили, реално е станало точно обратното на тези очаквания на тези някои хора. Един човек ми каза /но аз не знам дали това е вярно/, че според него може би по цял свят може би всеки втори мъж /под 61 годишна възраст, може би дори и някои момчета тийнейджъри/ е лежал поне веднъж в живота си в психиатрия и някои от тях може би постоянно са взимали /дори след излизането си оттам/ психиатрични лекарства - но /може би до днес за живите /освен ако проблемното му състояние /за което състояние той е взимал това психиатрично лекарство или тези психиатрични лекарства/ просто не е минало с времето, а не с психо лекарства и така нататък/ - или до смъртта му - ако вече е умрял така без подобрение/ няма никакво подобрение /а за влошение не знам/ на проблемите си /примерно да си крещи или говори сам по улиците /и в центъра на градове/ и така нататък/.

Анонимен каза...

Само ще разкажа по-правилно края на разказаното от мен за 17 юли - {например през социализма в България {а предполагам и в цял свят под влияние на социализма в света се е подобрявало здравеопазването, правата и работното време на работещите, условията на труд и прочие} здравеопазването беше много по-социално, достъпно и евтино {особено за пенсионерите, за които {имаше както и за някои работници и намаления за цените на билетите във всички автобуси и т.н, а за учениците с ученическа карта и може би около три пъти годишно намаления за цените на влак за студентите} имаше и безплатни билети за автобус и прочие} имаше и безплатни билети за автобус и прочие} както и някои безплатни лекарства за пенсионерите, но в края на 80-те години на 20 век се виждаше, че и здравеопазването започва да се корумпира {въпреки, че за работещите и плащащи здравни вноски {което се взимаше, като част от заплатите им} прегледите при който и да е лекар - бяха безплатни, вече се виждаше, че много лекари очакваха някакъв подарък, а през 90-те години на 20 век прегледите при който и да е лекар - бяха платени, но въпреки това цените още не бяха така високи, но от около 2000-2001 година, се появи закона, всеки работещ човек или пенсионер да има личен лекар и само този личен лекар да има право да дава на човек направление за лекар специалист {както и този лекар специалист също да има право да дава на човек направление за друг лекар специалист} и с това направление този човек има право само на 2 платени {но със значително намалена цена} прегледа в рамките на един месец и така мисля здравеопазването загуби почти всичко човешко, социално и добро за хората пациенти}.

Анонимен каза...

През лятото на 2012 година една жена /родена в края на 40-те години на 20 век/ ми каза нещо като "май, че навсякъде по света хората си загубиха нормалните човешки отношения" /аз предпролагам, че тя е казала това главно за мъжете и момчетата родени след 1955 година, и това е имала предвид за периода от 2000-2001 година - до днес/. Ще напиша нещо, което един мъж /на около 70 годишна възраст/ ми каза само като негова хипотеза /(без той да има данни/ - може би в края на 80-те години на 20 век и 90-те години на 20 век убийствата между мъже бандити и може би и между банди - или поне между някои мъже членове на престъпни банди /в различните области на престъпния свят/ са били около 10-15%, то от 2000-2001 година вече са се избили /взаимно/ около 70-80% /а според него причината за това е, че от 2000-2001 година мъжете бандити /в различните области на престъпния свят/ вече нямат от къде да взимат доходи, понеже и магазините вече нямат оборот /заради все по-силно намаляващата покупателна способност на населението/ за да взимат рекет пари от тях, и във всички други области /в различните области на престъпния свят и т.н/ все по-трудно се намират доходи/.

Анонимен каза...

Разяснявам по-вярно нещо, от мой предишен коментар : Изнасилванията и проституцията при мъжете днес може би нарастнаха-погледнете само Елтън Джон и Рики Мартин -и двамата са женени за мъже и имат по 2-ма сина с мъжете за които са женени и/или с които мъже те живеят заедно /не знам кой ги е родил -и прочие подробности/ - а да не говорим колко момченца по света /вероятно най-вече от 2000 година - до днес/ от деца- отраснаха отгледани от гей двойки-дори единия да е бил травестит /някои от тях може да са гей простатуирали и от малки момченца- и да са ставали жертви на насилие и прочие/ и помислете си, колко от тях са хващали СПИН и какво ли не- и колко от тях са доживели и до 20-ия си рожден ден- това е нещо отратително и наистина света трябва да се оправи от всички лоши неща, с които е пълен- но не бих съветвал и желал насилие и такива методи- а и всичко е в ръцете на прокурорите и прочие.

Анонимен каза...

В един филм произведен /който съм гледал в пълната нецензурирана версия/ от Хонконг или Китай /от около края на 80-те години на 20 век или 90-те години на 20 век/ показаха, че когато един мъж /мисля бандит - може би беше наркопласьор/ мисля нанасяше побой /или беше прострелял - но този бандит мисля носеше и оръжие и имаше поне един пистолет/ на друг мъж /мисля полицай/ една жена /мисля интимна приятелка на мъжа /мисля полицай/, която жена мисля беше на около 30 годишна възраст/ удари /мисля с някакъв предмет/ по главата или лицето този мъж /мисля бандит - може би беше наркопласьор/ и мисля от неговата глава и/или неговия нос потече кръв, този мъж /мисля бандит - може би беше наркопласьор/ се обърна и като видя, че човека, който го е ударил е от женски пол, каза нещо като "имаш късмет, че си жена" и не направи нищо на тази жена /мисля интимна приятелка на мъжа /мисля полицай/, която жена мисля беше на около 30 годишна възраст/ и този мъж /мисля бандит - може би беше наркопласьор/ си тръгна бързо оттам /а почти напълно идентичен на този филм /само дето в този филм мъжа /беше интимен приятел или съпруг на тази жена от която той пострада/, който така пострада от жена /мисля и той и тя бяха на около 28-49 годишна възраст, а тя го направи за да защити друг мъж, може би нейн роднина/ също като видя, че човека, който го е ударил е от женски пол каза на нея нещо като "имаш късмет, че си жена" и не направи нищо на тази жена - негова съпруга или негова интимна приятелка/ имаше и филм /който съм гледал в пълната нецензурирана версия/ от САЩ /който мисля пресъздаваше случай от 18 или 19 век - мисля станал в Европа/ произведен от около края на 60-те години на 20 век или началото на 70-те години на 20 век/ - и според мен тези два филма /които съм гледал в пълната нецензурирана версия/, които споменах до тук /от около края на 80-те години на 20 век от Хонконг или Китай, и от САЩ от около края на 60-те години на 20 век или началото на 70-те години на 20 век/ са примери за филми, които са от най-реалистично и човечно направените, като за такива ситуации /без да показват насилие /още повече с кървене, синина и/или синини, жестокост и т.н/ над човек или хора от женски пол/. Чувал съм /и предполагам, че е вярно/, че мъжете над 50 годишна възраст дори ако са били хетеросексуални /предполагам, че и при хомосексуалните мъже е така/ дотогава, когато минат 50 годишна възраст вече не могат да получават ерекция въобще /а ако някой все още може да получава ерекция /макар може би и много по-рядко/- било с жена ако е хетеросексуален или с мъж, ако е хомосексуален - това са много редки случаи при мъжете над 50 годишна възраст и вероятно спират при мъжете до 60 годишна възраст/, а също съм чувал /и мисля, че е вярно/ че и жените над 50 годишна възраст вече не могат да правят секс /независимо дали някога са правили секс/, но при тях е по гинекологични и възрастови причини. През 60-те години на 20 век в България /мисля в по-малък град/ е имало случай, когато мъж и жена /може би на около 18-40 годишна възраст/ са били арестувани за някаква измама и мисля и укриване на пари, и полицаите които са ги арестували /вероятно трима мъже на около 23-43 годишна възраст/ са целели не само да разкрият тяхната измама и ако е имало и укриване на пари /къде са тези пари/, но и те да вземат тези доходи от тази измама и укриване на пари /ако е имало такива/ и за тази цел арестувания мъж /може би на около 18-40 годишна възраст/ буквално е бил пребит от тези полицаи /вероятно трима мъже на около 23-43 годишна възраст/ и той е бил и изтезаван от тях, а на арестуваната жена /може би на около 18-40 годишна възраст/ никой от тях /и въобще/ не е направил каквото и да е.

Анонимен каза...

Пиша от Торонто. Един мъж ми каза, че може би около 70% от мъжете родени през 40-те години на 20 век и до 1952 година, около 40% от мъжете родени в края на 50-те години на 20 век, около 33% от мъжете родени в началото на 60-те години на 20 век, около 25% от мъжете родени в края на 60-те години на 20 век и около 20% от мъжете родени в началото на 70-те години на 20 век {а след това мъжете били хетеросексуални като млади {или и до днес - когато още са млади} са доста под 1% и са големи изключения, ако при родените след 1982-1983 година - въобще има или е имало} били хетеросексуални като млади мъже {но при мъжете родени след 1955 година вероятно мнозина по-късно са станали гей или импотентни}. Един човек ми каза, че може би е възможно момичетата, които са започвали да правят секс {било с мъж, а при родените след 1955 година може би все по-често и с предмет нагласен да бъде с формата на човешки пенис в ерекция {а човешкия пенис в ерекция е мисля около 2 сантиметра и 5 милиметра в диаметър} - като предролагам примерно обелен {без обвивката} средно голям банан или добре обелена {без обвивката, а вероятно и още намалена и на дебелина и т.н} и нагласена краставица като дебелината на човешкия пенис в ерекция, при които {било банан или така нагласена краставица} се обвиват с тоалетна хартия или друга хартия, после им се слага найлонова торбичка, а накрая върху всичко това {като предварително се измиват ръцете} и презерватив} за първи път от 15 годишна възраст {или от може би максимум 16 годишна възраст} от жените родени през 40-те години на 20 век и до 1955 година {включително}, да са били около 30%, при жените родени в края на 50-те години на 20 век да са били около 50%, при жените родени в началото на 60-те години на 20 век да са били около 60%-65%, при жените родени в края на 60-те години на 20 век да са били около 75%, при жените родени в началото на 70-те години на 20 век да са били около 80%, при жените родени в края на 70-те години на 20 век и до 1983 година да са били около 90% - но това е хипотеза на този човек, и аз не знам дали в това има нещо вярно.

Анонимен каза...

Пиша пак но по-правилно неща писани от мен преди : Според мен е много вероятно в много случаи като геноциди, холокост, войни и т.н /било не само измислени като съществуване, като брой на жертвите и т.н/- тези избити, умрели, измъчвани /ако наистина е имало и такива случаи/, и т.н хора- да са били мъже и момчета /а това за жени и момичета /може би без мъжете и момчетата травестити - за които се е знаело /от тези, които са ги избили и измъчвали/, че реално са хора от мъжки пол/ да е лъжа и измислено/.
В Русе през 2014 година деца от ромски произход са били седнали до /в страничните стълби/ хотел „Дунав Плаза” /който мисля 2 години не работеше – мисля до 2015 година/-а до тях е стояло бездомно куче.

Анонимен каза...

Изяснявам, за нещо което бях писал по-рано, че - Вероятно повечето роми са без основно образование и без електричество, водопроводи и канализация в домовете си /някои от тях /при мъжете и момчетата/ може би /може би понякога и от малки момчета/ се хранят може би дори с изпражнения/....

Анонимен каза...

Отново ще напиша вярно мой коментар от преди, а в края има и нещо ново : Аз лично не съм виждал "женомразци или женомразец"- и не знам дали те съществуват наистина- освен ако някой не се преструва, лъже и т.н. Аз мисля, че жените винаги са били по-добрата половина от човешкия род {мисля, че всички факти го доказват} - например ако се прочете какво пише в Стария Завет в Второзаконие в глава 20 в стихове от 12 до 15 -разбира се Новия Завет мисля, че отменя написаното там за мъжете и т.н}. Мексиканската актриса Adela Noriega {тя може би е с около 10 години по-голяма от колкото се води официално} също е била красива {може би средно красива} като млада.

Анонимен каза...

Вече напълно вярно пиша и изяснявам, че- (за част от писаното от мен тук и т.н на 25 декември 2016 година и т.н) -Ще напиша нещо на друга тема - Един добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат (предполагам, че ако някой им го пожелава - би пожелал това само на мъже (вероятно под 61 годишна възраст) от тях и може би от тъмнокожите хора /само на мъже - вероятно под 61 годишна възраст/ от тях (хора от мъжки пол - роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа)) от вируси, атентати, в газовите камери и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/. На много места в Интернет и т.н има призиви и т.н (да бъде извършено от мъже, в затвори, полиция и т.н) за жестоки изтезания, бой (може би почти) до смърт и т.н, одиране живи, бавно нарязване (понякога после пак зашиване и така - постоянно) и/или изгаряне, отрязване на ръце и крака, кастрация на пениса и/или тестисите (включително след това, тези мъже са принудени да изядат своите пениси и/или тестиси и т.н, или техните пениси и/или тестиси са зашити в устата или ануса им и т.н), анални изнасилвания - и с предмети, евтаназия и т.н - за някои мъже и може би от тъмнокожите хора /само на мъже - вероятно под 61 годишна възраст/ (хора от мъжки пол - роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа) от тях - аз не мисля, че е уместно- това да се пише и т.н в Интернет и т.н (дори и ако реално, това е било извършвано - предполагам само на хора от мъжки пол, (без човек или хора от женски пол независимо от расата им) - независимо от кой период в миналото (и въобще) и независимо от тяхната възраст)- особено, ако се прочете и от деца. Пак казвам, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Пиша по-вярно /за неща които съм писал преди тук и т.н/, че всичко това изцяло не е вярно, но аз го написах по погрешка - "Може би през 50-те години на 20 век в България (и в други държави) около половината от женените млади хора са имали деца- може би предимно по едно дете (а може би от 1965 година около 15% от женените млади хора са имали деца, а през 70-те години на 20 век около 10% от женените млади хора са имали деца, а през 80-те години на 20 век около 5% от женените млади хора са имали деца- а от 90-те години на 20 век броя им е намалявал все повече). Мисля, че в книга от САЩ от около 2011 година (мисля, че автора на тази книга може би е работил в полицията и/или съда) пишеше, че случаите (станали реално - а не медийни и т.н лъжи, в филми, романи и т.н) в които мъж посяга на жена с физическо насилие (като целта е самото това физическо насилие - а не изнасилване или убийство) са едни от най-редките случаи, но не и невъзможни случаи. А също мисля, че в същата тази книга от САЩ от около 2011 година пишеше, че случаите (станали реално - а не медийни и т.н лъжи, в филми, романи и т.н) в които жена посяга на жена (или на мъж) с физическо насилие (като целта е самото това физическо насилие - а не убийство) са едни от най-редките случаи, но не и невъзможни случаи. Като `и гледам снимките на тази Анита Мейзер то това може би е възможно да е циганка или мъж циганин травестит (а и като `и видях изявите в най-пошлите песни от поп фолка)... Че тая Мисис България 2014 е може би и с не европеиден вид и предполагам и със силикони...Уточнявам, че - Като гледам снимките на тази Анита Мейзер то това може би е възможно да е мъж травестит (а и като видях нейните изяви в най-пошлите песни от поп фолка)... Че тая Мисис България 2014 е може би и с не европеиден вид и предполагам и със силикони.". Уточнявам, че - Виждал съм мургав циганин вървящ с бели мъже, които му плащат за гей проституция (и може би (но това е само моя хипотеза (както и на други места тук и т.н, където съм писал за подобни неща) без да знам дали това е вярно) мургава циганка вървяща с бял мъж, които `и плаща да се снима (вероятно без той да знае, че в този филм има извръщения или че въобще това е порно филм, а зад това може би стоят жени) в порно извръщения (а после с компютърни и т.н монтажи- правят тя да изглежда на бяла жена в филма, снимките и т.н), а после заедно с нея отива на лекар- мисля гинеколог). Шотландска актриса Karen Gillan също е красива /може би средно красива/ .

Анонимен каза...

според мен актрисата Christina Applegate също е била красива като млада

Анонимен каза...

Пиша пак /а същото имам предвид и за други подобни и т.н неща - писани от мен и т.н - преди/, но по-вярно за нещо писано от мен преди : Може би мъже от тия по върховете- и то на света- които командват всички държавници и прочие /може би те стоят зад това- да оставят народите без работа /особено от 2000-2001 година/ като затварят заводите ТКЗС-тата, дори интелектуалните професии, може би дори миньорите и прочие/ а в същото време се увеличава гей културата /дори появата на гей браковете след 2000 година/, пропагандата /дори от малки момченца/ и прочие- водят /може би умишлено/ до ликвидиране и на големи човешки групи- /и при тъмнокожите хора- мургави роми, негри и мургави дравиди/оцеляващи често от гей проституция и просия- а така може би са оцелявали през 60-те години може да са били примерно 15% от хората от мъжки пол от тях -а през 80-те години може да са били примерно 20% от хората от мъжки пол от тях, а през 1993 година може да са били примерно около 22% от хората от мъжки пол от тях - а днес /може би от 2000 година - до днес/ примерно 90% от хората от мъжки пол от тях/. А това изцяло е лъжа и аз го написах по погрешка "/аз мисля, че при тъмнокожите хора- мургави роми, негри и дравиди- няма разлика като деградация и при мъжете, жените и децата /аз мисля, че всички те заедно са на едно ниво с гей мъжете /оцеляващи често от гей проституция, порно филми с извръщения - а с монтажи направени на бели хора и прочие в тези филми и прочие". Един мъж преди години каза нещо интересно, когато гостуваше (мисля в предаване на БНТ 1) - той каза нещо като "такъв геноцид (вероятно той е говорел за периода най-вече от 2000 година - до днес) и през турско робство- България не е виждала" -вероятно той е имал предвил като липса на стабилни (и въобще - на хетеросексуални) мъже (при бялата и монголоидната раси и при мъжете от тъмнокожите хора - за които писах по-горе), работа, добро здравеопазване, добро образование, и бъдеще за хората в родината им (и въобще).

Анонимен каза...

Мисля, че през 60-70-те години на 20 век в България {а вероятно и по света} малко хора имаха {и въобще са си правили - каквато и да е} татуировка или татуировки по тялото - може би някои моряци са имали примерно по една на рамото и вероятно и други хора са имали татуировка или татуировки, но аз мисля, че това започна най-масово от 2000-2001 година {а тогава мисля и порнографията започна да показва главно извръщения {вероятно {особено над човек или хора от женски пол} направени с компютърни и т.н монтажи - иначе показаните там неща биха били опасни за здравето и/или живота на снималите се там хора}, а от 2001 година Холандия става първата {след това и много други държави} страна в света, която разрешава гей браковете} главно сред поколенията {понякога дори и при жени и момичета} родени след 1955 година, и то съм забелязвал хора с татуировки по цялото тяло {ръце и крака} да вървят така по улиците през лятото. Веднъж преди около 2 години бях разказвал на една жена {родена в края на 20-те години на 20 век, която жена от няколко години излиза рядко от жилището си, заради болест на костите} случаи на хора с по-нередовно поведение {разказани от хора} и тя каза нещо като "че чак толкова ли се е побъркал света".

Анонимен каза...

Пиша от Торонто. Само ще напиша отново, но по-вярно част {която има нужда от това} от писаното от мен преди : Един човек ми каза, че може би е възможно момичетата, които са започвали да правят секс {било с мъж, а при родените след 1955 година може би все по-често и с предмет нагласен да бъде с формата на човешки пенис в ерекция {а човешкия пенис в ерекция е мисля около 2 сантиметра и 5 милиметра в диаметър} - като предролагам примерно обелен {без обвивката} средно голям банан или добре обелена {без обвивката, а вероятно и още намалена и на дебелина и т.н} и нагласена краставица като дебелината на човешкия пенис в ерекция, при които {било банан или така нагласена краставица} се обвиват с много малко неизползвана тоалетна хартия или много малко неизползвана носна кърпичка, после им се слага найлонова торбичка, а накрая върху всичко това {като предварително се измиват ръцете} и презерватив {като крайния диаметър на полученото с формата на човешки пенис в ерекция е около 2 сантиметра и 5 милиметра в диаметър} за първи път от 15 {ако има момиче, което да е почвало по-рано, то вероятно това е голямо изключение {при някои по-развити за възрастта си момичетапри които менструацията им е започвала преди 13 годишна възраст} и то на максимум най-рано от 13 годишна възраст нагоре} годишна възраст {или от може би максимум 16 годишна възраст, а при някои и по-късно - може би най-рядко, на около 21 годишна възраст} от жените родени през 40-те години на 20 век и до 1955 година {включително}, да са били около 30%, при жените родени в края на 50-те години на 20 век да са били около 50%, при жените родени в началото на 60-те години на 20 век да са били около 60%-65%, при жените родени в края на 60-те години на 20 век да са били около 75%, при жените родени в началото на 70-те години на 20 век да са били около 80%, при жените родени в края на 70-те години на 20 век и до 1983 година да са били около 90% - но това е хипотеза на този човек, и аз не знам дали в това има нещо вярно.

Анонимен каза...

И аз съм чувал от четири човека тяхната хипотеза /но не знам дали е вярна - дори частично/, че света от 2000 година е най-близък до Содом и Гомор - в смисъл, че повечето мъже, които днес са под 60 години станаха хомосексуални, а и степента им на деградация, лошо и нередовно поведение може би същто нарасна.....А също може би, ако в края на 80-те години на миналия век хората в България умиращи /може би главно при мъжете, които днес са под 60 години/ от неестествена смърт /като хомосексуални болести при мъжете, лекарски грешки, болести, катастрофи и прочие/ да са примерно около 8 хиляди годишно, а през 90-те години на миналия век да са примерно около 10-12 хиляди годишно, а от 2000-2001 година да са по около 100 хиляди годишно, а от 2009 година да са по около 100-150 хиляди годишно.....

Анонимен каза...

имах предвид - И аз съм чувал от четири човека тяхната хипотеза /но не знам дали е вярна - дори частично/, че света от 2000 година е най-близък до Содом и Гомор - в смисъл, че повечето мъже, които днес са под 60 години станаха хомосексуални, а и степента им на деградация, лошо и нередовно поведение може би също нарасна.....А също може би, ако в края на 80-те години на миналия век хората в България умиращи /може би главно при мъжете, които днес са под 60 години/ от неестествена смърт /като хомосексуални болести при мъжете, лекарски грешки, болести, катастрофи и прочие/ да са примерно около 8 хиляди годишно, а през 90-те години на миналия век да са примерно около 10-12 хиляди годишно, а от 2000-2001 година да са по около 100 хиляди годишно, а от 2009 година да са по около 100-150 хиляди годишно.....

Анонимен каза...

Вече напълно вярно пиша и изяснявам, че- (за част от писаното от мен тук и т.н на 25 декември 2016 година и т.н) - Ще напиша нещо, което е само моя хипотеза. Може би е възможно, в случаите (всички или почти всички от тях) в които някой човек или хора са извършили самоубийствен (някои мисля им казват и камикадзе) атентат (или нещо подобно (примерно престъпление (срещу човек или хора) след което, да се самоубият) и т.н) реало човека или хората извършили това, да са били предварително убити (или да не са знаели какво ще стане), а в това нещо управлявано от тях (камион, кола и т.н и експлозива или експлозивите и т.н) да са били с автоматично управление (и задействане за експлозива или експлозивите (или вече извършено престъпление (срещу човек или хора) и т.н) от друг човек или хора (които стоят на разстояние от този или тези, които искат да изглеждат като самоубийци атентатори или нещо подобно и т.н). Защото може би дори някой човек или хора да са готови да извършат самоубийствен атентат (или нещо подобно (примерно престъпление (срещу човек или хора) след което, да се самоубият) и т.н) този човек или хора все пак биха се страхували и за това, какви последствия (като жестоки (осакатили ги завинаги и/или повтарящи се така и т.н) и дори убийствени изтезания или убийства и други подобни и т.н - извършени от мъж или мъже) след това могат да се случат (особено (или може би понякога - само), ако между жертвите на този самоубийствен атентат (или нещо подобно и т.н) има човек или хора от женски пол (независимо от тяхната раса), понякога може би и за някои малки момчета и старци - също)) на мъж (или мъже) роднини и/или приятели (било в полицията или затвора или пратен от тези групи - мъж или мъже да го извършат) на извършителя или извършителите (умрели след това) на този или тези самоубийствени атентати (или нещо подобно (примерно престъпление - особено по-сериозно(срещу човек или хора - особено (или може би понякога - само), ако жертвата или жертвите - са човек или хора от женски пол) след което, да се самоубият) и т.н). Пак казвам, че ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

според мен актрисата Beatie Edney е била хубава когато е била по-млада; а рускинята актриса Svetlana Khodchenkova {тя може би е с 10 години по-възрастна отколкото се води официално} е много хубава

Анонимен каза...

Ще напиша нещо важно : Уточнявам /за нещо писано от мен преди на различни места в Интернет/, че всичко това мисля изцяло не е вярно, но аз го написах по погрешка - "но мисля, че особенно от последните 20-тина години някои жени са си купували и са ползвали дилдо вагинално (докато са сами в стаята си и никой не ги вижда) може би заради липсата на хетеро мъже (особенно от последните 20-тина години) дори и по реклами и т.н вечер това предлагат на жените и може би и на гей мъжете (някои от които може би ползват дилдо- но анално- все пак те са гейове).".

Анонимен каза...

мисля, че канадската певица Shania Twain е с около 5 години по-възрастна отколкото се води официално и също мисля, че канадската певица Shania Twain е била средно красива жена, като по-млада

Анонимен каза...

Пиша от Торонто. Наистина последно пиша и пояснявам, че - Само ще напиша отново, за последно но наистина по-вярно голяма част {която има нужда от това} от писаното от мен преди : Един човек ми каза, че може би е възможно момичетата, които са започвали да правят секс {било с мъж, а при родените след 1955 година може би все по-често и с предмет нагласен да бъде с формата на човешки пенис в ерекция {а човешкия пенис в ерекция е мисля около 2 сантиметра и 5 милиметра в диаметър и пениса в ерекция е напълно изправен, а не заоблен вирнат нагоре и т.н, както вероятно неправилно показват някои снимки в английската уикипедия на тема "човешки пенис ерекция" и "човешки пенис размер" и т.н} - както предролагам примерно днес е туба от оцветяващи таблетки за вана bathwater colour от мисля cien kids pixar {които се продават в ЛИДЛ в България}, но като се измие със сапун, без да се отпечатва самата опаковка, а върху опаковката се поставя презерватив {презерватива може би след първата употреба, може така да се измива с вода и сапун преди всяка следваща негова употреба и така да се ползва може би максимум около един месец}, а също според този човек в много редки случаи {ако въобще е имало такъв случай или случаи - когато и да е било} е било възможно и понякога {рядко} за тази цел да е бил използван обелен {без обвивката} средно голям банан {но банана е винаги мисля поне малко по-дебел {като диаметър} от човешкия пенис в ерекция} или добре обелена {без обвивката, а вероятно и още намалена и на дебелина и т.н} и нагласена краставица като дебелината на човешкия пенис в ерекция, при които {било банан или така нагласена краставица} се обвиват с много малко неизползвана тоалетна хартия или много малко неизползвана носна кърпичка, после им се слага найлонова торбичка, а накрая върху всичко това {като предварително се измиват ръцете} и презерватив {като крайния диаметър на полученото с формата на човешки пенис в ерекция е около 2 сантиметра и 5 милиметра в диаметър} за първи път от 15 години и 2-3 месеца {ако има момиче, което да е почвало по-рано {може би около 3 такива случая {при момичета между 12-14 годишна възраст които са били по-развити, вероятно и с по-рано започнала менструация - вероятно максимум най-рано от 13 годишна възраст нагоре}, а на по-ранна възраст е нямало никога в човешката история} в цялата човешка история - до днес - и въобще завинаги {или от може би максимум 16 годишна възраст, а при някои и по-късно - може би най-рядко, на около 21 годишна възраст} от жените родени през 40-те години на 20 век и до 1955 година {включително}, да са били около 30%, при жените родени в края на 50-те години на 20 век да са били около 50%, при жените родени в началото на 60-те години на 20 век да са били около 60%-65%, при жените родени в края на 60-те години на 20 век да са били около 75%, при жените родени в началото на 70-те години на 20 век да са били около 80%, при жените родени в края на 70-те години на 20 век и до 1983 година да са били около 90% - но това е хипотеза на този човек, и аз не знам дали в това има нещо вярно.

Анонимен каза...

мисля, че арменската певица Siranush Harutyunyan и американската актриса Allison Mack са около средно красиви

Анонимен каза...

Според мен пример за мъж бил много красив като млад е актьора Freddie Poole от мисля САЩ; а пример за значително красив мъж е индиеца Saif Ali Khan; актьора от Англия от може би еврейски произход James Kumbees като млад е пример за средно красив мъж; а примери за средно красиви жени са индийката Amyra Dastur - но тя е може би и с около 10 години по-голяма отколкото се води официално; и Mandala Tayde - но тя е може би и с около 5-6 години по-голяма отколкото се води официално; и туркинята Gizem Karaca - но и тя е може би и с около 10 години по-голяма отколкото се води официално; Алсу, която е радена в Русия; и Kathy Ireland като млада - тя може би е от ирландски произход; и Teri Polo като млада

Анонимен каза...

предполагам, че актьора David Edwin Knight /с рождено име David Mintz/ мисля роден официално през 1962 година е бил красавец като млад мъж /такива негови снимки има на сайта http://undercoverguys.com/david-knight със заглавие - David Knight | undercover guys/, предполагам, че Sandra Bullock е била средно красива като млада жена

Анонимен каза...

По мое мнение Amanda Peterson, Kerri Kendall, Natalia Oreiro /тя може би е с около 10 години по-възрастна отколкото се води официално/, Audrey Hepburn и Melody Anderson са били хубави /имащи достатъчно зрял вид и без да имат по-силни /или въобще - някакви/ бръчки, побелели косми и прочие/ преди години, примерно в тяхната 15 /може би от 15 години и 1-3 месеца/- до края на тяхната 43 годишна възраст, и актрисата Sherrie Rose /и тя е може би е с около 10 години по-възрастна отколкото се води официално/ е била приятна на вид в нейната примерно 15 /може би от 15 години и 1-3 месеца/- до края на нейната 43 годишна възраст и английската актриса Lily Collins е може би средно красива.

Анонимен каза...

Пиша с важно изяснение за написанато от мен на 17 ДЕКЕМВРИ 2017 година на този сайт и т.н, че : По мое мнение Amanda Peterson, Kerri Kendall, Natalia Oreiro /тя може би е с около 10 години по-възрастна отколкото се води официално/, Audrey Hepburn и Melody Anderson са били хубави /примерно в тяхната 15 /може би от 15 години и 1-2 месеца/- до тяхната 45 годишна възраст, и актрисата Sherrie Rose /и тя е може би е с около 10 години по-възрастна отколкото се води официално/ е била приятна на вид в нейната примерно 15 /може би от 15 години и 1-2 месеца/- до нейната 45 годишна възраст и английската актриса Lily Collins е може би средно красива. Ще напиша нещо интересно, което е моя хипотеза - може би, човек се счита за първа младост между 15 годишен {може би от 15 годишен и 1-2 месеца} - до края на 26-тата си година; а от 27 годишен {може би от 27 годишен и 15 дни- до един месец - може би малко хора се запазват до 27 годишен и 3-4 месеца} до края на 36-тата си година се счита за втора младост; и от 37 годишен {може би от 37 годишен и 15 дни- до един месец - може би малко хора се запазват до 37 годишен и 3-4 месеца} - до 44 годишен може също да се счита за трета младост; а за 45 годишен - може би само до 45 години и 2-3 месеца въобще не знам {но може би от 45 годишен вече не трябва да се счита дори и за трета младост} дали може още да се брои - дори и за трета младост} човек се счита за трета младост, но не съм сигурен дали е правилно да делим хората в тези възрасти на първа, втора и трета младост - като те все са млади и в тези три периода още мисля не е възможно {дори до края на 44 годишна възраст - може би до 45 години и 2-3 месеца} да се появят бръчка или бръчки по лицето и т.н място на кожа на човек - и в тези три периода - мисля, че само нараства { може би леко във всеки от тях} броя на порите по кожата на човек, които ако се слеят някъде или въобще, някой човек {примерно гледащ с по-оголемено огледало} може да помисли за бръчка или бръчки по лицето и т.н място на кожа на човек, а може би от 45 години и 2-3 месеца започва някоя или някои от порите по лицето и т.н място на кожа на човек да започват да наподобяват леко бръчка или бръчки по лицето и т.н място на кожа на човек, а от 45 години и 6-7 месеца започва някоя или някои от порите по лицето и т.н място на кожа на човек да стават като бръчка или бръчки по лицето и т.н място на кожа на човек {и това може би завършва напълно от 45 години и 9-10 месеца - до 46 години и 2-3 месеца}. Според мен дори човек {който човек не носи грим и т.н и никога не е ползвал крем за лице и т.н} примерно на 43 годишна възраст, ако бъде видян от човек {и с добро зрение, който човек примерно {но може би и без това - и въобще} просто не е много наблюдателен}, който не знае, че възрастта на този човек е 43 години, да помисли този човек за 33 годишен или дори за 23-28 годишен и т.н.

Анонимен каза...

В The official top 100 most beautiful female celebrities от imdb и Top 350 Most Beautiful Actresses от imdb и The most beautiful female actors от imdb и 100 Most Beautiful Actresses of All Time от imdb и Beautiful Young Actresses (Under 25) от imdb и 100 Most Beautiful Well-Known Actresses от imdb и The Most Beautiful Actresses Ever от ranker com и The Most Beautiful Women Of All Time от ranker.com и прочие и Classic Hollywood's Most Beautiful Actresses от reelrundown.com и Most Beautiful Actresses in Hollywood от imdb и The Most Beautiful Actresses of Hollywood от imdb и the best & most beautiful actresses of hollywood от imdb и други има примери за представителки на женския пол, които са били {или още са { хубави представителки на женския пол {не знам всеки {и въобще} от тях доколко отговаря на официалната си възраст}. Jane March и Eliza Bennett и Carré Otis и Jeanne Moreau и Izabella Miko и манекенката и актриса Anastassija Makarenko и Linda Carol и Taylor Sands и Danielle Rose и Julie Strain и Yvette Nelson и Delia Sheppard и Misha Czumaczenko и Lidia Banach и актьора Marcus Schenkenberg и Marek Zimakiewicz и Martin Hewitt и Nicholas Celozzi и Jeff Conaway и John O'Hurley и Pana Hema Taylor ; мъжете актьори {а някои от другите са културисти} Kelly Mcnaught, Tanoai Reed, Richard Eden, Morten Harket, Luca Bercovici и Boris Kodjoe и Tom Harper и Tomas Bures и Ron Avidan и Jaroslav Horvath и Daniele Seccarecci и Dennis Wolf и Markus Rühl и Mickey Hargitay и Mike Matarazzo и Andreas Münzer и някои мъже от статията mr universe Angelfire от сайта angelfire com {а също и от статията Mr World page Angelfire от сайта angelfire.com и http://www.angelfire.com/home/dansby/male-pageants/mruniverse.html} и всякакви други мъже носили титлите {дори не участвали в световния конкурс и т.н и/или не получили първо място} Mr universe и Mr World и т.н и други и други са били {или още са} хубави хора {аз не зная за никой от тях каква е реалната възраст на която е или на която е бил}. Израелските комици и актьори Asi Cohen, Eli Finish и родения в Аржентина актьор Mariano Idelman и актьорите Henry Cavill, Morten Harket, Richard Eden и Luca Bercovici; и някои от жените актриси от теми на Hot Actresses from Israel от сайта http://www.imdb.com/list/ls075702857/ и The 150 Most Beautiful Jewish Actresses in Hollywood от http://www.imdb.com/list/ls064975609/?sort=list_order,asc&mode=detail&page=1 и Israeli Beauties of Classic Hollywood от http://www.imdb.com/list/ls062185692/ и т.н са били /или още са/ приятни външно хора /аз не зная за който и да е от тях дали донякъде и въобще и т.н отговаря на годишната възраст на която се пише/. Мъжете актьори Jon Seda, Aidan Quinn, James Remar, родения в САЩ певец Perry Como, родената в Италия актриса Anna Maria Ferrero, родения в Франция актьор Jean Sorel, родената в Италия актриса Anna Miserocchi, родения в САЩ актьор Paul Newman, родения в САЩ актьор James Dean, родения в САЩ актьор Vic Damone, родената в Франция актриса Christiane Martel, родената в Куба танцьорка Rosa Carmina, а също много жени носили титлите /и дори само участвали в конкурсите/ Miss World, Miss Universe и прочие, а също много жени и момичета /от 15 години и 1-2 месеца нагоре/ манекенки, други и т.н са били /или още са/ приятни външно хора /аз не зная за който и да е от тях дали донякъде и въобще и т.н отговаря на годишната възраст на която се пише/.

Анонимен каза...

Родения в Австралия актьор Deniz Akdeniz {той вероятно е с години по-голям отколкото се води} е хубав мъж. Мъжа /мисля той е модел/ Niko Antonyan, и мъжа Claus Pelz /мисля той е модел/, певеца от Ирландия Jake Quickenden, родения в Ирландия художник, певец и музикант Ronan Keating, родения в Ирландия певец Gareth Gates, родения в Англия певец и актьор Shayne Ward, руския актьор Дмитрий Нагиев, родената в САЩ актриса Peggy Lipton, родената в САЩ актриса Erika Flores, има много примери за красиви руски актриси и т.н в Beautiful Modern Russian Actresses Top-38. Photo Gallery от beauty-around.com и на Самые красивые русские актрисы 20 века от vynderkind.ru и на Топ-100 самых красивых отечественных актрис от 25-k.com /във всичките части от тази поредица/, руската актриса Мария Костикова и прочие са примери за хора били /или още са/ привлекателни външно /аз не знам за никой от тях дали приблизително и въобще и прочие отговаря на възрастта на която се пише/. Според мен примери за най-красиви дъщери на рок звезди са : Теодора Ричардс, Софи Симънс, Кимбърли Стюарт и други {за такива примери за най-красиви дъщери на рок звезди пише и на тема 30 HOTTEST ROCKSTAR DAUGHTERS от сайта ultimateclassicrock.com}, но аз мисля, че вероятно мнозина от тях {може би дори всички} са с години по-големи отколкото официално си дават вид.

Анонимен каза...

Честитя деня на труда и пожелавам по света и в България - да има (не само отново, но и по-добри и т.н - от времената когато повечето хора в трудоспособна възраст са имали работни места със заплащане и т.н) работни места (и то достатъчно работни места - за всеки човек желаещ да работи нещо - каквото конкретния човек може и иска) - и то добри работни места с добри условия на труд, добра хигиена, достатъчно почивки и т.н - при нужда и т.н, с добро заплащане, с добри отношения в колектив и с други хора (и то взаимно) където има (и/или се налага да има) такива, с добри работодатели и т.н !!!!

Анонимен каза...

Отново пиша (по-ясно и точно) от името на хора писали тук и т.н (за част от писаното от тях), че : Струва ми се, че днес хора на 45 (може би от 45 години и 1-3 месеца нагоре)-48 годишна възраст още се считат за млади хора - а само преди 20 години не беше така. Мои познати хора от САЩ, ми казаха, че и според тях днес и в САЩ хора на 45 (може би от 45 години и 1-3 месеца нагоре)-48 годишна възраст (дори на 52 и под 61 годишна възраст) още се считат за млади хора - а само преди 20 години и в САЩ не е било така. През 90-те години на 20 век един мъж турчин (от едно село) ми разказа, че през изселването на българските турци в Турция (през Възродителния процес през 80-те години на 20 век), той е пътувал за Турция с жена си (тогава той и жена му са били на около 34-38 годишна възраст) и с дъщеря им (тогава дъщеря им е била между 16-18 годишна възраст) и когато те са влезли в местата, където са претърсвали тях - на границата в стаята с тях са влезли и трима мъже турски мисля войници (които са били тогава на границата - не знам тогава още имаше ли там и полицаи, ако е имало - значи може би и турски полицаи) и единия мъж от тях е изнасилил жена му, другия мъж от тях (явно е бил гей) е изнасилил него, а третия мъж от тях е изнасилил дъщеря им, и след това са ги пуснали да продължат и те (той, жена му и дъщеря им) са влезли в Турция (той ми разказа това, когато вече той, жена му и дъщеря им се бяха върнали (и отново живееха) в България). Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

мисля, че певиците Kesha Rose Sebert, Ariana Grande, Charli Xcx, Demi Lovato и Shakira и т.н - те всичките мисля са били {или още са} красиви като млади {някои или всички от тях може би реално са по големи на възраст отколкото е официалната им възраст в медиите}

Анонимен каза...

На сайта Top Worldwide Bodybuilders: Israeli bodybuilder Lior ... от pinterest.fr и прочие има примери за мъже били /или още са/ приятни външно мъже /аз не зная за който и да е от тях дали донякъде и въобще и т.н отговаря на годишната възраст на която се пише/..... и културиста Alexei Lesukov и американския продуцент JR Rotem и американския актьор Channing Tatum и прочие са мъже били /или още са/ приятни външно мъже /аз не зная за който и да е от тях дали донякъде и въобще и т.н отговаря на годишната възраст на която се пише/.....

Анонимен каза...

индийските мъже актьори John Abraham, Akshay Kumar, Varun Dhawan, Anupam Mittal, Sidharth Malhotra, Hrithik Roshan, Abhishek Bachchan, Arjun Rampal, Shahid Kapoor и Emraan Hashmi и индийския супермодел Mehr Jesia и актрисите Sindhura Gadde и Sanchita Padukone и актрисата родена в Оман Sarah-Jane Dias и индийската манекенка Aanchal Kumar и прочие те всичките мисля са били {или още са} красиви като млади хора {някои или всички от тях може би реално са по големи на възраст отколкото е официалната им възраст в медиите}

Анонимен каза...

Актьорите Neal McDonough, John Edward Lee, Sean Paul Braud, Misha Collins, Jeffrey Dean Morgan, Chad Murray, Paul Johansson, Stephen Colletti, Robert Buckley, Yancey Arias, Brett Claywell, Bryan Greenberg, Jesse Bradford, Jensen Ackles, Sean Faris, Mark Millar, Cam Gigandet, Robert Emms, Sean Bean, Thomas Haden Church, Wyatt Smith, Yul Vazquez, Paul Elia, Ted Levine, Benjamin Bratt, Roger Guenveur Smith, американския певец и актьор Tyler Hilton и американския режисьор Jeff Wadlow и актрисите Sandra McCoy, Lindsey McKeon, Sophia Bush, Moira Kelly, Barbara Alyn Woods, Danneel Ackles, Lisa Goldstein, Michaela McManus, Torrey DeVitto, Daphne Zuniga, Nikki Griffin, Katie Cassidy, Lindy Booth, Dina Meyer, Leilani Sarelle, Lymari Nadal, Claudia Lee, Leslie Parrish, Chloë Grace Moretz, Zulay Henao, Sarah Ramos, Juliet Aubrey и южноафриканския модел и актриса Tanit Phoenix т.н са били /или още са/ приятни външно хора /аз не зная за който и да е от тях дали донякъде и въобще и т.н отговаря на годишната възраст на която се води/. Ava Lavinia Gardner, Lauren Bacall, Lana Turner, Mia Farrow, Hedy Lamarr, Ingrid Bergman, Marlene Dietrich, Berrak Tüzünataç и супермодела Alena Shishkova и певицата Nancy Sinatra и жената {мисля манекенка} Elsatya Marscelina и жени от сайта www.keyrand.com/avatary и прочие са били /или още са/ красиви външно жени /не зная дали и доколко отговарят на официалната си възраст - за никоя от тях/. Индийския културист Sangram Chougule е красив мъж.

Анонимен каза...

Актьорите Stephan Luca, Max Urlacher, Robert Giggenbach, Lawrence Wong, Christian Wunderlich, Pasquale Aleardi, Kostja Ullmann, Andreas Jancke, Thore Schoelermann, Steffen Groth, Andreas Brucker, Jeff Fahey, Dominic Saleh-Zaki, Manou Lubowski, Christoph Grunert, Frédéric A. Komp, Armand Assante, Goran Visnjic и мъжа Iradj El-Qalqili и актрисите Raven Tao, Katja Studt, Leonie Brill, Marleen Lohse, Felicitas Woll, Janin Ullmann, Valerie Niehaus, Ruth Niehaus, Stefanie Stappenbeck, Tanja Wedhorn, Tanja Wenzel, Yvonne Catterfeld, Wolke Hegenbarth, Julia Richter, Sandra Speichert, Regina Nowack, Jasmin Lord, Lilli Hollunder и Shannon Elizabeth и т.н {аз не знам за никой от тях коя е истинската година през която е бил роден} са били {или още са} хубави хора

Анонимен каза...

Отново пиша (по-ясно и точно) от името на хора писали тук и т.н (за част от писаното от тях), че : Според мен е вероятно жени полицайки, военни и т.н - да се използват само може би понякога при арести на жени и момичета или по-вероятно в женските затвори (и при задачи, които не изискват залавяне на опасни хора, престрелки, с голям риск и т.н). Чувал съм от мои познати (от България и от по-северни градове в САЩ), че и според тях от 70-80-те години на 20 век (а може би това постепенно е започвало и от втората половина на 20 век, а може би дори и от 20-30-те години на 20 век) и може би най-вече е започвало от месеците май-юли 2000 година - до днес) все повече се усеща, че зимата е по-кратка и по-топла, а лятото става все по-горещо (може би и по-продължително). Доколкото знам от медицинска гледна точка първата менструация при момичетата е на 14 годишна възраст (а менопаузата е на 45 годишна възраст), а най-ранната възраст на която момиче е физически (и въобще) годно (без да бъде увредено и т.н от това) за секс за първи път е от 15 годишна възраст и 1-3 месеца (ако има момиче, което да е почвало по-рано (може би около 3 такива случая - в цялата човешка история - до днес - и въобще завинаги (при момичета между 12-14 годишна възраст които са били по-развити и с по-рано започнала менструация - вероятно максимум най-рано от 13 годишна възраст нагоре), а на по-ранна възраст е нямало никога в човешката история) в цялата човешка история - до днес - и въобще завинаги. Може би повечето от арабите и евреите са с бяла кожа (а тези от тях (които живеят в техните държави) и не са - са хора негри и т.н от африканските държави и т.н (или с такъв родител) и т.н). В учебниците (мисля още в 3-ти или 4-ти клас) през 90-те години на 20 век (а може би и по-рано е имало) имаше предполагам може би силно пресилени и/или измислени стихотворения - със садистични подробности (от мисля може би доста съмнителни автори), но това може би не важи чак дотам и за "Даваш ли даваш Балканджи Йово"- но все пак мисля, че дори и това стихотворение не е подходящо за учебниците на учениците (още повече за учениците под 12 годишна възраст). Ако се провери /по начина за който са писали хората тук - преди мен/ ще се види, че написаното от мен - е вярно.

Анонимен каза...

Пиша най-точно за неща, които бях написал по-рано - мисля, че човешкия пенис в ерекция {на мъже и момчета между 15 годишна възраст и 1-3 месеца до 45 годишна възраст, а мисля и след това} е мисля около 2 сантиметра и 5 милиметра {или може би по-вероятно 2 сантиметра и 8-9 милиметра в диаметър} в диаметър и пениса в ерекция е напълно изправен {и е дълъг 12 сантиметра} при мъже и момчета със среден ръст примерно 167 сантиметра {но вероятно - и въобще}, а пениса в ерекция, мисля не е заоблен вирнат нагоре и т.н, както вероятно неправилно показват някои снимки в английската уикипедия на тема "човешки пенис ерекция" и "човешки пенис размер" и т.н.

Анонимен каза...

актрисите Julie Strain, Yuen Chau и Delia Sheppard и актьорите Randy Travis, Patrick Massett и Sam Shepard и прочие те всичките мисля са били /или още са/ красиви като млади хора /някои или всички от тях може би реално са по големи на възраст отколкото е официалната им възраст в медиите/

Анонимен каза...

и аз ще напиша най-вярно за неща, които бях написал по-рано - Според мен само най-силно нередовните гей мъже по света говорят с, пишат и въобще използват и т.н (ако е имало такъв случай или случаи) - най-вулгарните думи (или дума) за вагина - в техен смисъл на мъжки анус ,а също само най-силно нередовните жени по света говорят с, пишат и въобще използват и т.н - най-вулгарните думи (или дума) за вагина - и те го правят в техен смисъл на мъжки анус.

Анонимен каза...

американската актриса Claudia Christian /не знам кога тя е родена наистина/ е била симпатична външно като млада жена

Анонимен каза...

Актьорите Ben Cross, Dan Gerrity, Martin McDougall, Don Dowe, Adrian Vincent, Tom Cavanagh, Cas Anvar, David Clayton Rogers, Dan Ferro, Angelo Ferro, Gabriele Ferzetti, Gabriele Mainetti, Jordi Caballero и мъжа {мисля манекен} Martin Cremin и актрисите Lori Heuring, Kat Coiro, Julie Newmar и Shanna Collins {аз не знам за никой от тях коя е истинската година през която е бил роден} са били {или още са} красиви хора....

Анонимен каза...

Актрисите Staci Keanan, Stacie Foster, Rachel Zeiger-Haag , Brianda Agramonte, Jeanette Dilone, Sanne Hamers, Lily Autumn Page, Autumn Dial, Krista Errickson и Pam Grier и актьорите Warrick Grier, Adolfo Quinones, Brion James, Joe Lara, Sam Shepard, Henry Cavill, Ken Holmes, Burton Perez, Liam Hemsworth, Channing Tatum, Jimmy Smits, Lanny Flaherty, Richard Gere, Josh Brolin, Lorenzo Beronilla, Wayne Pyle, C. Thomas Howell и актьора Wyatt Russell /и съпругата му - Sanne Hamers/ и канадския певец Bryan Adams, а други примери за красиви мъже има и на сайта THOSE LATIN LOVERS — MONTALBAN от classicmoviechat.com и прочие {аз не знам за никой от тях коя е истинската година през която е бил роден} са били {или още са} красиви хора....

Анонимен каза...

Мъжете актьори David Labiosa, David Anthony Marshall и Billy Maddox са били привлекателни външно като млади мъже

Анонимен каза...

актьорите Robert Patrick, Peter Weller, Vladimir Kulich, Michael Wort, Phillip Troy Linger, Ron Yuan, Vince Murdocco, Tom Deters, Norbert Weisser, Morgan Weisser, Justice Joslin, Gary Daniels, Thom Mathews, Tim Thomerson, Burton Richardson, Richard Cetrone, Nickola Shreli, Blake Cooper, Matthew Fox, Mario Perez, Charlton Heston, Raymond Keannu, John Machado и режисьорите Mike McCoy, Chad Stahelski и Scott Waugh и актрисите Charlotte Lewis, Darlene Vogel, Doutzen Kroes, Elinor Crawley, Ursula Brooks, Ursula Andress, Michelle Hunziker, Hannah Kasulka, Angel Picard-Ami, Tina Cote, Brittney Powell, Carly Baker, Samantha Boscarino, Gigi Lai, Maria Ford, Isabelle Huppert, Jennifer Lawrence и манекенката Jamillette Gaxiola, а други примери за красиви жени има и на сайта http://kaismagazine.blogspot.bg/2012/12/2012-99.html и т.н те всичките мисля са били {или още са} хубави като млади хора {някои или всички от тях може би реално са по големи на възраст отколкото е официалната им възраст в медиите}

Анонимен каза...

Актьорите Leonardo Sbaraglia, Josep Linuesa, Ismael Martínez, José María del Castillo, Simon Shepherd, Suárez Gomis и мексиканския актьор Rafael Amaya и т.н те всичките мисля са били {или още са} красиви като млади мъже {някои или всички от тях може би реално са по големи на възраст отколкото е официалната им възраст в медиите}. Актрисите Moira Kelly и Karen Hill и мъжете актьори Ross Kettle, Frank Notaro, Tony Danza, Tony Dovolani, Rodiney Santiago и Frank Stallone и мъжете /може би културисти/ Andrea Giuliani и Bruno Tarchetti и певеца Justin Timberlake са били /или още са/ хубави хора /аз не зная за никой от тях каква е реалната възраст на която е или на която е бил/. Мисля, че актьорите Jay Kenneth Johnson, Derek Richardson, Kit Lang, Kenny Johnson, Lachlan Murdoch, Yannick Bisson, Justin Hartley, Rick Peters, David Chocarro, Saul Lizaso,Jonathan Islas, Roberto Mateos, José Ron и актрисите Lupita Jones, Maria Julia Mantilla, Ana Colchero, Lisa Ray, Marlen Favela, Denise Quiñones, Daniela Bobadilla, Madison Iseman, Laura Ashley Samuels, Laura Wiggins, Laura Bell Bundy и Cynthia Olavarria и т.н - те всичките мисля са били {или още са} красиви като млади {някои или всички от тях може би реално са по големи на възраст отколкото е официалната им възраст в медиите}.

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 206   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger